Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπλόκο Νησελίου: Κλιμάκωση αποφάσισαν οι αγρότες - Δείτε το video, την ώρα που κλείνουν την Εγνατία

Τάγκαραν τον Πρωθυπουργό στο facebook

Δεν υποχωρούν, αν δεν δικαιωθούν, οι αγρότες που βρίσκονται στον
κόμβο Νησελίου. Μετά την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τις άκαρπες συζητήσεις, αποφάσισαν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. Να σημειωθεί πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, το συγκεκριμένο μπλόκο έχει ενισχυθεί με αγρότες από το Μακροχώρι και τη Νάουσα.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου, οι αγρότες πρόεβησαν σε συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας Οδού για μια ώρα (στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Βέροια), στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση. Στο σημείο υπήρχε αστυνομική παρουσία και περιπολικά της τροχαίας, για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 

Μάλιστα, την απόφαση που πήραν, δεν δίστασαν να την κοινοποιήσουν και προσωπικά στον ίδιο τον Κυριακό Μητσοτάκη, ταγκάροντάς τον, στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Δείτε το video από την χθεσινή διαμαρτυρία:

27 σχόλια:

  1. δεν μπορώ να δικαιολογήσω κανένα κλείσιμο δρόμου για κανένα λόγο, προσέξτε θα χάσετε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγρότες μαζί σας, κλείστε τα όλα να μην περνάει κουνούπι, δεν έχετε άλλο τρόπο διαμαρτυρίας. Αυτό πονάει τον Κούλη και την παρέα του.

      Διαγραφή
    2. Όταν κλείνει η Εγνατία για να μεταφέρουν ανεμογεννήτριες και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Αθηναίων επιχειρηματιών κανένας δεν διαμαρτύρεται και κανένας δεν γκρινιάζει.

      Διαγραφή
    3. ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. Καποιοι που "χρεωστουν" στην Κυβερνηση προκαλουν με δηλωσεις γιατι κλεινουν τους δρομους....ελατε κυριοι κομματικοι και παρτε την θεση τους με επιχειρηση χωρις κεραμυδι ασε που και εκει ο Κουλης ειπε ψεμματα

      Διαγραφή
    5. η Απεργία έχει το νόημα, όταν χάνω κάτι (π.χ.το μεροκάματο) για να διαμαρτυρηθώ για την αδικία την οποία νομίζω ότι έχω υποστεί.
      Όταν όμως κλείνω τους δρόμους χωρίς να θυσιάζω κάτι δικό μου πχ μεροκάματο εμπόρευμα κλπ, αλλά στερώ το μεροκάματο ή την ελευθερία διακίνησης των προϊόντων και των συνανθρώπων μου, τότε δεν διαμαρτύρομαι άλλα παιδεύω όλους τους άλλους, χωρίς να χάνω κάτι εγώ.
      Αν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε διότι σας αδικούν τότε, την άνοιξη που μαζεύετε τα κεράσια, το καλοκαίρι που μαζεύετε τα ροδάκινα, τα δαμάσκηνα, τις ντομάτες, τις πιπεριές, το φθινόπωρο που μαζεύετε τα μήλα, τα βαμβάκια κλπ μην τα μαζέψετε. Αφήστε τα στα δέντρα και στα χωράφια και πηγαίνετε στην Κυβέρνηση, βγείτε στους δρόμους και στις πλατείες να διαμαρτυρηθείτε. Όχι μέσα στο χειμώνα και αφού έχετε σπείρει, έχετε πληρωθεί, έχετε κλαδέψει και τώρα που κάθεστε και δεν έχετε δουλειά παιδεύετε όλους εμάς.
      Δυστυχώς αν συνεχίσετε να μας παιδεύετε και να μην χάνετε τίποτα εσείς δεν θα σας υποστηρίξουμε.
      Δείξτε ότι μας σέβεστε να σας σεβαστούμε.
      Εσείς θα φταίτε για την περιφρόνησή μας.

      Διαγραφή
    6. στον Ανώνυμος15 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:50 μ.μ.
      Σοβαρέψου (ανόητε), κλείνουν τους δρόμους για τις ανεμογεννήτριες διότι δουλεύουν οι άνθρωποι, μεταφέρουν μεγάλα αντικείμενα και μπορεί να κινδυνέψουν όσοι (ανόητοι) σαν εσένα κυκλοφορούν εκεί κοντά.
      Αντίθετα για να καταλάβεις πόσο λάθος σκέφτεσαι θα πρέπει όταν μαζέψεις τα ροδάκινα και θες να τα πας για παράδοση, να κλείσουμε τους δρόμους όλοι εμείς οι ταλαιπωρημένοι πολίτες για να καταλάβεις τι κάνετε το χειμώνα σε εμάς. Να δούμε τότε τι θα πεις.

      Διαγραφή
    7. Δεν είμαι αγρότης αλλά τους υποστηρίζω. Και οι δικοί σου πρόγονοί αγρότες και κτηνοτρόφοι ήταν.Εκτος αν γεννήθηκες στα ανάκτορα στο Τατόι. Και σου εύχομαι να φας ένα ραντισμενο Ροδάκινο και να .....

      Διαγραφή
    8. Υπάρχουν εδώ στα σχόλια δύο ηλίθιοι ο 2:52 και ο 2:46 αν δεν είναι ο ίδιος. Κατ αρχάς δεν είμαι αγρότης αλλά από αγροτική οικογένεια όπως οι περισσότεροι από μας στο νομό 1) αναφέρεις για απεργία και μεροκάματο; Ρε αν αφήσει ο αγρότης την σοδειά του αμαζευτη ροδάκινα, μήλα,κεράσια κτλ δεν χάνει μεροκάματο, χάνει 365. μεροκάματα για 10, 15 μέρες το καλοκαιρι.2) δεν χάνει τίποτα; με τα πετρέλαια,λιπάσματα ,φάρμακα κτλ στο θεό και την τιμή της παραγωγής στο ένα τέταρτο που αγοράζεις από τα σούπερ μάρκετ τι λες δεν χάνει ; την ζωή του χάνει ,όπως και ο εργαζόμενος με τα 600-700€ το μήνα.

      Διαγραφή
  2. Μόνο η στάση πληρωμών μας σώζει,όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 25 τρακτέρ και 40 άτομα κλείνουν έναν δρόμο που εξυπηρετεί δεκάδες χιλιάδες πολίτες καθημερινά.
    Όλες αυτές οι χιλιάδες ανθρώπων θα ταλαιπωρηθούν χωρίς να φταίνε στο παραμικρό.

    Δώσαμε πόσα δις να φτιάξουμε έναν δρόμο της προκοπής και πάνε 40 τραμπούκοι και με το έτσι θέλω στερούν τον κυριότερο οδικό άξονα της Βορείου Ελλάδας.

    Εύχομαι να σταλθεί όχι η αστυνομία αλλά τα ματ και βίαια και παραδειγματικά να τους στείλουν στα σπίτια τους.

    * Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και το αστείο της υπόθεσης. Αυτοί οι 40 που είναι και σε κάθε μπλόκο νομίζουν πως
    ''ΕχΟυΝ αΠοΛυΤο ΔιΚιΟ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλλα τα αιτηματα του ευρωπαιου αγροτη και αλλα του αγροτη της ελλαδας (ζαμπια) σορυ για την ζαμπια. η ελλαδα εχει δομικα προβληματα σε ολους τους τομεις ομως δεν δειχνει κανεναν να τον νοιαζει. οποτε κι αλλοι θα παρουν το δρομο της ξενιτιας και το καραβι της ελλαδας θα συνεχισει ετσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψεύτες …. Φοροφυγάδες ….. τεμπέληδες κλάσεως …. που ο καθένας απο εσας είναι ένας γραφικός ψεκασμένος Ελληναράς ….. που δεν ζητά πολλά από την ζωή του…. θέλει να έχει τα νοσοκομεία της Γερμανίας, τα σχολεία της Φινλανδία, τα πυροσβεστικά της Γαλλίας, τα εκχιονιστικά του Καναδά, τον στρατό των ΗΠΑ, την οργάνωση της Ιαπωνίας, τα οικονομικά προϊόντα της Κίνας, τις τράπεζες της Ελβετίας, το αφορολόγητο του Ντουμπάϊ, τα λεφτά του Μπιλ Γκειτζ, γκόμενα την Ζιζέλ και κυβέρνηση αυτήν που θα βάλει στο Δημόσιο τον άχρηστο σαν και εσας γιό σας η κόρη σας …. και όλα αυτά από τα μπλόκα …. και τις καντίνες που συνδράμουν τον κατά τά αλλά αγώνα σας …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2:09 είσαι αυτό που περιγράφεις,ο γραφικός ψεκασμενος ελληναρας

      Διαγραφή
    2. 2:09 είσαι ακριβώς αυτό που περιγράφεις,γραφικός ψεκασμενος ελληναρας,που φταίνε όλοι οι άλλοι,εσύ δικαιουσε τα πάντα και είσαι τιμητής των παντων.

      Διαγραφή
  6. Α ρε τεμπέληδες .
    βρήκατε χρόνο να παίξετε με την υπομονή του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ειναι διαμαρτυρία αυτο , να ταλαιπωρείται ο απλός πολιτης που θελει να παει στη δουλεια του ή θα πρεπει να φτασει εγκαίρως σε νοσοκομειο. Ας πανε στη Βουλή και σε δημόσια κτίρια και να πετάξουν κοπριά και απόβλητα . Αλλα δεν εχουν τη ψυχη . Δηλαδη αν καποιος κανει θεραπεια ενάντια στον καρκίνο και πρεπει καθημερινα να πηγαινει γρηγορα σε νοσοκομειο της Θεσσαλονίκης θα ειναι κλειστοί οι δρομοι απο τους αγρότες; Τωρα σοβαρά μιλαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κούλης ταξιδεύει με αεροπλάνο,τον λαό τον έχει γραμμένο εκεί που δεν πιάνει η μελάνι γιατί πάντα ψηφίζει τους ίδιους και τους ίδιους,οι αγρότες πάντα τέτοια εποχή διαμαρτύρονται και ταλαιπωρούν αυτούς με τους οποίους βράζουν στο ίδιο καζάνι. Τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει σε αυτόν τον τόπο γιατί δεν αλλάζει πρώτα ο λαός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί δεν κλείνουν τους δρόμους το καλοκαίρι που έχουν δουλειά κ τους κλείνουν τώρα που κάθονται.ελα οι αδικημένοι οι αγρότες παντα να ταλαιπωρούν τους επαγγελματιεσ οδηγούς κ τον κάθε οδηγό που μπορεί να θέλει να πάει Θεσσαλονίκη για λόγους υγείας……..άντε συνέλθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλοκαίρι πηγαίνουν στον Πλαταμώνα και στο πευκοχωρι

      Διαγραφή
    2. Εγώ όταν πηγαίνω σε δημόσιες δομές να εξυπηρετήθω και μου απαντουν πεινασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι ΚΑΝΩ ΑΠΕΡΓΙΑ είναι σωστό?

      Διαγραφή
    3. Και εμείς θα πάμε να καταστρέψουμε τα δέντρα τους να τα ξηλώσουμε να δούμε μετά τι θα κάνουν τραγικοί είστε αγρότες κληστα την Βουλή κληστε τις εφορίες όχι τους δρόμους σήμερα οι συνάδελφοι σας κλησαν την περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας αυτό μάλιστα ξυπνήστε σας εκμεταλλεύονται οι βρωμοσυνδικαλιστες σας με τα τραχτερ των 200.000χιλιαδων

      Διαγραφή
  10. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ