Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτυχίες του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσαν οι αθλήτριες του Ομίλου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Στην Κατηγορία Κ12 η Εκμεκτσόγλου Κάτια συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία καθώς σε ένα ακόμη τουρνουά σημείωσε διαδοχικές νίκες φθάνοντας σε έναν ακόμη τελικό κατακτώντας την 2η θέση. 

Είναι θέμα χρόνου για την 11χρονη αθλήτρια να κατακτήσει την κορυφή μέσα από συνεχή και στοχευμένη δουλειά. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Μουρατίδου Γιολάντα και Τσιλιγκερίδου Εύα.


Στην Κατηγορία Κ14 αγωνίστηκε η Κουκουλομάτη Τάνια η οποία επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, έφθασε σε έναν ακόμη τελικό κατακτώντας την 2η θέση. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε και η Γιαγτζόγλου Χρυσούλα η οποία έφθασε πολύ κοντά στον ημιτελικό στην πρώτη της εμφάνιση σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία.

Στην Κατηγορία Α12 πήρε μέρος επιστρέφοντας σε καλές εμφανίσεις ο Βέρρος Παναγιώτης. Επίσης οι αθλητές Εκμεκτσόγλου Κωστής, Μπαντής Αντώνης, Σίμος Γιάννης και Δάμτσιος Μανώλης καθώς και η αθλήτρια Γκουντιού Δέσποινα αγωνίστηκαν στην κατηγορία ΑΚ16.


Την πρώτη τους φετινή εμφάνιση έκαναν και οι μικρότεροι αθλητές του. Ομίλου,με τους Σκιπετάριο Γιάννη, Μουρατίδου Αγγελική και Εκμεκτσόγλου Καλυψώ.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας, Βαγγέλης Μανωλόπουλος, συγχαίρει όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους καθώς και τους προπονητές του Κουκουλομάτη Σταύρο και Παπαδοπούλου Κορινα.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ