Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλείνουν τον δρόμο προς Έδεσσα οι αγρότες της Νάουσας


Συνέλευση προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για τις επόμενες κινητοποιήσεις τους πραγματοποίησαν οι αγρότες της Νάουσας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους:

Το μπλόκο Νάουσας, μετά από την συνέλευση που πραγματοποίησε και στο πλαίσιο κλιμάκωσης και πανελλαδικού συντονισμού, καλεί όλους τους αγρότες και τους φορείς της Νάουσας να έρθουν την Παρασκευή 9 Φλεβάρη στις 6 το απόγευμα στη διασταύρωση της Νάουσας να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα που δίνουν!

Θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της εθνικής οδού Βέροιας-Έδεσσας. Συνεχίζουμε μαχητικά ενωτικά μέχρι να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματα μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

11 σχόλια:

  1. σας εχει σιχαθει ο λαος αγροτακια!! κλειστε τα το καλοκαιρι!! αλλα τοτε εχει κονομα!! τωρα ξισιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσεις ησασταν οι πρωτοι που τους ψηφισατε!! γιατι κλαιτε τωρα;;

      Διαγραφή
    2. επειδη εισαι τελειως ασχετος πανω στο θεμα του αγροτη. οι αγροτες δουλευουνε ολο χρονο ασχετε και ξοδευουνε για να εχουνε ετοιμα τα χωραφια το καλοκαιρι για το αν θα παρουμε την παραγωγη, αν δεν παμε το καλοκαιρι οπως λες θα ειμαστε μεσα 2 χρονιες χωρις εσοδα. οταν εχει κρυο εσυ θα ανοιξεις το κλιμαστικο να ζεσταθεις ενω εμεις θα παμε στο χωραφι με το κρυο, οταν το καλοκαιρι θα εχει 35-37 καυσωνα εσυ θα ανοιξεις το κλιματιστικο να δροσιστεις ενω εμεις θα ειμαστε ολη μερα μεσα στον καυσωνα.

      Διαγραφή
  2. Βεροιώτη για μια φοιτητική κινητοποίηση στην Αθήνα εχτές άκουσες τίποτα? Ή ήταν καμιά μειονότητα και δεν ασχολησε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς για τα κουμμούνια και τους αναρχοάπλυτους που πλακώνονται στο ξύλο ποιος θα είναι πρώτος στην πορεία χαχαχχα ?.

      Διαγραφή
  3. 1η μαρτιου θα γινουν κινητοποιησεις στην Αθηνα. Σκοπος ειναι να πεσει η δικτατορια της χωρας. Θελουν να μας εχουν υποταγμενους. Εγω αυτα ακουσα απο τον Σπυρο Καλογυρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τεμπελόσκυλα βγήκατε στους δρόμους και ταλαιπωρείτε ολόκληρη την Ελλάδα επειδή για εσάς αυτή η περίοδος είναι χωρίς ασχολίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεφτίλα εσύ θα πεις τους αγρότες τεμπελοσκυλα που δεν μπορείς να αντέξεις ούτε μια ώρα μαζί τους αχρηστε ρεμπεσκε

      Διαγραφή
    2. κανενας δεν σας γουσταρει πλεον! ακομα και ο μητσοτακης γελαει μαζι σας.. τρεξτε σαν τα σκυλακια την τριτη να παρετε ψιχουλα και σπιτι σας… αχρηστοι

      Διαγραφή
  5. Συνεχίστε έτσι οι αγρότες και θα γίνετε πιο μισητή ράτσα και από τους ταρίφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ