Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό είναι το πιο σκληροπυρηνικό μπλόκο της Ημαθίας

Είναι το πιο δυναμικό και πολυπληθές μπλόκο στην Ημαθία. Ημέρα και νύχτα, με κρύο και βροχή, με υπαίθρια στέγαστρα, έχοντας αφήσει τις οικογένειες πίσω στο χωριό, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα και διεκδικούν να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους.

Δίνουν την δική τους μάχη στην Εγνατία, ώστε η κυβέρνηση να σκύψει στα προβλήματά τους και να βρεθούν λύσεις για την επιβίωσή τους. Παλιοί και νέοι αγρότες, άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, του μόχθου και της σκληρής εργασίας, όλοι μαζί ενωμένοι μέχρι την τελική δικαίωση. Χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στην Αστυνομία και κυρίως σεβόμενοι τους διερχόμενους οδηγούς, αφού κλείνουν μόνο συμβολικά τον δρόμο για μισή ώρα!

Το μπλόκο αγροτών στο Νησέλι συνεχίζει να μάχεται, καθώς δεν ικανοποιήθηκε από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό τους έχουν τους αγρότες του Μακροχωρίου και της Νάουσας, ενώ σήμέρα το απόγευμα θα τους επισκεφθεί το πανελλήνιο σωματείο λαϊκών αγορών με πολυμελή αντιπροσωπεία και πανό για στήριξη του αγώνα τους.

32 σχόλια:

  1. Ηγέτες. Τι παλικάρια είστε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχετε δει της Κουλουρας γιαυτό έχετε αυτή την άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9 ΄Ατομα, τα καφενεία θα είναι άδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, υποψήφιοι για το Oscar καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η φωτογραφία επιβεβαιώνει τα όσα σχολιάζουμε εδώ και μέρες για τους αγρότες.
    Όλη την ημέρα μπεκρουλιάζουν οι τεμπέληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα λίγο από δω να μας τα πεις . Μην κρύβεσαι από το πληκτρολόγιο.

      Διαγραφή
  6. Στο Μακροχώρι, περνούσες από το χώρο του "μπλόκου" και δεν έβλεπες ψυχή, παρά μόνο τρακτέρ. Αντιθέτως και εντελώς τυχαία, η καντίνα ακριβώς δίπλα ήταν ΠΑΝΤΟΤΕ γεμάτη! Αυτοί είστε! Μόνο για φωτογραφίες, δηλώσεις και δημοσιότητα, όπως όλες οι γλάστρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σιγα μην σκισουν κανενα καλσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως πρέπει να σας πονάει πολύ ο αγρότης,ποιος ξέρει τι απωθημένα σας βγάζουν ή πόσο πολύ σας έχουν γλεντήσει. Στο τέλος γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και πιστέψτε με,εσείς είστε για κλάματα ούτε καν για γέλιο,περιμένετε λίγο εμεινε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε ρε αγραμματε εμ τους ψηφισατε εμ κλαιγεστε… αχρηστοι τον χειμωνα για μπλοκα ειστε

      Διαγραφή
    2. Ένας άχρηστος αγράμματος σε ταιζει,τρως από τα χέρια του και αυτό θα σε πονάει ,γιατί μόνο σου,ούτε μια γλάστρα δε είσαι ικανός να περιποιηθείς.

      Διαγραφή
  9. Για να μη λέτε ότι κάθονται στα μπλόκα και πίνουν τσίπουρα. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, ουίσκι πίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φωτό από κουλούρα .Να δούμε εκεί τι γίνετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε αγρότες, αφού ψηφίσατε ΝΔ,τώρα περίμενε, περίμενε και περίμενες Απολαύστε την επιλογή σάς!!! Καλή τύχη καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τα πολεμοφόδια πάνω στο τραπέζι και σε κεντρική θέση το Johnnie walker, δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί ο αγώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντως αλήθεια κρίμα,κάποτε οι αγρότες πίνανε Μπλακ και Σίβας τώρα όπως βλέπουμε μόνο Τζόνυ και Γκραντς.Γρηγορα τα τρακτέρ και στην Αθήνα για την αναβάθμιση των ουίσκι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην Ευρώπη με το σύνθημα, No farmers, No food !!, ολόκληρη η κοινωνία είναι στο πλευρό των αγροτών. !!!!
    Αγρότη πολέμα, σου πίνουνε το αίμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. No farmers , No food...., όλοι είμαστε δίπλα σας !!! Δε θα επιτρέψουμε να φέρουν τη σχεδιασμένη εδώ και χρόνια πείνα σε όλο τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το γαριδάκι πάει σύννεφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί κλείνετε τους δρόμους κύριοι αγρότες και δεν κλείνετε τις περιφέρειες ,τα γραφεία των βουλευτών ,κλπ. ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΥΡΡΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ-ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έλα να τα μαζεύετε σιγά σιγά …. αρκετά ….. βαρεθήκαμε τα γκαραγκιοζιλίκια σας … το ότι σας ανεχόμαστε αδιάφορα δεν σημαίνει πως σας συμπαθούμε και σας στηρίζουμε κιόλας …. κανείς δεν σας πιστεύει …. γιατί η οικονομική σας κατάσταση άλλα μαρτυρά και δεν συνάδει με την κλάψα σας …. η κοινωνία διαθέτει μάτια και βλέπει …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε πάνε πλύνε κανένα πιάτο μη σε κάνει ντα η γυναίκα σου

      Διαγραφή
  19. Αν το καλοκαίρι που μαζεύετε ροδάκινα πάω και κλείσω το δρόμο, διαμαρτυρόμενος για δικά μου αιτήματα κ εσείς δεν μπορείτε να πάτε να τα παραδώσετε, θα με υποστηρίξετε (όπως ζητάτε εσείς υποστήριξη) ή θα σας ενδιαφέρει μόνο το δικό σας συμφέρον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Αγρότης που μιλάει στο κινητό,μιλάει με τον Χρυσοχοΐδη και του λέει πατριώτη Μισέλ ερχόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είστε όλοι τόσο έξυπνοι,τόσο κακιασμενοι για να πείτε την εξυπνάδα σας που τώρα γελάτε και κράζετε,όμως σε λίγο καιρό θα πείτε το ψωμί ψωμάκι και τότε που θα πληρώνεται διπλάσιες τιμές να δω την εξυπνάδα σας. Οι μισοί αγρότες θα παρατήσουν τα χωράφια,οι άλλοι μισοί θα πουλάνε σε διπλάσιες τιμές για να ζήσουν και εσύ πανέξυπνε που κράζεις θα πληρώνεις ή διπλάσια ή θα τρως σαβουρα του εξωτερικού.συνεχηστε να βγάζετε κακία , συνεχίστε να είστε απάνθρωποι σε έναν αγώνα που στο τέλος θα σας γονατίσει οικονομικά,εκτός αν τρώτε μόνο χόρτα γιατί λαχανικά,φρούτα κρέας θα τα βλέπετε με κυάλια. Τώρα γελάτε,μετά να σας δω πως θα κλαίτε. Και κάτι τελευταίο,ο αγρότης έχει μάθει να ζει και με λίγα και να ζει ακόμη και με αυτά που παράγει, μάντεψε ποιός θα πεινάσει... έρχεστε η ώρα,λίγο υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ο μεγαλύτερος μελλοντολόγος!!!!!
      Τι αδικία νάσαι αγρότης!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς δε μπορώ να πω το ίδιο και για σένα γιατί υπάρχουν και μεγαλύτεροι μ@@@ες από εσένα και είστε και πολλοί.,είδες πάντως ε;στα πούπουλα σε έχω .

      Διαγραφή
    3. Και αφου εχετε μαθει να ζειτε με λιγα ή μονο με αυτα που παραγετε τοτε προς τι το ολο τζερτζελο με τα μπλοκα και τις διαμαρτυριες;ευκαιριες για πανηγυρακια και το θεαθηναι ψαχνετε.

      Διαγραφή
    4. Μπράβο ρε απουσιολογε,το βρήκες. Α ρε άμα είσαι έξυπνος ε;πουλιά στον αέρα πιάνεις. Βάζω στοίχημα με το μυαλό που έχεις και εσύ και ο άλλος ο αετός από πάνω θα είστε η πρώτοι που θα πεινάσετε και θα πεινάσετε πολύ.

      Διαγραφή
  22. Σκληροπυρηνικοι επειδη τρωνε γαριδακια και οχι ψησιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ