Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δήμου Βέροιας


Η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Φεβερουαρίου 2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας.

Πρόκειται για ειδικές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου που συγκαλούνται κάθε δύο μήνες, κατά την οποία η δημοτική αρχή λογοδοτεί για το έργο και τη δράση της.

Στη συνεδρίαση αυτή, η οποία είναι δημόσια, συζητούνται έως δέκα (10) θέματα τα οποία τίθενται από τους δημοτικούς συμβούλους και επιπλέον έως δύο (2) θέματα τα οποία τίθενται από τους προέδρους συμβουλίων δημοτικών κοινοτήτων καθώς και τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων, και στα οποία απαντάει εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής, ενώ απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος κατά τη συνεδρίαση αυτή, καθώς και η λήψη οποιαδήποτε απόφασης.

Τα θέματα που τέθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση

1. Η Παλαιά Μητρόπολη (από τον Γιώργο Μαλούτα)
2. Ίδρυση Πανεπιστημιακών Τμημάτων (από τον Κώστα Παλουκίδη)
3. Προβλήματα Σχολικής Στέγης στον δήμο Βέροιας και επίλυσή τους (από τον Παναγιώτη Χατζησάββα)
4. Ορισμός Επιτροπής Δημοτικών Συμβούλων για παρέμβαση στη Διοίκηση των ΚΤΕΛ για αύξηση δρομολογίων στις κοινότητες των Πιερίων (από τον Χρήστο Μακρίδη)
5. Δημιουργία / Κατασκευή παιδικής χαράς για ΑμΕΑ (από την Πολυξένη Ντάγκα)
6. Παρεμβάσεις στον δρόμο του Νοσοκομείου (από Πέτρο Σπυρόπουλο)
7. Πρώην Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας (από την Πετρούλα Παπαδίνα)
8. Διαβάσεις (από Θεόδωρο Θεοδωρίδη)
9. Περιβάλλον/Πράσινο (από Ανδρέα Χατζησαλάτα)

Δείτε ολόκληρη την συνεδρίαση λογοδοσίας και τις απαντήσεις της Δημοτικής Αρχής:



3 σχόλια:

  1. Μην τα ρίχνουμε πάντα στην περιφέρεια για τον φωτισμό του δρόμου για το νοσοκομείο, ανύπαρκτος εδώ και χρόνια ο φωτισμός, με φόβο πηγαίνουμε για το νοσοκομείο ιδιαίτερος νύχτα, εγώ δεν άκουσα ούτε διάβασα ποτέ, από επαγγελματίες ταξί να διαμαρτυρηθουν καθώς και το εκαβ, οι οποίοι διέρχονται ΜΟΝΟΝ το τονίζω ΜΟΝΟΝ μέσα από το Αλσος Παπάγου, από όπου με πήγε ένα ταξί πριν καιρό και του είπα ΌΧΙ δεν υπάρχει άλλος δρόμος, για συντομία μου απάντησε, και ο Δήμος Βέροιας ανύπαρκτος χρόνια τώρα, καθώς πολλοί που μένουν Ασώματα γιατί δεν διαμαρτυρονται και αυτοί... Ερωτώ όλους εσάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί οι άρχοντες της πόλης αυτής δεν γνωρίζουν για τις διαβάσεις ότι δεν της σέβονται οδηγοί και τα πεζοδρόμια οι καταστηματάρχες, περπατάνε σε άλλη πόλη, τουλάχιστον βαψτε και βάλτε μεγάλες πινακίδες για της διαβάσεις,να τα βλέπουμε όλοι , άιντε να δούμε μία ακόμα θητεία σας στα λόγια μονάχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίποτα δεν κάνετε μόνο ο αντιδήμαρχος Παπαδόπουλος δηλώνει και το εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Βέροιας τρέχει σαν τον Βέγγο, οι υπόλοιποι λόγια παχιά και βολεμενη στην καρέκλα τους, τζάμπα πάλι τόσοι ψήφοι χαμένοι, μυαλό δεν βάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ