Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανάρτηση «φωτιά» από το μπλόκο Νησελίου - Τι λένε για τους αγρότες που δεν κατεβαίνουν στον δρόμο

«Μην ανησυχείτε ότι κερδίσουμε, θα το πάρετε και εσείς»
Κλιμακώνουν τις κοινοτοποιήσεις τους οι αγρότες της Ημαθίας. Το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας Οδού (δείτε εδώ). 

Οι αγρότες άφησαν στα πάρκινγκ τα τρακτέρ τους και πήγαν με τα πόδια επάνω στην άσφαλτο. Η κατάληψη κράτησε για σχεδόν 1 ώρα, με τους διερχόμενους οδηγούς να περιμένουν υπομονετικά.

Αυτό όμως που προκάλεσε αίσθηση και συζητήθηκε πολύ, είναι η ανάρτηση από το μπλόκο του Νησελίου προς τους συναδέλφους τους αγρότες, οι οποίοι ακόμα και σήμερα, είτε αράζουν στο σπίτι, είτε βρίσκονται στα καφενεία των χωριών τους.

«Εδώ στο κόμβο Νησελίου δίνουμε την μάχη και για εσάς που είστε στο σπίτι και στα καφενεία. Μην ανησυχείτε ότι κερδίσουμε, θα το πάρετε και εσείς…!» αναφέρουν στο facebook οι αγρότες που μάχονται στους δρόμους για να βρούνε το δίκιο τους!


7 σχόλια:

  1. Οι αγρότες από το Νησέλι είναι πραγματικοί αγρότες, και όχι οι ετήσιοι τακτικοί κλόουν του Ιανουάριου και του Φεβρουάριου εκάστου έτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις βαρεθήκαμε τα τσιπούρα και πήγαμε σπίτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο και να φωνάζετε, εσείς και όλη η κοινωνία, το Kuli πήρε 41% και το παίζει ηγέτης. Αφού απείχατε από τις εκλογές, τώρα θα το πιούμε όλο το Kuloποτήρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε θα κερδίσετε ΤΊΠΟΤΑ.

    Η. Κυβέρνηση εφαρμόζει ευρωπαϊκές πολιτικές στις οποίες δεν είστε μέσα στο πλάνο.
    Παρατήσετε τα χωράφια και να πάτε με τα παιδιά σας Γερμανία εργάτες.

    Ευρώπη είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να πανε γερμανια εκει τα εξοδα ειναι ποιο πολλα. Ηδη τα ξαδερφια μου που ειναι αμερικη λιγα χρονια εκει ειναι ασχημα τα πραγματα. 1 πορτοκάλι 1 δολαριο 3 μήλα 4 δολαρια το ελαιολαδο σε τενεκε των 15 λιτρων 260 δολαρια. Στα καυσιμα περσι 0,75 ηταν περσι και φετος ειναι 1,25 δολαρια το γαλονι. Καλυτερα να παμε Ολλανδια, Σουηδια, Νορβηγια, Ηνωμενο Βασιλειο, Καναδα.

      Διαγραφή
  5. Εκ τους ασφαλους προφανως μιλας...αυτη ειναι η ρητορικη των βολεμενων του συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγροτες εχετε γινει η ντροπη της κοινωνιας να ξερετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ