Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφτασαν στην Agrotica για το συλλαλητήριο οι Αγρότες από την Ημαθία - Παρατάχθηκαν μπροστά στη ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη έχουν συγκεντρωθεί οι αγρότες για το παναγροτικό συλλαλητήριο στο πλαίσιο της 30ης Agrotica. Οι αγρότες έφτασαν στην πόλη με τρακτέρ, πούλμαν και ΙΧ.


Οι πρώτοι αγρότες από τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια τη Νάουσα και τα Γρεβενά βρίσκονταν ήδη λίγο μετά τις 11 το πρωί στη Βόρεια Πύλη επί της Εγνατίας οδού. Όπως αναφέρει το voria.gr, στο ίδιο σημείο φτάνουν και οι αγρότες από τη Θεσσαλία, οι οποίοι ξεκίνησαν με λεωφορεία και τα ΙΧ τους νωρίς το πρωί από Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Μαγνησία.


Στη βόρεια Πύλη οι αγρότες από τη Θεσσαλία θα κάνουν μια ανοικτή ομιλία, ενώ από στιγμή σε στιγμή, αναμένεται να κάνουν πορεία μέσα στη ΔΕΘ και θα κατευθυνθούν στη νότια πύλη, όπου είναι συγκεντρωμένοι συνάδελφοί τους από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας παρατάξει πάνω από 300 τρακτέρ. Μέχρι στιγμής πάντως, είναι ήρεμο το κλίμα, ενώ δεν έχουν κλείσει δρόμοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ