Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δώρισε απινιδωτή στη Νέα Νικομήδεια ο Καλαϊτζίδης

«
Εύχομαι να είναι "αχρείαστος", αλλά και σωτήριος αν χρειαστεί»

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη για την δωρεά ενός υπερσύγχρονου απινιδωτή για χρήση των κατοίκων της Νέας Νικομήδειας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ευχαριστήριο μήνυμα: «Κάθε τέτοια προσφορά αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης στο δύσκολο έργο μας και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση». 

Τον απινιδωτή παρέλαβε η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας Ευτυχία Καδόγλου μαζί με την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Νικομήδειας Ουρανία Παπαδόπουλου.

Μετα την παραλαβή του απινιδωτή ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας δήλωσε:

«Με μεγάλη μου χαρά σου παραδίδω σήμερα αγαπητή μου Έφη, ένα υπερσύγχρονο αυτόματο απινιδωτή, εκπληρώνοντας έτσι την υπόσχεση μου στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας, έναν σύλλογο με τεράστια προσφορά στον άνθρωπο και την κοινωνία. Εύχομαι να είναι "αχρείαστος", αλλά αν και εφόσον κάποτε κάποιος το χρειαστεί να αποβεί σωτήριος για την ζωή του».

5 σχόλια:

  1. Εκεί στο Δήμο περιμένετε τους δωρητές να σας φέρουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσοι δημοτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι θα αφιερώσουν ένα σαββατοκύριακο να εκπαιδευτούν σε πρώτες βοήθειες και χρήση απινιδωτή; Ας εγκριθεί ένα σεμινάριο από την υπηρεσία, σε ώρες εργάσιμες φυσικά και βλέπουμε. Νομίζω στο κτίριο της δημαρχίας υπάρχει απινιδωτής. (Αν προσβάλλω κάποιους που εκπαιδεύτηκαν εκ των υπαλλήλων ζήτω συγγνώμη, δυστυχώς η γνώμη των πολιτών για τους Δ.Υ. δεν δημιουργήθηκε σε μια μέρα, είναι αποτέλεσμα ετών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Δημαρχείο υπάρχει ενας που τον πήραν δωρητές προχθές, ποιος τον χειρίζεται, που βρίσκεται ;
      σε άλλες πόλεις δεν είναι κλεισμένοι οι απινιδωτές στα γραφεία έξω απο τα κτίρια είναι για να ειναι προσβάσιμοι στον κόσμο και στα περιστατικά 24 ώρες 365 μέρες το χρόνο.

      Διαγραφή
  3. Εννοείτε ότι από την τσέπη του έβγαλε χρήματα και δώρισε τον απινιδωτή; Ειδάλλως θα αναφέρατε τον φορέα που προίσταται….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο συλλογος αιμοδοτων νεας νικομιδειας ειναι αξιολογοτατος χαρι βεβαια στην κυρια ΚΑΔΟΓΛΟΥ καλη συνεχεια απο το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΗΜΑΘΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ