Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

140 αθλητές στο άκρως επιτυχημένο Jamboree MiniBasket της Βέροιας

Μία ακόμη στάση στο ταξίδι του ανά την Ελλάδα έκανε το Jamboree MiniBasket. Στις 27 Ιανουαρίου βρέθηκε στη Βέροια, εκεί όπου

αγκαλιάστηκε θερμά από παιδιά, προπονητές και γονείς.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της ΕΚΑΣΚΕΜ, με τον πρόεδρό της, Ηλία Λαζό να δίνει το «παρών», πήραν συνολικά μέρος 140 παιδιά (γεν. 2012-15) και τα 70 συμμετείχαν και στο διαγωνιστικό κομμάτι. Όσοι από τους νεαρούς αθλητές πήραν μέρος χάρηκαν το παιχνίδι, το οποίο ήταν προσαρμοσμένο στις μικρές ηλικίες (χαμηλές μπασκέτες, αλλαγή στη γραμμή τριών πόντων κ.α.).

Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών είναι οι Τάσσος Πιστοφίδης (ΑΟΚ Βέροιας), Δημήτρης Μελανίδης (ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας), Παναγιώτης Βεγιάζης (ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας). Νικητές στον διαγωνισμό τριών πόντων είναι οι Νικόλαος Κουστουλίδης (ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας), Βαγγέλης Στάθης (ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας), Παναγιώτης Καϊδατζής (Πιερικός Αρχέλαος ΣΦΚ).

Οι ομάδες που έγιναν μέρος της γιορτής αυτής του μπάσκετ είναι οι ΑΟΚ Βέροιας, ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας, ΑΟ Ίκαροι Γιαννιτσών, ΓΑΣ Μελίκη, ΠΑΣ Αετός Κιλκίς, Εδεσσαϊκός ΣΚ, ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, ΓΑΣ Μεγάλος Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ΑΣ Ακαδημία Αλεξάνδρειας Άθλος.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ