Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί τους 5 φίλους που αντικατέστησαν το παγκάκι κάτω από τη Μονή Καλλίπετρας


Εκατοντάδες θετικά σχόλια και εκφράσεις ευχαριστηρίων απέσπασε, τόσο μέσα από το veriotis.gr που ανέδειξε το θέμα, όσο και από την τοπική κοινωνία, η πρωτοβουλία των 5 φίλων από την Βέροια που με δική τους πρωτοβουλία αντικατέστησαν το κατεστραμένο παγκάκι κάτω από την Μονή Καλλίπετρας (δείτε εδώ την σχετική δημοσίευση).

Ένα δημόσιο ευχαριστώ εκφράζει στους 5 νέους και ο δήμος Βέροιας, μέσω επιστολής προς τα ΜΜΕ.

«Ο Δήμος Βέροιας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την παρέα των πέντε νέων που ανέλαβε την πρωτοβουλία να αντικαταστήσει το παγκάκι κάτω από τη Μονή Καλλίπετρας, σε ένα σημείο εξαιρετικό τοπόσημο της περιοχής μας με θέα τα στενά του Αλιάκμονα.

Στον Παύλο, τον Νίκο, τον Αντώνη, τον Ντάνιελ και τον Τόλη αξίζουν συγχαρητήρια τόσο για την αφιλοκερδή προσφορά τους, την προσωπική εργασία, την αντικατάσταση της κατεστραμμένης κατασκευής και της ευαισθησίας που επέδειξαν, για ένα σημείο αναφοράς τόσο για τους Βεροιώτες όσο και για εκείνους που επισκέπτονται τον μοναδικής φυσικής ομορφιάς, τόπο μας».

12 σχόλια:

  1. an kai kanivaloi poy to vandalisan exoyn kohones as mas deixoyn posa pidia exei o sakos toys-opoy malon den exoyn oi kotes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρε γράφε ελληνικά ,δεν σε διαβάζουν τσάμπα γράφεις.

      Διαγραφή
  2. Δήμαρχε καλά τα λόγια.....καλό θα ήταν να δώσεις στα παλληκάρια και κανένα ευρώ έστω και για τυπικούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σας τι Δήμος και μέλη είναι αυτά που ξανά εκλέξατε, ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ παλικάρια,έτσι οι πολίτες τελικά θα αλλάξουν πολλά πράγματα,ο δήμος μόνο λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλο λάθος.
    Αρχικά πως βρέθηκε εκεί το παγκάκι;
    Έγινε γνωστό από στόμα σε στόμα, έπειτα με τη διάδοση των social media έγινε πόλος έλξης για influencers και αυτό ήδη προξένηση πολυχρησία και τελικά καταστροφή.
    Εγώ θα το έβλεπα σαν ευκαιρία να επιστρέψει ο χώρος στην αρχική του κατάσταση και όποιος θέλει να απολαύσει τη θέα να πάει.
    Δεν βρίσκω τη χρησιμότητα του και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα έφτιαχνε παγκάκι σε τέτοιο μέρος, που θα πάει κόσμος με τον καφέ του σε πλαστικό, με μηχανάκι ή αυτοκίνητο να απολάυσει τη θέα.
    Τέλος, αναγνωρίζω την καλή θέληση των παιδιών να αποκαταστήσουν το παγκάκι που ξαναλέω πως εξ αρχής κακώς βρίσκεται εκεί, αλλά, ποιός δίνει το δικαίωμα σε όποιον πολίτη βρίσκει κάτι χαλασμένο να το επισκευάζει κατα το δοκούν χωρίς τη μεσολάβηση κάποιας σχετικής υπηρεσίας.
    Πανελλήνια Αντιπαγκακική Κίνηση Ημαθίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από τα διασημότερα μέρη στην Ημαθία έχει περάσει πόσος κόσμος από εκεί και εσυ πάλι βρήκες να γράψεις κακία…μια χαρά είναι το παγκάκι αν ήταν βράχος δεν θα πήγαινε κανένας…άντε αφήστε λίγο στην άκρη τα κόμπλεξ σας

      Διαγραφή
  5. Με ποιό δικαίωμα πάει κάποιος και φυτέυει παγκάκι όπου βρει και του αρέσει;
    Λα΄θος μήνυμα εντελώς λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ