Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκπαιδεύτηκαν στις Πρώτες Βοήθειες στο 3ο Γυμνάσιο

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας, το εγκεκριμένο από το Υπουργείο, εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών της ΔΔΕ Ημαθίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Επικεφαλής του σεμιναρίου ήταν η Γεωργία Κούτλα και εκπαιδευτές ο Αντώνης Τσιριμπάκας και Δημήτρης Γιαννακοβίτης.Στο πρόγραμμα συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου. Το ενδιαφέρον όλων μέχρι το τέλος ήταν αμείωτο.

Το σχολείο έχει ήδη δύο πιστοποιημένες συναδέλφους, την μαθηματικό Αναστασία Γρηγοριάδου και την γυμνάστρια Μυλωνά Μαρία, οι οποίες φέτος εκπονούν πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες.

Επιθυμία και ενδιαφέρον για πιστοποίηση έδειξαν και μαθητές του σχολείου! Σκοπός και στόχος είναι να υπάρχει συνέχεια και επανάληψη κάθε χρόνο!

5 σχόλια:

  1. Άλλη μία μέρα χαβαλε & ξεκούρασης πληρωμένη από τον έλληνα φορολογούμενο πολίτη.
    Έχουν την ικανότητα ποτέ να μην ολοκληρώνουν 5ήμερη εργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως η εκπαίδευση έγινε Κυριακή και όχι στο ωράριο τους, αλλά σε κάθε περίπτωση πιστεύεις ότι δε πρέπει να έχουν οι άνθρωποι βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειων; αν τύχει κάτι σε ένα παιδί να μη ξέρει κανείς τπτ;

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να είσαι μεγάλος ...Και ηλίθιος.Καθ αγράμματος.Σαββατο έγινε το σεμινάριο.

      Διαγραφή
  2. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε Σάββατο όπως αναφέρει στην πρώτη γραμμή του άρθρου. Βγάλε τις παρωπίδες απο τα μάτια και τα μυαλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς να συμφωνώ με όλα τα τεκταινόμενα στον εκπαιδευτικό κλάδο και όλα όσα κάνουν ή δεν κάνουν οι εκπαιδευτικοί αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έπρεπε να είχε γίνει πολλά χρόνια πριν στο ξεκίνημα της καριέρας των δασκάλων και καθηγητών και να γίνεται τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο παρουσία και μαθητών από την ηλικία των 13 ή 14 ετών παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις πάνω στις πρώτες βοήθειες!!!Το να μάθεις να σώζεις μια ζωη δεν είναι χαμένος χρόνος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ