Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αρνητικά σχολίασε το ΚΚΕ την επίσκεψη του Ανδρουλάκη στην Ημαθία

Τα βέλη του προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε το ΚΚΕ. Σχολιάζοντας την παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη στον κόμβο της Κουλούρας, του ασκεί σφοδρή πολιτική κριτική, λέγοντας πως βρίσκεται πολύ μακριά από τα δίκαια αιτήματα των Αγροτών και πως υπηρετεί, όπως και τα υπόλοιπα κόμματα, την Ευρωπαϊκή Ένωση. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του: 

«Με την επίσκεψή του στο μπλόκο της Κουλούρας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ . Ανδρουλάκης ήρθε να επιβεβαιώσει ότι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την επίλυση των προβλημάτων των βιοπαλαιστών αγροτών βρίσκεται πολύ μακριά από τα δίκαια αιτήματα των κινητοποιήσεών τους, υπερασπιζόμενος με θέρμη μάλιστα την Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ.

Το ΠΑΣΟΚ, όπως και η κυβέρνηση της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα ,πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ, της ΚΑΠ, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο ξεκλήρισμά τους.

Είναι εκείνοι που ψήφισαν τις προβλέψεις της νέας ΚΑΠ και της ΕΕ τον Οκτώβρη του 2020 στο Ευρωκοινοβούλιο όπως και την περιβόητη “πράσινη ανάπτυξη” που οδήγησε στην εκτόξευση των τιμών στην ενέργεια.

Οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι, οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα συνολικά στο νομό μας, δεν μπορούν να προσδοκούν τίποτα από αυτούς. Έναν δρόμο έχουν.

Αυτόν της οργάνωσης και συνέχισης του αγώνα ενισχύοντας και στην Ημαθία τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε συμπόρευση με το ΚΚΕ».

11 σχόλια:

  1. Το ΚΚΕ σχολίασε χαχαχαχαχα.
    Έχουν το θράσος τα αριστοφασιστοειδή όντα να έχουν γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μουστάκι ξέχασες και την χωριστρα αριστερά.

      Διαγραφή
  2. Πόσο κρίμα το κόμμα που εκφράζει τον υποτιθέμενο κομμουνισμό να είναι τόσο εκτός πραγματικότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λες πραγματικότητα τι εννοείς? Μάλλον την κανονικότητα που μας επέβαλαν οι Ευρωπαίοι οι οποίοι μάχονται καθημερινά με την πραγματικότητα των δικών τους αγροτών εεεεε.

      Διαγραφή
  3. Μόνο το ΚΚΕ θα τους σώσει, ά ρε κούνια που το κούναγε, βρε ούστ απο δώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύντροφοι αφήστε τον Ανδρουλάκη να δούμε πως θα υποστηρίξουμε τους λαούς της Νικαράγουα της Κούβας και τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνέχεια του 8:53 γιατί οι πρασινομπλε φιλελεύθεροι ακολουθούν τους Γερμανούς ,Γάλλους,και λοιπούς Ευρωπαίους αγρότες και τα δίνουν όλα για τους δυστυχείς ουκρανους γεωργούς.

      Διαγραφή
  5. ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΤΟΥ 6%, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ...ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ Κ@Λ@ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ...ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ...ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΨΗΦΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο ο Κούλης λύσει τα προβλήματα των αγροτών,τόσο εσύ θα ψηφίσεις κκε. Πάντως από μ@λ@κιες καλά πας.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΑ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΘΑ ΣΤΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

      Διαγραφή
  6. Μου αρέσει που ο γνωστός άγνωστος γραφικός του ΚΚΕ απαντάει σε όλα τα μηνύματα κατά του ΚΚΕ.
    Ε ρε κακόμοιρε μπολσεβίκε ζεις σε μία χώρα που σου δίνετε η δυνατότητα να μιλάς και να σχολιάζεις ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ