Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάζωξη αναμνήσεων και κοπή βασιλόπιτας από τους Παλαίμαχους Βέροιας

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Βέροιας τίμησε για ακόμη μια φορά το έθιμο κοπής της βασιλόπιτας, με την ανταπόκριση των μελών και φίλων να είναι συγκινητική.

Το απόγευμα της Δευτέρας (5/2), πραγματοποιήθηκε στην Γκαλερί Παπατζίκου η κοπή βασιλόπιτας για το έτος 2024 από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Βέροιας. Παλιές και νεότερες δόξες της ποδοσφαιρικής Βέροιας, αλλά και φίλοι που περικλύουν τον αθλητισμό του τόπου, έδωσαν βροντερό παρών, με τον Πρόεδρο Τάκη Παπατζίκο να δηλώνει συγκινημένος.

Ο κ. Παπατζίκος έδωσε την εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης, εκφράζοντας την ευχαρίστησή του σε όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια, αλλά και σε αυτούς που τη στηρίζουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, ενώ ανακοίνωσε και μια σειρά δράσεων που περιλαμβάνει, εκτός απροόπτου, τρία φιλικά με Άρη, Πανσερραϊκός, Καβάλα και μια ρετρό μουσικοχορευτική εκδήλωση.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, από τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Μιχαηλίδη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ΔΣ του συλλόγου, καθώς τα χρόνια περάσαν και πλέον δεν δύναται να συνεισφέρει με την ίδια δυναμική. Το φλουρί πέτυχε στο κομμάτι των Παλαιμάχων, με το δώρο που ήταν ένα κασκόλ της ομάδας, να το παραλαμβάνει ο αποχωρήσας κ. Μιχαηλίδης. Τσουρεκάκια μοιράστηκαν και στους υπόλοιπους παρευρισκομένους, με 20 φλουριά και ισάριθμα δώρα, τα οποία ήταν ευγενική προσφορά υποστηρικτών του Συλλόγου.

Πριν την κοπή, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους αποβιώσαντες.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στο sportsfan.gr

6 σχόλια:

  1. Ftoxia exi pesi. Oloklirh vasilisa mia aithusa pu ths axizi de wrikate re alania?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κάνουμε ρεπορτάζ που συνοδεύεται με φώτο ρεπορτάζ και θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο αλλά και να μάθουμε τους νέους ποιοι είναι αυτοί που έγραψαν την ιστορία του ποδοσφαίρου της βέροιας φροντίζουμε κάτω από τις φωτογραφίες να βάζουμε και τις λεζάντες με τα ονόματα αυτών που εμφανίζονται στις φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορθότατη παρατήρηση!

      Διαγραφή
    2. Πήγε ένα νέο παιδί να κάνει ρεπορτάζ να βγάλει το ψωμί του και βρήκατε να πείτε την εξυπνάδα σας. Έπρεπε δηλαδή να ρωτάει τον καθέναν απο τους 30 πως λέγεται; Αυτό δε θα ήταν εκνευριστικό; Αν οι νέοι θελουν να μάθουν τους βετεράνους της Βεροιας ξέρουν που να ρωτήσουν μην αγχώνεστε

      Διαγραφή
    3. Σιγά ρε συνδικαλιστή! Κανείς δεν κατηγόρησε κανέναν. Απλά επισημάνθηκε το αυτονόητο. Να γνωρίζει δηλαδή ο αναγνώστης ποιους βλέπει στις φωτογραφίες. Πού το βρήκες το κακό;

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια σε όλους , πάντα γεροί , μπράβο Τάκα .....Τεό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ