Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι αγρότες της Ημαθίας βάζουν τα τρακτέρ τους επάνω σε πλατφόρμες - Για το μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας

Oι αγρότες της Ημαθίας «ζεσταίνουν» τις μηχανές των τρακτέρ τους, με φόντο το μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Οι αγρότες του Νησελίου, το πιο σκληροπυρηνικό μπλόκο της Βόρειας Ελλάδας (δείτε εδώ) από το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να αναχωρήσουν για το μεγάλο ταξίδι.

Οι αγρότες της Ημαθίας θα βρεθούν με έξι αγροτικά μηχανήματα και μεγάλη αντιπροσωπεία στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα. «Η φωνή μας θα ακουστεί στη Βουλή και στο Μέγαρο Μαξίμου» διαμηνύουν οι εξαγριωμένοι αγρότες που δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο στις 17:00 έχει προγραμματιστεί προσυγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας, και μια ώρα αργότερα σχεδιάζουν δυναμική είσοδο στην πλατεία Συντάγματος.

Δείτε το video:

22 σχόλια:

  1. Μια και κοντεύει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δεν κάνουν λίγο υπομονή μέχρι τότε; Ούτως ή άλλως, όλα για το θεαθήναι γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ...ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΦΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι ο Χρυσοχοΐδης να σας υποδεχτεί με τα ΜΑΤ και να σας ισιώσει την πλάτη όλων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γώ εύχομαι να φτασουμε σε σημείο τέτοιο που ο αγροτικός κόσμος δεν θα μπορεί να καλλιεργήσει δηλαδή να τα παρατήσει ολα,να μην παράγουμε τίποτα σαν χώρα και να κάθεσαι εσυ ο έξυπνος να πληρώνεις στο σούπερ μάρκετ φρούτα και λαχανικά εισαγωγής από το Μαρόκο και από το κάθε μαροκο και να τα πληρώνεις χρυσάφι !!!εννοια σου και αυτή η μέρα θα έρθει κάποτε …και θα απαλαγειτε όλοι απο τον αγροτη!!!

      Διαγραφή
    2. Ντράπηκε και η ντροπή

      Διαγραφή
    3. Εσυ σιγουρα δημοσιος υπαλληλος εισαι

      Διαγραφή
    4. καλυτερα απο μαροκο πιο φθηνα ειναι απ τα δικα σας !!!

      Διαγραφή
  4. Ρε άχρηστα αντικείμενα που ζείτε με έναν καφέ όλοι μέρα στις καφετέριες της Βέροιας.αμα έρθουμε με τα τρακτέρ εκεί που είστε θα σας φάμε ζωντανούς άιντε πάρτε τρία ευρώ από τον παππού κ την γιαγιά σας για να πιείτε καφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε καρναβάλι αγρότη της δεκάρας ως πότε θα σε ταΐζουμε; Ακόμα ρε αγράμματε δεν κατάλαβες ότι είσαι παράσιτο;

      Διαγραφή
    2. σιγα μην σκισεις κανενα καλσον σε κανενα μπλοκο αγραμματε αγροτη

      Διαγραφή
  5. Πάντως το ΚΚΕ φρόντισε να χρηματοδοτήσει την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο το υστερημά τους οι κακομύρηδες …. έχουν την εντύπωση πως τρώμε κουτόχορτο …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκτός από μερικά τρακτέρ που είναι παλιά και είναι όντως από βιοπαλαιστές τα υπόλοιπα είναι άνω των 150000€ το καθένα!Ποσες επιδοτήσεις να πάρουν πια!!!φτανει! Η Ελλάδα δεν είναι μόνο αγρότες! Αρκετά τους έχουμε ανεχτεί! Οι ελεύθεροι επαγγελματίες παίρνουν επιδότηση για τα προϊόντα που έχουν ημερομηνία λήξης και πηγαίνουν στα σκουπίδια;;;; Πρέπει κάποτε να μάθουν ότι δεν γίνεται να καλλιεργούν τη γη με τακτικές του 1950! Να ανοίξουν κανένα βιβλίο η να πάνε στο εξωτερικό να δούνε ποσό μπροστά είναι! Έχουν γίνει τεμπέληδες και τους φταίει οι καιρικές συνθήκες και η κλιματική αλλαγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αύριο να γίνουν εκλογές πάλι ΝΔ θα ψηφίσετε!Τι διαμαρτύρεσαι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο από την ΝΔ παίρνουν πάντα κάτι …. Ο ΣΥΡΙΖΑ τους έβαλε στην γωνία παρότι έτρεφαν προσδοκίες δικαίωσης …. τώρα θα βρουν δικαίωση στο ΚΚΕ και στην Ελληνική Λύση του θαυματουργού Βελόπουλου που έχει και αλληλογραφία με τον ιησού χριστό..

      Διαγραφή
  9. Ρε σεις όλοι,δε έχετε άλλοι δουλειά;ειδικά ο πρώτος σχολιάζει σα τις γυναίκες. Μέχρι σήμερα που μιλάμε δε έχει αποκλειστεί κανένας πολίτης από κανέναν αγρότη και εσείς χωρίς ντροπή μιλάτε ότι σας κλείνουν δρόμους δε πάτε για μεροκάματο κτλ και αλήθεια ρε μεροκάματα δε κάνετε γιατί μπιρ μπιρ σα κατινιτσες σχολιάζεται. ντρέπομαι που υπηρετώ συνανθρώπους μου σαν εσάς γιατί δε είμαι αγρότης,γνώρισα καλύτερα από εσάς τα μπλόκα και το μόνο που έχω να θίξω είναι ότι ευτυχώς δεν είστε σαν αυτούς,ντροπή σάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί μας λες πως δεν κλείσαν δρόμους ….. προς Χαλκιδική λειτουργεί ο δρόμος; οι αγρότες δεν θα κερδίσουν πότε την συμπάθεια των άλλων κοινωνικών τάξεων απλά αδιάφορα τους ανεχόμαστε …. όταν απεργούσαν οι ναυτικοί και δεν μπορούσαν οι Κρητικοί αγρότες να διακινήσουν τα προϊόντα τους προς την υπόλοιπη Ελλάδα πήγαν και τους δείρανε …. δεν ξεχνιούνται αυτά …. πάντα την πάρτη τους κοιτάνε εις βάρος όλων των υπολοίπων.

      Διαγραφή
  10. Γιαυτους που δεν γνωριζουν Μεχρι το 2016 δουλευα 70 στρ ροδακινα ιδιοκτητα και το μονο που κερδιζα ηταν αγχος κ στεναχωρια γεια να τα οικονομανε οι παρατρεχαμενοι μεχρι που τα μουτζωσα και εφυγα στο εξωτερικο Φυσικα εδω που ειμαι συναντισα πολλους σαν και μενα αλλα κανεναν αγανακτισμενο δυμοσιο υπαλληλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν δεν υπάρχει αγροτική μελισσοκομική και κτηνοτροφική παραγωγή θα τον πιούμε όσο δεν πάει σε μερικές μέρες.Και δεν είμαι τίποτα από τα ανωτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αλλα αιτηματα του ευρωπαιου αγροτη και αλλα του ελληνα.
    μην τρεφουμε αυταπατες.
    το γεγονος οτι καποιοι μεταναστευουν σε αλλες χωρες ειτε εχει πτυχια ειτε οχι δεν προβληματισε ποτε κανεναν. σε μια ελλαδα χωρις προγραμμα και οργανωση εχουν μεινει οσοι τους αρεσουν να παρασιτουν η να μισο δουλευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτο που συμβαίνει εδώ γίνεται όλα αυτά τα χρόνια σε αυτήν την χώρα και δεν πάμε μπροστά η διχόνοια το μεγαλύτερο ελάττωμα τον Ελλήνων αν ήμασταν ενωμένοι δεν θα ήμασταν σε αυτήν την κατάσταση σαν χώρα λείπαμε πολύ για την κατάντια μας εγώ εύχομαι οι αγρότες εκεί κάτω να καταφέρουν κάτι γιατί είναι η κινητήριος δύναμη αυτής της χώρας χωρίς αυτούς δεν υπάρχει Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ