Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Samata out!

Με παίρνει χθες το βράδυ o Πατσίκας και μου λέει, «Κατάσκοπε» θέλω να γράψεις ένα άρθρο για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στο κύπελλο. 

Πραγματικά, για αυτήν την ομάδα, τι να πεις και κυρίως τι να πρωτοθυμηθείς; Έχει ένα DNA που δεν το συναντάς πουθενά σ' ολόκληρο πλανήτη. Ίσως για αυτό οι Παοκτσήδες είναι μοναδικοί στο είδος τους. Μιλάμε για αρχαία τραγωδία! Γεγονότα που σε στέλνουν στο νοσοκομείο με ανακοπή καρδιάς. Μέγας ΠΑΟΚ και θαυμαστά τα έργα σου. Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε...

Η μ@λ@κία του Φασούλα (πάει ένας ευρωπαϊκός τίτλος), τα τρίποντα του Γιαννόπουλου στο Μετς και του Γάκη από την σέντρα στο Σπόρτινγκ (χάθηκαν δύο πρωταθλήματα). Τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Μπάγερν (πάει η πρόκριση στους κορυφαίους της ευρώπης), το καλάθι του Ραγκάτσι στο ΣΕΦ (χαμένος ένας ακόμη ευρωπαικός τίτλος). 

Την λάθος επαναφορά του Μπάρλοου και το τρίποντο του Γιαννάκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο (χαμένο πρωτάθλημα). Τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα στα πέναλτι (τέλος η ευρωπαϊκή πορεία). Το γκολ ισοφάρισης του Γερεμέγεφ στον πρώτο γύρο στο 97' (τώρα ο δικέφαλος θα ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας). Το γκολ του Λημνιού χθες στο 128:30 (τον «σκότωσε» ένα δικό του παιδί). Τα 4 χαμένα πέναλτι στο τέλος. Εδώ μιλάμε για κατάρα! 

Κ Α Τ Α Ρ Α

Χθες ο δικέφαλος έπαιξε μπαλάρα και έπρεπε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Ισοπέδωσε τον Βάζελο και έκανε τον Τερίμ να φαίνεται χεσμένος! Θεωρώ πως ο τραυματισμός του Μπάμπα ήταν η καθοριστική στιγμή. Κόπηκαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Είχαν διαλυθεί ψυχολογικά. Έχασαν το μυαλό τους. Ξέρεις τι είναι ο συμπαίκτης σου, ο άνθρωπός σου, ο φίλος σου, εκείνος που κοιμάσαι στο ίδιο δωμάτιο, να φεύγει για το νοσοκομείο, όταν πριν από λίγο έχεις ακούσει πως χρειάζεται απινιδωτή; Τραγικά πράγματα. Δύσκολες καταστάσεις.

Για τον ακατανόμαστο τι να πω; Το παιδί αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Απορώ πως δεν το βλέπει ο Λουτσέσκου; Μπήκε στο ματς και το μυαλό του ήταν αλλού. Στην διαδικασία των πέναλτι φοβήθηκε, έκανε την κότα και τελικά εκτέλεσε 9ος. Και δεν το έχασε απλά, αλλά γλίστρησε κιόλας! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Βάλε τον Τζήμα μέσα και ας χάσεις. Έχει φτάσει Μάρτιος και o Αφρικανός επιθετικός έχει πετύχει δύο γκολ με κάτι Λαμίες και Βόλους. Και αυτός ο άνθρωπος παίρνει από τον Σαββίδη ένα εκατομμύριο το χρόνο. Και θα τον λυπηθώ κιόλας, εγώ που παίρνω σύνταξη 700 ευρώ. Ε, όχι! Samata out λοιπόν. Καλό ταξίδι στην Τανζανία σου..

13 σχόλια:

  1. κριμα για τον Αρη που μονο με τον παοκ ειχε ελπιδες να παρει το κυπελλο, ο μαντζιος τον εχει τον ρουμανο αλλα ο βαζελος δυσκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτος στη τωρινη βεροια θα ηταν αλλαγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φταίει η κακιά τύχη ,ο Τεριμ ήταν χεσμενος από την μπαλλαρα του
    μπαοκ ,ο Σαματα δρομο κτλ . Ρε κατασκοπε αοματος είσαι ο Λούτσι δεν φταίει πουθενά όπως παλιά ο Πάμπλο,την μπαλλαρα με το τριφύλλι στην Τούμπα ή με τους γαβρους την ξέχασες,η Λαμιαρα με δέκα παίκτες μια ώρα έπαιζε στην λεωφόρο πήρε Χ και από ατυχία έχασε το διπλό,σίγουρα σε πήρε ο Πατσίκας είσαι σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τραγικός είσαι να Λές για σαματα ενώ οι άλλοι χάσανε 3 πέναλτι..μια ζωή τα ίδια μυαλά έχετε οι παοκτσιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τρόπος που καλείται τώρα ο ΠΑΟΚ να διαχειριστεί τον αποκλεισμό αλλά και τον σούπερ άτυχο Σαμάτα, ο οποίος γλίστρησε και έχασε το καθοριστικό πέναλντι, θα καταδείξει την ποιότητα των φιλάθλων του. Εν αναμονή λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό είναι το DNA του παοκ καλώς η κακώς όσα λεφτά και να μπουν θα είναι μικρή ομάδα. Όσο για αρθρογράφο που αποκαλεί τον Παναθηναϊκό βαζελο μόνο ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή για τη σελίδα να επιτρέπετε σχόλιο με υποτιμητικό χαρακτηρισμό για τον ΠΑΟΚ. Κρατήστε ένα επίπεδο Βεροιωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσυ στεναχωρήθηκες από τον καναπέ σου περισσότερο από τους αθλητές... Οπαδοί να μισούν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους... Απλά τραγικοί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η υπέρτατη στιγμή θα είναι όταν ο ΠάοΚ βγεί τέταρτος και ο Άρης Κυπελλούχος Ελλάδος. Τζάμπα τα ρούβλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατάσκοπε, όπως θά έχεις διαπιστώσει έχεις ρίξει πολύ τό μέσο όρο σου. Δώδεκα σχόλια ίσον τίποτα για ένα τόσο σπουδαίο θέμα, όπως ο ημιτελικός καί βέβαια ο αποκλεισμός τού ΠΑΟΚ. Αν έπαιρνες τό μέρος τού Σαμάτα, γιατί αυτό έπρεπε, καί αν απέφευγες τίς αγοραίες εκφράσεις, θά μετρούσες σχόλια μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ