Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον Υποστράτηγο της Πυροσβεστικής υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας

Το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο σημαντικό πεδίο της Πολιτικής Προστασίας, κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης με τον νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων Π.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατ. Μακεδονίας, & Θράκης, Υποστράτηγο Θεόδωρο Κοσμίδη.


Στη ενημερωτική και θεσμική συνάντηση στο Δημαρχείο Βέροιας, παρόντος του Πολιτικού Προϊσταμένου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Στάθη Κελεσίδη, υπογραμμίστηκε η καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Π.Υ. σε όλα τα ζητήματα που άπτονται της διαχείρισης εκτάκτων αναγκών.

Ο κ. Βοργιαζίδης διαβεβαίωσε πως ο Δήμος στέκεται πάντα αρωγός στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που προσφέρει στην κοινωνία με αυτοθυσία και αυταπάρνηση.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλους!
    Χρήστος Λουκέρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αρωγή κύριε Δήμαρχε δεν εκφράζεται με δηλώσεις αλλά έμπρακτα με έργα,παρεμβάσεις,πχ στον αστικό ιστό της πόλης πόσους πυροσβεστικούς κρουνούς έχετε στο δίκτυο και πόσοι είναι λειτουργικοί.Δημοσιος απολογισμός,απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ