Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σφοδρή κριτική για το Ε.Σ.Υ. έκανε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ήρθε το τέλος»

Την άμεση υπογραφή απόφασης για την λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων, γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσιάζοντας τα στοιχεία για την οργάνωσή τους, με το κόστος να ανέρχεται από 300 έως 2000€.

Θέση επί του θέματος πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη εναντίωσή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αυτό αποτελεί το τέλος του Εθνικού συστήματος υγείας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης ωμά και απροκάλυπτα αποκάλυψε το σχέδιο της πλήρους κατάργησης κάθε έννοιας δωρεάν δημόσιας νοσοκομειακής περίθαλψης.

Μετά την ψήφιση των απογευματινών εξωτερικών ιατρείων, επί πληρωμή, στα νοσοκομεία φέρνουν νομοσχέδιο για απογευματινά χειρουργεία και λοιπές επί πληρωμή ιατρικές πράξεις μέσα στα νοσοκομεία.

Καταργούν την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των γιατρών με έξοδο τους στα ιδιωτικά θεραπευτήρια χωρίς περιορισμό και επιτρέπουν την είσοδο των ιδιωτών γιατρών στα Δημόσια νοσοκομεία.

Αν κρίνουμε και την αύξηση της τιμής των γενόσημων φαρμάκων μέχρι και 80% τότε θα αντιληφθούμε ότι ο Έλληνας πολίτης θα βάλει βαθιά το χέρι του στην τσέπη.

Η δωρεάν περίθαλψη είναι υποχρέωση του Κράτους προς τους πολίτες του!

Το ΕΣΥ, με όλα τα προβλήματα του, ήταν μια κατάκτηση της Ελληνικής κοινωνίας που θα έπρεπε να το διαφυλάξουμε και να το αναπτύξουμε ιδιαίτερα μετά την πανδημία.

Η κοινωνία και τα προοδευτικά κόμματα οφείλουν να σταθούν απέναντι σε αυτά τα σχέδια κατεδάφισης του ΕΣΥ».

9 σχόλια:

  1. Το τελειωμα της δωρεαν υγειας τελειωνει και αυτο θα γινει με την σταδιακη αδρονοποιηση των πρωινων παρεμβασεων εκτος των ακρως επιγοντων....Αληθεια εχει κανενας την εντυπωση οτι σιγα σιγα εφοσον θα ειναι αυτη η πολιτικη οτι θα ΥΠΑΡΧΕΙ σοβαρη δωρεαν υηεια;;; Εδω θα ειμαστε αν δεν σοβαρευθει ο πολιτης προσδωκοντας ελεειμοσυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εε όχι και ελεειμοσυνη τα pass,τώρα θα δωθεί ένα pass για σκωληκοειδίτιδα των 150€, αμυγδαλές 132,5€, κοίλη 96,78€ κτλ ο Σπύρος ( Αδωνουλης Μπουμπουκος) ξέρει καλυτερα μαζί με τα γεννοσημα των 3€ που ως δια μαγείας γίνονται 13€ ή και 23€, οι τιμές των γενοσημων κατά την προσφιλή του μέθοδο είναι Α Δ Ι Ε Υ Κ Ρ Ι Ν Ι Σ Τ Ε Σ. Πατριώτες του 41% ο πόνος σας τώρα είναι πιο μεγαλος το καταλαβαινω και με τα χρόνια θα μεγαλώσει περισσότερο ώστε στην τετραετία θα επιρεασει την ΜΝΗΜΗ σας.

      Διαγραφή
  2. Να σταματήσουν να κρατούν από τους συνταξιούχους την κράτηση 6% υπέρ υγείας στις κύριες και επικουρικές συντάξεις . Ειδικά στις επικουρικές η κράτηση είναι αντισυνταγματική , δεν προβλέπεται στα καταστατικά αυτών ....Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε δεν κοιτάτε τα χάλια σας ανθέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ Ελληναρα τι επαγγελεσαι;;;;;; κομματοσκυλο;;;

      Διαγραφή
  4. Οι εποχές των ΔΩΡΕΑΝ ετελείωσαν μέχρι νεοΤΕΡΑΣ.
    Αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες της ληστρικής παγκοσμιοποίησης, του οικονομικού φιλελευθερισμού - καπιταλισμού και της τάσης για παγκόσμια κυριαρχία των ισχυρών, δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσουμε στο ΔΩΡΕΑΝ. Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα. Οι παραπάνω συνθήκες δεν υπάρχει περίπτωση να ανατραπούν χωρίς ακραίες καταστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΟΤΙΑ* ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    *Αλέξης Τσίπρας ,Ψαράδες Φλώρινας, 12.06.2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ρε κασσελακη παιχταρά!!! τους αποτελείωσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ