Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προϊόντα & εξοπλισμός για όλες τις ανάγκες της καλλιέργειάς σου


Στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Καθώς οι θερμοκρασίες σταδιακά ανεβαίνουν, κάθε αγρότης πρέπει να προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες λίπανσης και φυτοπροστασίας ώστε να προετοιμάσει την παραγωγή του για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η λίπανση, το κλάδεμα, το πότισμα και ο ψεκασμός είναι μερικές από τις βασικότερες αγροτικές εργασίες.

Ανάλογα με την καλλιεργήσιμη ποικιλία και τις ανάγκες των φυτών σου μπορείς να επιλέξεις τα κατάλληλα προϊόντα λίπανσης και φυτοπροστασίας και να προσφέρεις στην παραγωγή σου τις φυσικές ή χημικές ουσίες που συντελούν στην ανάπτυξη και την καρποφορία.

Το Γεωπονικό Κέντρο Βεροίας ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ διαθέτει βιολογικά, οργανικά και χημικά σκευάσματα. Επιπλέον θα βρεις τεράστια γκάμα εργαλείων, απαραίτητων για την διεκπεραίωση των παραπάνω διαδικασιών, όπως ψεκαστήρες, κλαδευτήρια κ.α. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της γεωπονίας το προσωπικό του καταστήματος θα σε κατευθύνει, παρέχοντάς σου εξειδικευμένες συμβουλές φροντίδας της καλλιέργειάς σου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επισκέψου το ανανεωμένο μας ηλεκτρονικό e-shop ή επισκέψου το φυσικό κατάστημα στη Σταδίου 53. Μπορείς ακόμη να ενημερωθείς σχετικά καλώντας στο 2331502700.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ