Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακοίνωσε άλλες δύο μεταγραφές η Βέροια!

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές ανακοινώθηκαν κι επισήμως από τη διοίκηση του ΝΠΣ Βέροια. Ο λόγος για τους Κώστα Ισαακίδη και Βασίλη Πέλκα, τους οποίους η ομάδα ενέταξε κι επισήμως στο δυναμικό της και πλέον βλέπει κατάματα την παραμονή.

Η υπόθεση του Ισαακίδη πέρασε από «φορτούνες», αλλά είχε αίσιο τέλος. Ο 20χρονος αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Απόλλωνα Πόντου στον βόρειο όμιλο της Super League 2, ενώ πέρσι βρέθηκε στην ίδια κατηγορία με τη βεροιώτικη ομάδα. Στο παρελθόν έχει υπάρξει μέλος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ Κουλούρας και της Ξάνθης, ενώ κατά την περσινή του θητεία στον ΝΠΣ Βέροια αγωνίστηκε συνολικά σε 17 αναμετρήσεις.

Ο Βασίλης Πέλκας έχει αγωνιστεί στη Β’ εθνική με Αλμωπό Αριδαίας, Ηρακλή, Τρίκαλα, Απολλων Πόντου, Γιαννιτσά και Εθνικό Γιαννιτσών, ενώ έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της Βέροιας τη σεζόν 2016-17, αγωνιζόμενος στην Κ20.

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ