Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσημη «πρώτη» για τη Νέα Αριστερά στην Ημαθία - Με Τζανακόπουλο, Καρασαρλίδου και Λαζόπουλο


Το απόγευμα της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο «Papagallo» η πρώτη εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στην Ημαθία.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο μιας σειράς ανοιχτών συναντήσεων του νέου κόμματος ανά την Ελλάδα, στην πορεία προς την Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1-2-3 Μαρτίου 2024, ενώ προηγήθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.



Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της Βέροιας ήταν ο βουλευτής Α' Αθήνας Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ στο πάνελ ήταν η τέως βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου και ο δικηγόρος Γιάννης Λαζόπουλος.


Το παρών έδωσαν αρκετά στελέχη της Αριστεράς, οι οποίοι άκουσαν με προσοχή τις πολιτικές τοποθετήσεις, ενώ στην συνέχεια έγινε ένας γόνιμος διάλογος και ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις.


Την εκδήλωση άνοιξε η Φρόσω Καρασαρλίδου, εξηγώντας τους λόγους αποχώρησής της από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε και στη μαύρη επέτειο των Τεμπών. Αναφερόμενη στην εκδήλωση, είπε πως πρόκειται για μια ανοιχτή συνέλευση προς όλους όσους έχουν ενδιαφέρον για τον χώρο αυτό, όχι μόνο όσους αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για κάθε δημοκράτη αριστερό πολίτη.


Μια σύντομη τοποθέτηση έκανε και ο Ημαθιώτης Δικηγόρος Γιάννης Λαζόπουλος.


Παίρνοντας τον λόγο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφέρθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών, κάνοντας λόγο για συγκάληψη ευθυνών από την κυβέρνηση, ενώ χαιρέτισε τις κινητοποιήσεις που έλαβαν χώρα σε όλη την Ελλάδα νωρίτερα την ίδια ημέρα.


Ο κ. Τζανακόπουλος στην ομιλία του μίλησε για όλους και για όλα. Άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέπτυξε τις θέσεις της Νέας Αριστεράς και την ανάγκη το νέο κόμμα να βρει ισχυρά ερείσματα στην κοινωνία, απάντησε σε ερωτήματα που αφορούσαν την πρόσφατη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στο πρόγραμμα της Νέας Αριστεράς που βασίζεται σε 3 βασικούς άξονες: Την κοινωνική δικαιοσύνη, την κλιματική δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία.

Επισήμως ήταν η πρώτη εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στην Ημαθία, με το κόμμα να παίρνει σάρκα και οστά και να προετοιμάζεται για τις ευρωκλογές του Ιουνίου.

Δείτε βίνετο και φωτογραφίες:

































23 σχόλια:

  1. Όλοι η κουλτούρα της προόδου της Βέροιας μαζεμένη. Όλοι μαζί σύντροφοι για μια νέα αριστερά!! Άντε και κυβέρνηση του χρόνου, γερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bρε καλώς τους ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ! Μέχρι και ο Τσίπρας σας έκραξε οτι με την επιλογή σας να κάνετε νέο κόμμα, βοηθάτε ουσιαστικά τον Μητσοτάκη να μεινει στην κυβέρνηση για άλλα 10 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τα παιδιά να ασχολούνται με κάτι για την σύνταξη. Εδώ τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι ο λαός,με κυβερνητικές,με δημοτικές,σε λίγο με ευρωπαϊκές και αυτοί όλοι όχι εκεί! Επιμένουν! Λένε και λίγες εξυπνάδες,κράζουν και δε κοιτάνε που γελάει ο κόσμος μαζί τους,αυτοι εκεί συνεχίζουν τον αγώνα με τη γλώσσα της κακιάς το θέμα είναι ότι έχει χαθεί ο αγώνας αλλά αυτοί εκεί δε το βάζουν κάτω,ένα ρητό λέει ο επιμένων νικά αλλά ο σοφός λαός λέει η βλακεία είναι ανίκητη, οπότε άσε τα παιδιά τα προοδευτικά να αγωνίζονται ποιον πείραξαν;ίσα ίσα προσφέρουν θέαμα.

      Διαγραφή
  3. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν εμειναν στο κομμα μεχρι τις ευωεκλογες. αν ο κασσελακης επαιρνε 8% θα πηγαιναν και παλι για εκλογη αρχηγου. αυτοι βιαστηκαν και πηγαν στο 2,5%. τα κομπλεξ της αριστερας θα μου πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μαρκούλης τελικά θα μας πεί που βρίσκεται πολιτικά; Για πόσο θα σωπαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτόν τον έφαγαν οι συμβουλάτορες.
      Δεν υπάρχει πολιτικά πουθενά.

      Διαγραφή
    2. θα υπάρχει πάντα μια θέση για αυτόν στο ΠΑΣΟΚ

      Διαγραφή
    3. Μόνο ο Αντώνης που είναι , ο άλλος ο πρώην βουλευτής Γιώργος Ο. ....που είναι !

      Διαγραφή
  5. Λαοθάλασσα....... δεν υπήρχε καρέκλα να βρούμε για να καθίσουμε χαχαχα.......οι ίδιοι και οι ίδιοι γραφικοί ''επαναστάτες'' του Σαββατοκύριακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν παρουν 1.000 σταυρους στις ευρωκλογες στην Ημαθια να λενε και ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά θα συνεργαστείτε με τα.... "σκουπίδια" του ΠΑΣΟΚ ή όχι? Δεν μας απαντήσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλύτερα με (τα σκουπίδια) που λες, παρά με τους (εγκληματίες) των Τεμπών.

      Διαγραφή
  8. ΑΧ ΒΡΕ ΦΡΟΣΩ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ 36% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ 2,5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωρε γλεντια που κανει ο Μητσοτακουλας με ολους αυτους αντιπαλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις ευρωεκλογές θα γίνει μάχη μεταξύ ΖΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά. Προβλέπω καλύτερα αποτελέσματα από τη Νέα Αριστερά με όποιο στοίχημα θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σε νοιάζει εσένα τι θα κάνουν αυτοί,εσύ κοίτα τι θα κάνεις που σε κάθε καταστροφή,ο Κούλης ανεβάζει ποσοστά,πάμε στοίχημα ότι θα πάρει πάνω από 41%.τι ρωτώ και ποιον ρωτώ?

      Διαγραφή
  11. Παξιμαδάκι και κονιάκ είχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αιθεροβαμωνες που πωλούν όνειρα στους πεινασμένους με το αζημιωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κε Τζανακοπουλε το ποδι να το κουνας συνεχεια νευρικα τι προδιδει.....αγχος.....βαρεμαρα παντως οτι και να ειναι οι αξιες , το ηθος, η αφοσιωση, η ηρεμια, πρεπει να ειναι τα βασικα χαρακτηριστικα στοιχει ενος πολιτικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με ενδιαφέρει ο άνδρας της γυναίκας του,αλλά αυτό με τις αξίες,το ήθος τι το ήθελες μήπως ξέρεις κανένα τέτοιο στην ελληνική βουλή? Έστω ένα όνομα σε παρακαλώ,όσο για την ηρεμία και την αφοσίωση είσαι μέσα.

      Διαγραφή
  14. Μιζέρια και κακομοιριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό είναι κόμμα μόνο νέα αριστερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ