Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σπουδαία και... γλυκιά διάκριση για το «Αγρόκτημα Σαρκατζή»


Χρυσό Αστέρι καλύτερης γεύσης για 2 προϊόντα στα βραβεία AFFA 2024 (Athens Fine Food Awards)


Μια σημαντική και... γλυκιά διάκριση πέτυχε το «Αγρόκτημα Σαρκατζή», μια οικογενειακή οικοτεχνία με έδρα τον Τρίλοφο του δήμου Βέροιας, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, μεταποίηση και εμπορεία αμυγδάλου και φουντουκιού.


Οι εμπνευστές και ιδιοκτήτες της επιχείρησης, Θεόδωρος Σαρκατζής και η σύζυγός του Αναστασία Τσίλη, επέστρεψαν πριν από λίγες ημέρες από τα βραβεία AFFA 2024 (Athens Fine Food Awards), με δύο σπουδαίες διακρίσεις για δύο από τα προϊόντα τους, καθώς η Πραλίνα Φουντουκιού και το Double Mix κέρδισαν Χρυσό Αστέρι Καλύτερης Γεύσης!

www.sarkatzis.gr

Τα Athens Fine Foods Awards είναι τα σημαντικότερα βραβεία ποιότητας και γεύσης προϊόντων τροφίμων μικρής παραγωγής, με έδρα την Ελλάδα. Αποτελούν την οργανωμένη προσπάθεια για την συγκέντρωση, καταγραφή και προβολή των προϊόντων τροφίμων Ελλήνων παραγωγών ενώ αποτελούν την ουσιαστικότερη διοργάνωση αξιολόγησης και επιβράβευσης της προσπάθειας τους. Διοργανώνονται από την Έκθεση τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, σε συνεργασία με σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου.


Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η οικοτεχνία δημιουργήθηκε μόλις το 2021 και μέχρι σήμερα έχουν 11 διαφορετικές γεύσεις σε Βούτυρα Αμυγδάλου και Βούτυρα Φουντουκιού -τα οποία αποτελούνται από ΜΟΝΟ 1 έως το πολύ 3 υλικά!- ενώ 
τον Φεβρουάριο του 2023 έλαβαν την πιστοποίηση - βράβευση με το AUTHENTIC TASTE OF GREECE - GOLD AWARD 2023 - ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ του Παγκόσμιου Οργανισμού GREEK TASTE BEYOND BORDERS GTBB.


Το Χρυσό Αστέρι Καλύτερης Γεύσης που έλαβαν τα προϊόντα τους στα βραβεία AFFA 2024, είναι ένα ακόμα βραβείο που έρχεται να επιβεβαιώσει την προτίμηση των καταναλωτών, που αναζητούν προϊόντα με αγνές πρώτες ύλες και χωρίς οτιδήποτε πρόσθετο, όπως συντηρητικά, ζάχαρη, αλάτι και πρόσθετα έλαια!

Οι διακρίσεις μιας τέτοιας μικρής επιχείρησης του τόπου μας, πάντα μας προκαλούν μια μικρή χαρά και υπερηφάνεια για τους ντόπιους παραγωγούς, που με πολλή δουλειά, ενθουσιασμό και αγάπη για αυτό που δημιουργούν, καταφέρνουν να ξεχωρίσουν στην αγορά, με την αυθεντικότητα, την προσωπική προσέγγιση προς κάθε πελάτη, την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τους ανθρώπους πίσω από το «Αγρόκτημα Σαρκατζή»




«Αγαπάμε αυτό που κάνουμε!»

Ο Θεόδωρος Σαρκατζής απόφοιτος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος και ως συμπληρωματικό εισόδημα καλλιεργούσε τα επί 40έτη κτήματα της οικογένειας τα οποία επέλεξε να μεταφυτέψει σε ξηρούς καρπούς.

Στην πορεία του χρόνου και καθώς έγιναν γονείς με την σύζυγο του Αναστασία Τσίλη θέλοντας να δώσουν θρεπτική και υγιεινή τροφή στα παιδιά τους δοκίμασαν βούτυρα ξηρών καρπών.

Η υπέροχη γεύση και η πλούσια θρεπτική τους αξία τους ενθουσίασε!!! Έτσι γεννήθηκε η ιδέα με βάση τους δικούς τους ξηρούς καρπούς να δημιουργήσουν τα δικά τους Healthy προϊόντα με την σφραγίδα «Αγρόκτημα Σαρκατζή».


Το 2021 δημιούργησαν την οικοτεχνία τους και μέχρι και σήμερα έχουν 11 Διαφορετικές γεύσεις σε Βούτυρα Αμυγδάλου και Βούτυρα Φουντουκιού.

Τα οποία αποτελούνται από ΜΟΝΟ 1 έως το πολύ 3 υλικά!!!


Ακολουθούμε όλη τη διαδικασία από τη γη ως το ράφι, ξεκινώντας από τη καλλιέργεια ως τη συσκευασία των προϊόντων. Για να είμαστε σίγουροι για την εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και έτσι έχουμε τον πλήρη έλεγχο του τελικού προϊόντος.

Είμαστε περήφανοι για την αγνότητα των πρώτων υλών μας! Και αντίθετοι σε οτιδήποτε πρόσθετο, όπως συντηρητικά, ζάχαρη, αλάτι και πρόσθετα έλαια!


Αν θέλετε να γνωρίσετε και να γευθείτε και εσείς τα προϊόντα του Αγροκτήματος Σαρκατζή, επικοινωνήστε μαζί τους μέσω της ιστοσελίδας της επιχείρησης www.sarkatzis.gr, μέσω facebook ή μέσω instagram και θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν!


2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ