Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ακριβόπουλος για τα 2 χρόνια από την δολοφονία του Άλκη: «Δεν πρέπει να ξεχάσουμε»


«Δύο χρόνια μόνο αποσπασματικές και ακατανόητες ενέργειες από την κυβέρνηση για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας»

Στην θλιβερή επέτειο από την δολοφονία του Άλκη Καμπανού, αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 31/1 ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος.

Ήταν δυο χρόνια πριν, όταν ο 19χρονος Άλκης από την Βέροια, δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας.

Όπως ανέφερε ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος, «Η κυβέρνηση τότε εξήγγειλε ότι θα αναζητήσει μέτρα για να καταπολεμήσει την οπαδική βία. Αντιθέτως, αυτά τα δύο χρόνια βλέπουμε μόνο αποσπασματικές ενέργειες χωρίς αποτέλεσμα, βλέπουμε ακατανόητες ενέργειες. Την στιγμή που αυτά τα δύο χρόνια επαναλήφθηκαν σκηνές βίας εκτός αγωνιστικών χώρων, η κυβέρνηση έκλεισε τα γήπεδα αναζητώντας λύση. Κανείς μας δεν κατάλαβε τον λόγο», σημείωσε.

Όσο δεν θα αναζητήσουμε, σαν κοινωνία και σαν πολιτεία, τα πραγματικά αίτια του φαινομένου και τις λύσεις που θα το εξαλείψουν ή θα το περιορίσουν, δυστυχώς θα επαναλαμβάνεται και θα θρηνούμε νέους ανθρώπους. Καλώ όποιον έχει ενδιαφέρον αλλά και την μικρή την κοινωνία της Βέροιας, να συμπαραταχθούμε σε όποιον τραβήξει μπροστά», είπε ο κ. Ακριβόπουλος και έκλεισε με την φράση «Δεν πρέπει να ξεχάσουμε», αναφερόμενος και στις εκδηλώσεις μνήμης που διοργανώνει ανήμερα της θλιβερής επετείου ο φορέας «Εις το όνομα του Άλκη».

4 σχόλια:

  1. ....ποιος να σ ακουσει Λεωνιδα?...ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι Λεωνιδα πηρε χαμπαρι οτι ταιζομαστε απο τους γαλαζιους σκηνοθετες και ειναι πολλοι Δημοσιογραφισκοι με το χερι απλωμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν έχεις τη λύση στο τσεπάκι,Λεωνίδα,πες την.Όχι μόνο κριτική και ξύλινο λόγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑ, ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ