Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του δήμου Βέροιας για το 2024


Το τεχνικό πρόγραμμα, ο προϋπολογισμός και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης του δήμου Βέροιας για το 2024, συζητήθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, το απόγευμα της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου 2024.

Ο προϋπολογισμός είναι ύψους περίπου 73.000.000 ευρώ, ενώ το τεχνικό πρόγραμμα ανέρχεται περίπου στα 30.680.000 ευρώ.

Παίρνοντας αρχικά τον λόγο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Βασιλειάδης, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ρεαλιστικό και αναπτυξιακό καθώς ένα μεγάλο ποσοστό αποτελεί το τεχνικό πρόγραμμα, ενώ όπως είπε, έχουν αποτυπωθεί και τα μεγέθη - έσοδα/δαπάνες- του νομικού προσώπου ΚΑΠΑ που καταργήθηκε.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Διευθυντής της οικονομικής υπηρεσίας Δημήτρης Σαζακλίδης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο προϋπολογισμός είναι ισοσκελισμένος, αναφέρθηκε στα ανείσπακτα υπόλοιπα που φτάνουν τα 10.000.000 ευρώ, ενώ προχώρησε σε κάποιες διευκρινίσεις.

Εκκωφαντικά σιωπηλό, μια ευθεία γραμμή, μια ακόμα χαμένη ευκαιρία, χαρακτήρισε το τεχνικό πρόγραμμα ο Κώστας Παλουκίδης, λέγοντας παράλληλα πως αν το έφτιαχνε η παράταξή του θα ήταν πραγματικά ένα τεχνικό όραμα.

Με τα καλά του προϋπολογισμού ξεκίνησε ο Θεόφιλος Κορωνάς, λέγοντας ότι ο δανεισμός του δήμου Βέροιας είναι ελάχιστος, χαρακτηρίζοντάς το όμως δυσανάλογο με την αποτύπωση του έργου για το 2024. Αναφέρθηκε σε μη είσπραξη παγίας τα τελευταία χρόνια από τις κοινότητες λέγοντας πως φαίνεται ότι στον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα οι κοινότητες είναι οι φτωχοί συγγενείς. Χαρακτήρισε το τεχνικό πρόγραμμα ως ένα πρόγραμμα δίχως το παραμικρό όραμα.

Την ικανοποίησή του για την συζήτηση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος σε ειδική συνεδρίαση και ως μοναδικά θέματα, εξέφρασε ο Παναγιώτης Χατζησάββας, ενώ δήλωσε εξ αρχής ότι θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, χαρακτηρίζοντάς τον αντιλαϊκό και απόλυτα ευθυγραμμισμένο με την κυβερνητική πολιτική, δεν απαντά στις ανάγκες των δημοτών και των λαϊκών οικογενειών.

Τον προϋπολογισμό, το τεχνικό πρόγραμμα και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης καταψήφισαν, η παράταξη του Θεόφιλου Κορωνά και ο Παναγιώτης Χατζησάββας, ενώ υπέρ, πέρα από την παράταξη Βοργιαζίδη, ψήφισε και η παράταξη Παλουκίδη.

Δείτε ολόκληρη την συνεδρίαση:

10 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Κώστα Βασιλειάδη τόσο μυαλό που το είχες κρυμμένο;Να μπορείς να μιλάς για τον προϋπολογισμό του Δήμου εσύ ένας αμουστακος ακόμα εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.Με την Μπατσαρα δεν φαινοσουν τόσο ξύπνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω μιλουσε για τον προυπολογισμο ο ανθρωπος με το πουκαμισο απέναντι του.....!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω από τους μισούς του ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗ δεν είχαν καταλάβει!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. ΕΣΥ ΡΕ ΛΟΥΚΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕΣ?????? ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΙΔΗ ΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ?????? ΑΑΑ ΡΕ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!! ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ!!!!!!!!!!! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΧΙ 300 ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ 100 ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΟΡΩΝΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!!!!!!! ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΔΗ & ΝΤΑΓΚΑ. ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ! ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η κα ΝΤΑΓΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Παλουκίδη τον Αργυράκο γιατί τον έδιωξεσ?? Μάλλον έφτγε μόνος του ε??? Μα τι είχε να πει άλλωστε???? Αναρρωτιέμαι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα κυρία Πετρούλα αρθρωσε δικό σου λόγο!!!!! Τι σου είπανε να πεις ????? Ουτε αυτοι που σου τα είπαν ουτε αυτοί τα καταλάβαιναν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος είναι τα σημεία που καθιστούν τον προϋπολογισμό αναπτυξιακό. Γνωρίζετε την ερμηνεία της λέξης,όρου αναπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ