Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πυρσούς και πυροτεχνήματα υποδέχθηκαν τους αγρότες από Αθήνα στο μπλόκο Νησελίου


Επέστρεψαν το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2024 από την Αθήνα, τα τρακτέρ από το μπλόκο Νησελίου που κατέβηκαν στην πρωτεύουσα για το μεγάλο αγροτικό συλαλλητήριο στο Σύνταγμα την Τρίτη το απόγευμα.

Οι Αγρότες από τον δήμο Αλεξάνδρειας και από τον δήμο Πύδνας - Κολινδρού επέστρεψαν στο Νησέλι με τα τρακτέρ φορτωμένα σε νταλίκες, ενώ στο μπλόκο τους περίμεναν οι συνάδελφοί τους αγρότες οι οποίοι τους υποδέχτηκαν με πυρσούς, πυροτεχνήματα, χειροκρότημα αλλά και… ψητά μετά από πολύωρο ταξίδι.

Δείτε το βίντεο του alexandreia-gidas.gr:


8 σχόλια:

  1. Για μια ακομη φορα αποδεικνυουν οτι ολα γονονται για το τζερτζελο.ψοφατε για πανηγυρακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που θα έρθει το Πάσχα και θα πληρώσεις τη ντομάτα 5 ευρώ θα δω πως θα κοροϊδεύεις.Ξεχασες γρήγορα τι δουλειά έκαναν οι πρόγονοί σου .Αγρότες και κτηνοτρόφοι ήταν.

      Διαγραφή
    2. Πανε σε καμια καντινα να φας κανα κοψιδι οσο προλαβαινεις γιατι τσαμπα χαιρεστε.

      Διαγραφή
    3. Επίσης ξέχασες να γράψεις ότι οι πρόγονοί μου ζούσαν σε σπηλιές και κυνηγούσαν με τόξα. Ρε πόσο νυχτωμένοι είστε εσείς οι αγρότες που νομίζετε ότι ακόμη είμαστε στο 1960. Πάρτε το χαμπάρι ότι όλα πλέον είναι εισαγόμενα και δεν σας παίρνει κανένας στα σοβαρά.

      Διαγραφή
    4. Στον 12:44 όταν λες όλα αυτά το φέσι που είναι μέχρι τον αστράγαλο το σηκώνεις? Όσο για τα εισαγόμενα έχεις δίκαιο εμείς σαν χώρα στηριζόμαστε στην βαριά βιομηχανία,στην εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου και την ναυπήγηση,λίγο με τον τουρισμό και είναι αδιάφορη η γεωργία , κτηνοτροφία,και αλιεία.

      Διαγραφή
    5. Ο άλλος χαίρετε που μας κατάντησαν να εισάγουμε αντί να παράγουμε δεν πάμε καλά σε αυτήν την χώρα

      Διαγραφή
    6. Κανένας δεν χαίρεται με τη σημερινή κατάσταση, αλλά πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα και να μην έχουμε παρωπίδες. Η ελληνική γεωργία απασχολεί περίπου το 13% του εργατικού δυναμικού της χώρας μας, καθιστώντας την τον κλάδο που απασχολεί τα περισσότερα άτομα στην Ελλάδα και παράγει ΜΟΝΟ το 3% του εθνικού ΑΕΠ. Όποιος κατέχει τις στοιχειώδεις οικονομικές γνώσεις καταλαβαίνει. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται για ψηφοθηρικούς λόγους και για να ανεβαίνουν οι συνδικαλιστές τα σκαλοπάτια της εξουσίας.

      Διαγραφή
  2. Τι έφεραν σαν κέρδος από την επίσκεψη τους στην πρωτεύουσα δεν μας είπαν!Περα από την ταλαιπωρία και τα έξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ