Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γέμισε ασφυκτικά η Λέσχη Αξιωματικών Νάουσας

Με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Νάουσας πραγματοποιήθηκε το Απογευματινό του Συσσιτίου - Τράπεζα Αγάπης Ναούσης, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 5:00 μ.μ.

Στην αρχή χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συσσιτίου π. Νικόλαος Παπαθεοδώρου και στην συνέχεια έγινε ομιλία από την Δρ. Τζωρτζίνα Αθανασίου με θέμα: «Η αλληλεγγύη και η ενσυναίσθηση απαραίτητες προϋποθέσεις για τον σύγχρονο άνθρωπο».

Μετά την ομιλία ακολούθησε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την ορχήστρα «Παζαρέντση» (Παζαρέντσης Τρύφων – ζουρνάς, Παπαδόπουλος Παναγιώτης – ακορντεόν, Παζαρέντσης Τρύφων ο εγγονός – κλαρίνο, Νούσης Θωμάς – Νταούλι, οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς) όπου οι παριστάμενοι γλέντησαν με την ψυχή τους. Τέλος έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου με πλούσια δώρα.


Δείτε φωτογραφίες:








1 σχόλιο:

  1. Να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε την στρατιωτική ηγεσία που μας παραχώρησε τον χώρο της Στρατιωτικής Λέσχης ΔΩΡΕΑΝ, ενώ να ευχαριστήσουμε και τους στρατιώτες που εκτελούσαν καθήκοντα σερβιτόρων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ