Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψαν την πίτα τους οι Σχολικές Καθαρίστριες


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου 2024 το Σωματείο Σχολικών Καθαριστριών Ημαθίας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Θανάσης Δέλλας, 
ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΓΣΕΕ Δημήτρης Ταχματζίδης , η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βέροιας Έλενα Ατσάλου, η πρόεδρος του Σωματείου Καθαριστριών Αγνή Μανώλη, η πολιτευτής της Ν.Δ. Λίνα Τουπεκτσή, μέλη της διοίκησης του συνδικάτου και πολλές εργαζόμενες.

Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι που αντιστοιχούσε στο Σωματείο, ενώ η βραδιά έκλεισε με διασκέδαση και χορό, με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του καταστήματος.

Δείτε φωτογραφίες:


















8 σχόλια:

  1. Πολιτικές εξαρτήσεις και δημοτικές πελατειακές σχέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές τις σχέσεις μόνο το ΠΑΣΟΚ τις προσφέρει ....είναι πετσωμένο το κόμμα στον συνδικαλισμό !

      Διαγραφή
    2. 42 χρόνια και συνεχίζει

      Διαγραφή
  2. Η τουπεκτση μοιράζει κολιεδες για να παίρνει μέρος στις βασιλόπιτες... λυπηρό... ουδεμία σχέση με την πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολιτευτής λέει.
      Άσε ρε Λίνα.
      Προεκλογικά αυτοπροσδιορίστηκε σαν Γεωπόνος που γνωρίζει τα προβλήματα τους.

      Διαγραφή
  3. Δήμαρχε στα νευραλγικά πόστα της υπηρεσίας δεν δίνεις σημασία, βλέπω. Πολύ κακός και εκεί απαρτίζονται περισσότεροι ψήφοι, αλλά τώρα βγήκες!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΛΑΪΤΖΊΔΗΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν οι συμπαθέστατες καθαρίστριες σαν σκληρά εργαζόμενες που είναι, αποφάσιζαν και "σκούπιζαν πολιτικά" και τους αιωνίως συνδικαλιστές και λοιπούς επίσημους που τις περικύκλωσαν για τα ψηφαλάκια, θα είχαν επιτελέσει θεάρεστο έργο. Όσο για τον αξιακό κώδικα των Δεξιών που μέμφεσαι δεν διαφέρει σε τίποτα με αυτόν του ΠΑΣΟΚ. Άφησέ το, μη ψάχνεις διαφορές. Δηλαδή ισχύει το ότι φάμε ότι πιούμε...
    Δεν τους βλέπεις πώς καμαρώνουν για την επιτυχία τους .Οι μεν για τη νέα πενταετία ,οι δε για την ισοβιότητα. Α, και κάτι περιττό ίσως. Αυτοί οι κύριοι μιλούσαν στο παρελθόν για καθιέρωση χρονικού ορίου στην άσκηση εξουσίας. Μάλλον μόνο για τους άλλους. Για τους ίδιους εννοούσαν το αόριστο χρονικό όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ