Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ευήκοον»: Άκου κάθε στιγμή!

Γνωρίζατε ότι μία διαφορά των ακουστικών βαρηκοΐας με τα κοχλιακά εμφυτεύματα είναι ο τρόπος λειτουργίας του; Τα συμβατικά ακουστικά βαρηκοΐας λειτουργούν με βάση την υπολειπόμενη ακοή, προσπαθώντας να ενισχύσουν τα υπάρχοντα ηχητικά σήματα που μπορεί να ανιχνεύει ο ακροατής.

Αντίθετα, τα κοχλιακά εμφυτεύματα υιοθετούν μια διαφορετική προσέγγιση, μετατρέποντας τον ήχο που ανιχνεύεται σε ηλεκτρικά σήματα. Αυτά τα "τεχνητά αυτιά" στη συνέχεια μεταβιβάζουν αυτά τα ηλεκτρικά σήματα στον ακουστικό νεύρο, επιτρέποντας στον χρήστη να αντιληφθεί τον ήχο.

Για να λύσετε οποιαδήποτε απορία που ενδέχεται να έχετε σχετικά με την ακοή σας, σας προτείνουμε να αναζητήσετε την επιστημονική γνώμη και συμβουλή των εξειδικευμένων ακοοπροθετιστών μας. Ανατρέξτε στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/40hnkw.


Ευήκοον
Βενιζέλου 39 Βέροια
23310 74625

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ