Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπερ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ο Καραμίχος

«Είναι το ίδιο επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν κάποιοι άντρες βουλευτές μέχρι το 1950 για να απαγορεύσουν στις γυναίκες να ψηφίζουν, να εκλέγουν και να εκλέγονται», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» ήταν σήμερα ο Γιώργος Καραμίχος. Ο Beroi;vthw ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Θα έπρεπε να έχει τελειώσει το θέμα με το νομοσχέδιο. Θα έπρεπε να έχει πάρει την απόφαση ο «πατέρας του σπιτιού», ο πρωθυπουργός… Την πήρε, αλλά έχει τόση φασαρία, βγαίνουν όλοι να μιλήσουν, ακόμα και εμείς που μιλάμε… Όταν ο διάλογος περνάει σε στόματα που δεν ξέρουν να μιλούν, δεν ξέρουν να ακούν, απλώς πρέπει να πουν κάτι βασισμένο στον δικό του φόβο…», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο Γιώργος Καραμίχος είπε στη συνέχεια: «Είναι ντροπή να ακούω γυναίκα βουλευτή  να λέει εν έτει 2024 ότι κινδυνεύει η πυρηνική οικογένεια με το να υιοθετηθούν κάποια παιδιά από ανθρώπους που θα τα αγαπάνε.

Είναι το ίδιο επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν κάποιοι άντρες βουλευτές μέχρι το 1950 για να απαγορεύσουν στις γυναίκες να ψηφίζουν, να εκλέγουν και να εκλέγονται. Και η ίδια που έχει εκλεγεί, χρησιμοποιεί το ίδιο επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν πριν 70 χρόνια οι άλλοι, ώστε να μην μπορεί να εκλεγεί».

50 σχόλια:

  1. Γιώργο είσαι μια αχτίδα φωτός και λογικής για τον σκοταδιστικο επαρχιώτικο νόμο μας. Μιλάς με βάση την επιστήμη αλλά και την ιστορία και όσα λες είναι απλά η κοινή λογική. Η λογική πλειοψηφια σε ευχαριστουμε για αυτό.

    Φυσικά αυτό θα αποτελέσει ακόμα ένα άρθρο που θα ζέχνει μίσος ομοφοβία και αμορφωσιά στα σχόλια αλλά αυτό δεν μπορεί να αναιρέσει το ήθος του Καραμιχου και το ότι βρίσκεται στη σωστή πλευρα της ιστορίας.

    Και παλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε την ιστορία ήσυχη, η ιστορία εκατομμύρια χρόνια τώρα εξελίσσεται με ζευγάρια αντρα γυναίκα χωρίς πρόβλημα.
      Αν κυριαρχούσαν ζευγάρια ομοφυλόφιλα θα είχε τελειώσει η ιστορία επειδή θα σταματούσε η αναπαραγωγή.
      Σοβαρέψου κα άσε τις βαριές κουβέντες.

      Διαγραφή
    2. Και νάτος ο πρωτος δεν με απογοητευετε ποτε σκοταδιστες μου.
      Η ιστορία εκατομμυρια χρόνια τώρα βασίζεται στην προοδο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με βάση την γνώση που αποκτουμε και την επιστήμη.

      Σταματηστε να είστε ΤΟΣΟ γραφικοί αμόρφωτοι εν έτει 2024. Είναι ντροπιαστικό.

      Διαγραφή
    3. Ο πολυ μορφωμενος , ειδικος και ψευτοκουλτου ργιαρης σαν κι εσενα μιλησε με επιχειρηματα.Βρε ουστ.

      Διαγραφή
  2. Και επίσης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τοποθέτηση στο ότι για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχει βγει να μιλήσει ο κάθε άσχετος απαίδευτος που δεν τον αφορά στο ελάχιστο από την σκοτάδιστικη εκκλησία μέχρι κάθε καρυδιάς ηθοποιός τραγουδιστής κτλ να πει την καφρίλα του. Ενώ θα έπρεπε να τοποθετούνται μόνο οι νομοθέτες και τα ομόφυλα ζευγάρια και οι ομογονεικες οικογένειες τους οποίους αφορά το νομοσχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι νομοθέτες ομιλούν σήμερα με αυτούς τους νόμους, αύριο με κάποιους άλλους νόμους θα λένε τα αντίθετα, άρα εκφράζουν την στιγμή, τα ομοφυλόφιλα και όχι ομόφυλα (απο την ίδια φυλή) δεν λογαριάζονται διότι αυτό θέλουν δεν θα υποστήριζαν κατι άλλο, είναι υποκειμενική η άποψή τους.
      Η σταθερά στην ιστορία της ανθρωπότητας όμως δεν είναι οι νόμοι που αλλάζουν ούτε η υποκειμενική άποψη η οποία επίσης αλλάζει. Η σταθερά είναι η ασφαλή διαιώνιση του ανθρώπινου είδους και αυτή δεν εξασφαλίζεται με τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια διότι αυτά απλά απολαμβάνουν το σεξ (και καλά κάνουν) αλλά δεν μπορούν να ανταλλάξουν γαμέτες δηλαδή να παντρευτούν και να τεκνοποιήσουν. Άρα ας συμβιώσουν και ας απολαύσουν τον έρωτα και ας αφήσουν σε όσους θέλουν και μπορούν να τεκνοποιήσουν, μεσω και του γάμου.
      Απλά πράγματα.

      Διαγραφή
    2. τους αφηνει το παθος τους να καταλαβουν οτι δεν μπορει η περιεργη σχεση τους δεν μπορει να εχει σχεση με γαμο ,οικογενεια, παιδια;; Κόλλησαν με την "ομοφοβία".

      Διαγραφή
    3. Άλλος ένας. Πάμε. Ομοφυλα ζευγάρια σημαίνει του ίδιου φυλου. Ομοφυλόφιλος είναι αυτός που ελκύεται από το ιδιο φυλο. Διαφορετικές εννοιες. Άιντε θα μας διορθώσετε και στη γραμματική τώρα.

      Η σταθερά στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι η προοδος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με βάση την γνώση και την επιστήμη όπως προειπα. Τα ομόφυλα ζευγάρια σαφώς μπορουν να παντρευτουν (το κάνουν σε δεκάδες χώρες και συντομα και στη χώρα μας) και σαφώς μπορουν να τεκνοποιησουν όπως τεκνοποιουν και τα στείρα ετεροφυλα ζευγάρια είτε να υιοθετήσουν. Όποτε αφήστε τις ομοφοβικές ανοησιες και Σεβαστείτε τα δικαιώματα των ομοφθλων ζευγαριών και των υπερήχων οικογενειων που δημιουργουν. Απλά πραγματα. Αντε γιατί κουρασατε.

      Διαγραφή
    4. Επίσης τα ομόφυλα ζευγαρια είναι τα ΜΟΝΑ που πρεπει να λογαριαζονται γιατί τα δικά τους δικαιώματα και οι δικές τους οικογένειες είναι το θέμα. ΕΣΥ δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ λογο στο ζήτημα και ορθώς γιατί ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ. Από τη στιγμή που δεν θες να παντρευετεις άτομο του ίδιου φυλου και δεν έχεις ομογονεικη οικογενεια η άποψη σου έχει μηδενική σημασία. Πόσο θρασσος όμως έχετε είναι απίστευτο. Μέσα στην άγνοια λαούτο μίσος σας είστε και θρασσεις.

      Διαγραφή
    5. Από τη στιγμή που δεν θες να παντρευετεις άτομο του ίδιου φυλου και δεν έχεις ομογονεικη οικογενεια η άποψη σου έχει μηδενική σημασία. Πόσο θρασσος όμως έχετε είναι απίστευτο. Μέσα στην άγνοια λαούτο μίσος σας είστε και θρασσεις.
      ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕ 2 ΜΗΤΕΡΕΣ Ή ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ...
      Πόσο θρασσος όμως έχετε είναι απίστευτο.

      Διαγραφή
    6. Στον Ανώνυμος8 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:30 μ.μ.
      Παράκληση να σοβαρευτείτε, σταθερά δεν μπορεί να είναι κάτι που αλλάζει όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία αλλά ήταν αλλά είναι και άλλα θα είναι, χωρίς απαραίτητα να είναι προοδευτικά στην εξέλιξη της ιστορίας . Σταθερά είναι κάτι που δεν αλλάζει όπως ότι ο ήλιος ανατέλλει και δύει καθε μέρα, όπως ότι το ανθρώπινο είδος αναπαράγεται σταθερά εκατομμύρια χρόνια τώρα με δυο γαμέτες αρσενικό και θρυλικό. Όλα αυτά που λες για δικαιώματα κλπ είναι μεταβλητά. Άρα να κάνουν παρέα μεταξύ τους οι ομοφυλόφιλοι και να αφήσουν να παντρεύονται τα ομόφυλα ζευγάρια.
      Ομόφυλος είναι αυτός που ανοίκει στην ίδια φυλή και ομοφυλόφιλος αυτός που έλκεται ερωτικά απο το ίδιο φύλο. Άρα εμείς οι δύο αν είμαστε το ίδιο φύλο ίσως είμαστε ομόφυλοι, αλλά όχι ομοφυλόφιλοι διότι δεν με ελκύεις ερωτικά. Σε αντίθεση με τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια που αναπτύσσεται ερωτική σχέση.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος9 Φεβρουαρίου 2024 στις 7:08 π.μ.

      Καλά λένε ότι οι αμαθείς και ημιμαθείς είναι οι πιο θρασείς.

      Κανένα παιδι δεν έχει λόγο με ποιους γονείς μεγαλώνει. Δυστυχώς ουτε τα δικά σου που μεγαλώνουν μέσα στο μισος.
      Και όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές αυτές τις μέρες η επιστήμη έχει τοποθετηθεί : τα παιδια ομόφυλων ζευγαριών μεγαλώνουν το ίδιο καλά με τα παιδια ετεροφυλων ζευγαριων. Άρα δεν έχει καμία διαφορά αν θα μεγαλώσει με δυο γονείς του ίδιου φυλου για να "ενοχλεί" το παιδι αυτό. Πόσο θρασσος έχετε. Μα ποσο.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος9 Φεβρουαρίου 2024 στις 9:11 π.μ.

      Αυτοί που ζουν πισω απο τον ήλιο λένε σε εμάς να σοβαρευτουμε. Μιλάμε για το απόλυτο θρασσος της αμορφωσιάς και της άγνοιας αυτών που ζουν αιώνες πισω.
      Η πρόοδος των ανθρωπινω δικαιωμάτων είναι μια σταθερά, πηγαίνουν μπροστά από καταβολής κόσμου και εξελίσσονται. Όσο περιασοτερα καταλαβαίνουμε για την ανθρώπινη φυση τόσο προοδευουν. Παλιότερα θεωρουσαμε άτομα διαφορετικής φυλής κατώτερα. Παλιότερα θεωρουσαμε τις cis γυναίκες κατώτερες. Αυτά άλλαξαν. Πλέον το ίδιο ισχυει και για τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα. Διαβάστε λίγο ιστορία ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σταματηστε να ρεζιλευεστε.
      Ο γάμος είναι ΝΟΜΙΚΟ κρατικο συμβόλαιο..απο τη στιγμή που προσφερεται σε ετεροφυλα ζευγάρια για να ρυθμίζει τη σχέση τους θα προσφερεται στη βάση της ισονομίας και στα ομόφυλα. Απλά πραγματα.
      Καλά την γραμματικη ανάλυση δεν την σχολιάζω καν. Όταν δυο άτομα του ίδιου φυλου είναι μαζί είναι ένα ομοφυλο ζευγάρι.

      Διαγραφή
    9. παλικάρι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ είσαι και όχι ΟΜΟΦΥΛΟΣ
      άντε γιατί μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με τις λεξεις ( όπου και όπως σας συμφέρει ) από την ίδια
      φυλή είμαστε εδώ άλλα εμείς ετερόφυλοι και εσείς
      ομοφυλόφιλοι .
      μην είσαι ετεροφοβος

      Διαγραφή

    10. Ανώνυμος9 Φεβρουαρίου 2024 στις 4:31 μ.μ.

      Βαρεθηκα να απανταω στις ιδιες ανοησιες. Ομοφυλοφιλος ειναι ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ οχι προσδιορισμος φυλου. Τα ζευγαρια ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ λεγονται ΟΜΟΦΥΛΑ. Απλη γραμματικη ελεος δηλαδη.


      Διαγραφή
  3. Αφού μίλησε ο Καραμιχος,όλοι οι άλλοι περιττοί., η βαρύτητα των λόγων του τεράστια σαν την καριέρα του,και λόγω αυτής επιλέχθηκε από το κρατικό κανάλι,μισθωτός κρατικοδιαιτος τη δουλειά του κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι απορίας άξιο πώς ομοφυλόφιλοι θέλουν να μεγαλώσουν παιδιά ετεροφυλων ζευγαριών. Ας μείνουν ως έχουν μέχρι να εξαφανιστούν αφού δεν μπορούν να διαιώνιστουν ως είδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απορίας άξιο πως εν έτει 2024 διαβάζουμε τέτοια φρικιαστικα πραγματα. Πρώτα από όλα τα παιδια των ομογονεικων οικογενειών δεν είναι παιδια ετεροφυλων ζευγαριών από την στιγμή που οι γονείς τους είναι το ομοφυλο ζευγάρι. Δευτερον οι ομοφυλόφιλοι υπάρχουν από καταβολης κόσμου και ανθρωπότητας και δεν προκειται να εξαφανιστουν γιατί αποτελουν μέρος της φυσικής ποκιλομορφιας. Αυτό που εξαφανίζεται ευτυχώς με την σωστή μόρφωση σήμερα είναι η ψυχική ασθένεια της ομοφοβίας.

      Δεν μπορειτε να μπείτε εμπόδιο στο γάμο και την δημιουργία οικογένειας των ομόφυλων ζευγαριών. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους.

      Διαγραφή
    2. εχουν ειπωθει τα παντα για την περιπτωση σας εδω και αιωνες! εσεις οχι οτι δεν καταλαβαινετε αλλα το πείσμα σας -κόλλημά σας να εμφανιστείτε ως φυσιολογικοί και ακριβως ιδιοι με τους υπολοίπους εδω και λιγα χρονια σας κανει να "ξεχνατε " τους αγωνες που κανατε και οτι λεγατε πριν απο 1-2 δεκαετιες να πεισετε τις κοινωνιες οτι
      : " δεν ειναι υποχρεωτικο να ειμαστε ολοι το ιδιο" και "έχουμε δικαιωμα στην διαφορετικοτητα" ! αυτα ισχυριζόσασταν για να περασετε και να γινουν αποδεκτες οι συμπεριφορες σας. εδω και αρκετο καιρο και μολις βρηκατε τους προθυμους πολιτικους που τους εξυπηρετεί η μετατροπη των κοινωνιων σε σουπα και χυλό απαιτείτε να εντάξετε την περίεργη σχεση σας σε θεσμο που δεν εχει καμια σχεση με την περιπτωση σας. ετσι και αλλιως σε μια βασικότατη ανθρωπινη λειτουργία ειστε διαφορετικοι τι να κανουμε , ( δεν ειναι κακό οπως λέτε και εσεις ) οριστε λοιπόν αλλο ονομα - θεσμο για τις σχέσεις σας και ενταχθείτε σε αυτον και η ...ώρα η καλή που λένε!

      Διαγραφή
    3. 11.19 Από καταβολής κόσμου και ανθρωπότητας υπάρχουν και οι κτηνοβάτες, οι παιδόφιλοι και οι αιμομίκτες. Τι σημαίνει αυτό; Θα πρέπει να αποδεχτούμε όλες τις ανωμαλίες μαζί; Και φτάνει πια με την παραχάραξη της Ελληνικής γλώσσας! Για το ομόφυλα ζευγάρια σου το εξήγησαν παραπάνω.Για το ομοφοβικός, tideοφοβικός, Arielοφοβικός έχει καταντήσει γελοίο η μία στις δύο λέξεις που χρησιμοποιείς να είναι αυτή, η οποία ΔΕΝ υπάρχει στο Ελληνικό λεξικό! Γιατί με την ίδια, ανύπαρκτη λογική σας,ο αιμοφοβικός είναι αυτός που φοβάται τους αιμομίκτες. Και τέλος, μιλάς για μίσος προς εσάς. Το μίσος το έχετε εσείς προς οτιδήποτε φυσιολογικό, αλλά περισσότερο προς τον εαυτό σας και γι'αυτό προσπαθείτε να επιβάλετε αυτό που θέλετε. Τονίζω: κανένας δεν σας μισεί, απλά όλοι αδιαφορούμε για το τι είστε και τι κάνετε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9 Φεβρουαρίου 2024 στις 7:37 π.μ.

      Δεν έχουμε κανένα πεισμα να εμφανιστουμε ως φυσιολογικοι, είμαστε φυσιολογικοι σε αντίθεση με εσένα που πασχεις από ομοφοβία, ψυχική ανωμαλια. Τα έχουμε πει αυτά. Παρακάτω.

      Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα παλευαν παντα για κοινωνική και νομική ισότητα ακριβώς γιατί δεν μπορεί φυσιολογικοι σεξουαλικού προσανατολισμοι να αντιμετωπίζονται διαφορετικά.
      Και παλι το μόνο περοεργο είναι η ομοφοβία σας, αποτελεί φυσική ανωμαλια. Οι σχέσεις ομόφυλων ζευγαριων δεν έχουν τίποτα περίεργο, είναι το ίδιο ακριβώς με τις σχέσεις ετεροφυλων ζευγαριών. Και ο θεσμός του γάμου έχει απόλυτη και λογική εφαρμογή σε όλα τα ζευγη ανεξαρτήτως φυκου.

      Το όνομα είναι ένα : ΓΑΜΟΣ. Για όλα τα ζευγάρια. Για όλες τις οικογένειες. Δεν θα σας περασει το separate but equal της Αμερικής του 1950. Ισότητα στο γάμο και στην τεκνοθεσια. Τέλος.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9 Φεβρουαρίου 2024 στις 9:58 π.μ.

      Ε έλεγα και εγώ δεν θα εμφανιστεί τόσο καιρό ένας που να συγκρίνει φυσιολογικές σχέσεις ενηλίκων με βιασμούς ζώων και παιδιων. Χαρακτηριστικό συμπτώμα της ψυχικης ασθένειας της ομοφοβίας.
      Ο όρος ομοφοβικός είναι επιστημονικός όρος και σαφώς υπάρχει στην ελληνική γλώσσα. Αυτό που σε ενοχλει καλε μου ασθενή είναι ότι πασχεις από αυτήν.
      Το μίσος ορίζει την υπαρξη σας, αυτό σας κινεί μέσα στην άγνοια και τον φανατισμό σας. Εμείς να μισουμε ποιον και γιατί? Όπως έχουμε πει η ομοφυλοφιλία είναι ένας φυσιολογικος σεξουαλικος προσανατολισμος και ως τέτοιος πρεπει να αντιμετωπίζεται νομικά. Διεκδικούμε τα αυτονόητα καλε μου ψυχικά ασθενή.
      Αφου αδιαφορεις λοιπόν ασε το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο και την τεκνοθεσια ήσυχο για να εξασφαλισουν τα ομόφυλα ζευγάρια και τα παιδιά τους τα αυτονόητα δικαιώματα τους. Άιντε κουρασατε.

      Διαγραφή
    6. 11.06 Εγώ ως tideοφοβικός σου λέω,πραγματικέ ψυχασθενή,, ότι και οι αιμομίκτες έχουν δικαιώματα. Όχι ζώα, όχι ανήλικα. Δύο ενήλικα αδέρφια. Δύο ενήλικοι πατέρας με κόρη κλπ. Γιατί δηλαδή να μην μπορεί ένα τέτοιο φυσιολογικό ζευγάρι να υιοθετήσει παιδιά και να τα μεγαλώσει με απόλυτη αγάπη! Εξάλλου αυτό είναι το μόνο ζητούμενο. Όσο για τα ζώα και τον βιασμό τους και την παιδεραστία, ο πιο πάνω έγραψε απλά ότι υπάρχουν από καταβολής κόσμου και ανθρωπότητας. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες από τον χυλό που έχεις στο κρανίο σου και το μίσος που τρέφει η μαύρη ψυχή σου!! Άντε με τον/την/το κάθε αμόρφωτο/η που θα μας κουνήσει το δάχτυλο...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος9 Φεβρουαρίου 2024 στις 2:03 μ.μ.

      Τα γνωστα εικονογραφημενα που ακουμε δεκαετιες τωρα απο τους ψυχικα αρρωστους. Αιμομιξιες, παιδοφιλιες, ζωοφιλιες κτλ - η ιδια η πραγματικοτητα στις δεκαδες χωρες με ισοτητα στο γαμο και την τεκνοθεσια οπου τιποτα απο ολα αυτα που λες δεν συνεβη δεκαετιες τωρα σας διαψευδει λυπαμαι.

      Μπουρδες και χυλο στο κεφαλι σου εχεις εσυ. Μισος και μαυρη ψυχη εχεις επισης εσυ αμορφωτο ανθρωποειδες με το ψυχικο νοσημα της ομοφοβιας. Αιντε με το θρασσος σας αμορφωτα ανθρωπακια κουνατε και το δαχτυλο εν ετει 2024 σε συμπολιτες σας που απλα λενε τα αυτονοητα για τα ανθρωππινα δικαιωματα.

      Δεν ειναι τυχαιο με τετοιες αηδιες που λετε οτι ειστε μια μειουμενη μειοψηφια ευτυχως.

      Διαγραφή
    8. 3.50 Εφόσον είμαστε μειοψηφία ας γίνει ένα δημοψήφισμα να δούμε κάτι. Εκτοξεύεις συνεχώς χαρακτηρισμούς που μόνο εσένα και το σινάφι σου αρμόζουν. Ο μόνος αμόρφωτος και με απύθμενο θράσος και μίσος είσαι εσύ εδώ..

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος9 Φεβρουαρίου 2024 στις 6:07 μ.μ.

      Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν αποτελουν θέμα δημοψηφισμάτων καλε μου αμόρφωτε φανατισμενε ομοφοβικε. Είναι αντίθετο σε κάθε έννοια δημοκρατίας να τίθενται στοιχείωδη δικαιώματα ισότητας πολιτων σε κρίσεις ατόμων που δεν τα αφορουν σαν εσενα.

      Αμόρφωτοι είστε και αμόρφωτοι θα μείνετε. Ευτυχώς ξ νέα γενιά που σας αντικαθιστά σιγά σιγά είναι πολυ πιο ενημερωμένη σε αυτά τα ζητήματα.
      Το ότι έχετε το θρασσος να ασκείτε τόση λεκτική βία στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα και τις ομογονεικες οικογένειες και να μου μιλας εμένα για μίσος επειδή απλώς υπερασπίζομαι τα στοιχειωδη δικαιώματα μου απλά δείχνει έλλειψη ευφυΐας και αντίληψης εκτός των άλλων. Περαστικά.

      Διαγραφή
    10. 6.07 Έχεις χρησιμοποιήσει τις λέξεις αμόρφωτε, ομοφοβικός, σκοταδισμός, φασίστας άπειρες φορές ενώ θα έπρεπε να τις λες στον καθρέφτη και στο σινάφι σου. Κυρίως το φασίστας γιατί πιο φασίστες από εσάς δεν υπάρχουν! Τα δημοψηφίσματα παραμορφωμένο ον είναι βασικότατη αρχή της δημοκρατίας! Άκουσες την μπούρδα που ξεστόμισε η άχρηστη που ξεφτίλιζε κακομοίρηδες σε τηλεπαιχνίδι και την υιοθέτησες. Περιττά ανθρωπάκια κι εσύ κι αυτή!

      Διαγραφή
  5. Το ζήτημα αφορά το Έθνος. Όλοι πρέπει να πάρουν θέση. Ο εκφυλισμός είναι η αρρώστια που τρώει τη σάρκα της Ελλάδας. Δυστυχώς οι μισοί Έλληνες δεν θέλουν να υπάρχει Ελλάς. Η αριστερά επιτέλεσε το εθνοπροδοτικό καθήκον της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι η αριστερά όπως ο Κούλης ,ο Μπουμπουκος κτλ όπως οι αριστερές χώρες που επιτρέπουν γάμους ομοφυλοφίλων,ΗΠΑ , Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία κτλ. Νοσταλγός του Γ ΡΆΙΧ ,την κουκούλα του προγόνου την έχεις ή θα πάρεις καινούργια?

      Διαγραφή
    2. Ακροδεξιό γραφικό παραληρημα. Τι να πεις. Ψυχικές ασθένειες.

      Διαγραφή
    3. 11.20 Εσύ κοίτα την δική ψυχική ασθένεια που είναι και ανίατη και άσε τους άλλους.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9 Φεβρουαρίου 2024 στις 2:04 μ.μ.

      Εγω δεν εχω καμια ψυχικη ασθενεια καλο μου. Εσυ εχεις μια αναγνωρισμενη απο την επιστημονικη κοινοτητα συνολικα. Περαστικα.

      Διαγραφή
    5. Ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι δεν φτάνεις. Στα μόνα που με ξεπερνάς είναι το μίσος,ο φασισμός και το θράσος. Η χούντα ήταν πιο δημοκρατική από εσάς και την κυβέρνηση σας.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος9 Φεβρουαρίου 2024 στις 6:09 μ.μ.

      Μακριά από εμένα να καταντήσω σαν εσενα στη ζωή μου. Φασισμός μίσος και θρασσος είναι όλα δικά σας χαρακτηριστικα, των ομοφοβικων.
      Καλά δεν μου κάνει εντυπωση ότι η προοδος των ανθρωπίνων δικαίωματων είναι χουντα για τους ακροδεξιους. Έχετε μια τάση να χρησιμοποιείτε την μέθοδο της προβολης γενικοτερα.

      Διαγραφή
    7. 6.09 Καλέ μου ντιγκιντάνγκα δεν θα γινόσουν ποτέ σαν εμένα, γιατί πολύ απλά δεν είσαι άντρας. Επίσης δεν έχεις ήθος, αρχές και παιδεία. Όσο για το ακροδεξιός, γελάνε και οι πέτρες με το λειψό μυαλό σου γιατί έπεσες εντελώς έξω. Ο δικός σας ο φασισμός πότε θα τελειώσει επιτέλους που έχετε καταντήσει την δημοκρατία σκουπίδι (κάτι σαν εσάς δηλαδή).

      Διαγραφή
  6. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΡΑΜΗΤΡΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΠΟ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΚΑΤΑΚΑΗΚΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΡΑΜΗΤΡΗΔΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΟ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ είμαι κατά..

    ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΈΝΘΕΤΗ(μεταλεφτμγμκτηκραμ) MΗΤΕΡΑ.

    Ας προσπαθήσουν να γίνουν γονείς τα ομοφυλοφυλα ζευγάρια με φυσικό τρόπο.

    Η ΥΠOΙΜΟΝΉ ΕΊΝΑΙ ΑΡΕΤΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάζω σχόλια απόλυτα ή άσπρο ή μαύρο, νερό στο κρασί και οι δύο πλευρές,σύμφωνο συμβίωσης με δικαιώματα γάμου,ΟΧΙ γάμο και τεκνοποίηση με τις ίδιες μεθόδους που ακολουθούν τα ετεροφυλικα ζευγαρια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τεκνοποίησης. Τα παιδιά που έχουν DNA του ενός γονέα να έχουν όλα τα νομικά δικαιώματα ,του αλλου του μη εξ αίματος υπάρχει η διαθήκη σαν λύση. Το μητέρα πατέρας να εξακολουθεί να υπάρχει,και το γονέας 1,γονέας 2 , η δεύτερη επιλογή . Το 95% θέλει το μητέρα ,πατέρα και το 5%το δεύτερο τι να κάνουμε τώρα να ακολουθήσουμε το 5% ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ,και αν δεν θέλουμε ήμαστε ψυχικά ασθενείς? Πάντα τα άκρα έφερναν κακό ,η ακροδεξιά άρχισε να καλπάζει ,μην της δίνετε τροφή , από το όλο θα πάτε στο καθόλου,και όχι ότι σας νοιάζομαι αλλά θα πάρει και τους υπόλοιπους η μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι no deal. Συμφωνο κάνε εσυ αν επιθυμείς. Τα ομόφυλα ζευγάρια θα παρουν ισοτητα για τα ίδια και για τα παιδια τους. Και αυτή η ισοτητα λέγεται γάμος όπως σε δεκάδες χώρες ανα τον κόσμο. Στα ανθρώπινα δικαιώματα δεν υπάρχουν ημίμετρα

      Διαγραφή
    2. Προς 11.08 Άντε επιτέλους να βγει το νομοσχέδιο, να πάρουμε κι εμείς οι αιμομίκτες σειρά. Αδέρφια δυνατά και ελπίζουμε να μας στηρίξετε όπως εμείς εσάς!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9 Φεβρουαρίου 2024 στις 2:08 μ.μ.

      Οι γνωστες ανοησιες που δεν εχουν καμια εφαρμογη σε καμια απο τις δεκαδες χωρες του κοσμου οπου θεσμοθετηθηκε η ισοτητα στο γαμο δεκαετιες τωρα. Τι να πεις. Απλα σας αφηνουμε να εκτιθεστε.

      Διαγραφή
    4. 3.52 Ανοησίες λες εσύ! Η αιμομιξία υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει για όσο υπάρχει η ανθρωπότητα! Έχουμε κι εμείς δικαιώματα! Δεν είμαστε πολίτες β' και γ' διαλογής! Έρχεται όμως η ώρα που θα δικαιωθούμε κι εμείς κι εσείς θα σκούζετε!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9 Φεβρουαρίου 2024 στις 6:19 μ.μ.

      Κλασσικά εικονογραφημένα. Όπως και στις δεκάδες χώρες που θεσμοθέτησαν την ισότητα στο γάμο ακουστηκαν όλα αυτά και ποτε δεν έγιναν πραγματικοτητα έτσι και εδώ.

      Διαγραφή
    6. 6.45 Θα γίνει και θα κλαίτε. Κι αν δεν σου αρέσουν τα κλασσικά εικονογραφημένα, διάβασε Μίκυ Μάους.

      Διαγραφή
  9. Η κοινωνία έκανε αγώνα για να ξεφύγει από τον παρωχημένο δεσμό του γάμου (κάποτε κατηγορούσαμε τον Τσίπρα που ήθελε να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης) και τώρα οι δήθεν προοδευτικοί ομοφυλόφιλοι θέλουν να το επαναφέρουν και να το καθιερώσουν (πόσο αντιφατικό όλο αυτό). Πάντως επειδή η κυβέρνηση ότι κάνει ποτέ δεν το κάνει για το καλό των πολιτών, ας περάσει το νομοσχέδιο, ας ικανοποιηθούν τα αιτήματα των ομοφυλόφιλων και θα τα ξαναπούμε όταν κάποιες σημερινές μονογονικές οικογένειες χάσουν τα δικαιώματα που έχουν τώρα, τα οποία δεν είναι και λίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού απέτυχε ως ηθοποιός ο Καραμίχος, προσπαθεί δια της ''πλαγίας'' οδού να σηκώσει σκόνη. Την showbiz την ελέγχει η γνωστή ''παρέα'', άρα δηλώνει αυτά που του ζήτησαν και ανοίγει πόρτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καραμιχος λεει τα αυτονητα εν ετει 2024 χωρις "παρεες" κτλ - το θεμα ειναι ΕΣΕΙΣ με ποια ατζεντα δηλωνετε οσα δηλωνετε με τοσο μισος απεναντι στους συμπολιτες σας που διεκδικουν τα αυτονοητα ; Περαν της ψυχικης σας ασθενειας (ομοφοβια) τι και ποιος σας παρακινει ; Εκκλησιαστικος δακτυλος μυριζει εντονα.

      Διαγραφή
    2. Ο γιατρός κυρία μου είπε να σας λέμε πάντα ναι. Εντάξει τώρα;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ