Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στηρίζουν τη Μ.Α.μ.Α. οι Αετοί Βέροιας

Συνεχίζει τις φιλανθρωπικές ενέργειες η ανδρική ομάδα μπάσκετ των Αετών Βέροιας. Την Κυριακή (18/2, 17.00), στο εντός έδρας παιχνίδι των Αετών με αντίπαλο τον Αλμυρό, τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό.

Από την πλευρά του, κάλεσμα προς τον κόσμο απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σίμος Γαβριηλίδης, ο οποίος αναφέρει: «Σε συνέχεια της απόφασης του ΔΣ των Αετών Βέροιας για τη στήριξη συλλόγων και σωματείων της περιοχής, ο επόμενος εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 

Την Κυριακή (18/2, 17.00) στην αναμέτρηση με τον Αλμυρό, τα έσοδα θα διατεθούν στη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό-Κδαπ αμεΑ "ΜΑμΑ", που εδρεύει στη Βέροια και συγκεκριμένα στην οδό Πιερίων 5 Καλούμε τους φίλους της ομάδας αλλά και το μπασκετικό κοινό της πόλης, να στηρίξουν την προσπάθεια, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για το θεάρεστο έργο που επιτελεί!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ