Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (22/1 - 28/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του 2024, έρχεται την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 και ώρα Ελλάδας 19:53, κάνοντας τις ημέρες μας λίγοπριν και λίγο μετά την κορύφωση του ιδιαίτερα σκανδαλώδεις, παθιασμένες, ιντριγκαδόρικες. Η πανσέληνος του Ιανουαρίου σχηματίζονται στο ζώδιο του Λέοντα, επηρεάζοντας τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 3-7 μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

♈ Κριός

Γενικά

Η Πανσέληνος της Πέμπτης σχηματίζει καλή όψη με τον Ήλιο σου και σε βοηθάει να βελτιώσεις την υγεία σου, τη φυσική κατάστασή σου, αλλά και να είσαι αποτελεσματικός στις προσπάθειες για βελτίωση της ζωής σου γενικότερα. Μια προαγωγή ή αύξηση θεωρούνται πιθανές επιτυχίες, ενώ πρέπει να προσέξεις την εντύπωση που μπορεί να δημιουργήσουν ενέργειές σου ή συζητήσεις σου. Οικονομικά, προβλέπεται βελτίωση και γι' αυτό χρειάζεται μια καλή διαχείριση σε αυτόν τον τομέα. Αισθηματικά, επίσης, όλα φαίνονται αισιόδοξα παρόλο που έχεις ακόμη αρκετούς ενδοιασμούς για μία σχέση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα φουντώνει αυτή την εβδομάδα το ερωτικό σου πάθος και σε παρακινεί σε ερωτικές υπερβολές τις οποίες φαίνεται πως απολαμβάνεις. Ο ενθουσιασμός αλλά και ο έντονος πόθος θα σε παρασύρουν σε μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις οι οποίες αργότερα θα φανεί ότι ήτανε επιπόλαιες. Απόλαυσε το χωρίς να τρέφεις υψηλές προσδοκίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής, η Αφροδίτη, και ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερου στρέφουν ολοκληρωτικά την ενέργειά σου στα επαγγελματικά σου και στην ανάδειξη της δραστηριότητά σου. Γρήγορες αποφάσεις, ξαφνικές συναντήσεις και σημαντικές εξελίξεις σε θέτουν σε εγρήγορση επαγγελματική. Στον οικονομικό τομέα κυριαρχία αστάθεια.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, πρέπει να δεχθείς τη συνέχεια μιας ταλαιπωρίας στα αισθηματικά σου ή να απορρίψεις μία σχέση. Αυτό πρέπει να γίνει μετά από ώριμη σκέψη και όχι με αγχώδεις συνθήκες. Μπορεί να θεωρείς ότι το αύριο δεν θα περιλαμβάνει αλλαγές, ενώ αυτές βρίσκονται ήδη προ των πυλών. Προετοιμάσου λοιπόν, ψυχολογικά, και μην αποφεύγεις τις υποχρεώσεις που συνδέονται με τη γνώση της πραγματικότητας. Οικονομικά, η εβδομάδα της Πανσελήνου είναι λίγο ασαφής. Δώσε τις κατάλληλες προτεραιότητες, εκτίμησε σωστά την κατάσταση και τις δυνατότητές σου και προχώρησε! Αρκετά πρέπει να διευθετηθούν ή να προβλεφθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα είσαι ευέξαπτος συναισθηματικά και υπερβάλλεις με αποτέλεσμα η σχέση σου να περάσει μία προσωρινή κρίση κυρίως γιατί εσύ ο ίδιος επιδιώκεις να βρίσκεις μόνιμα κάποιο πρόβλημα για να γκρινιάζεις. Η παρουσία της Αφροδίτης των ζώδιο του Αιγόκερω θα λειτουργήσει χαλαρωτικά και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου θα περάσει η ερωτική μπόρα και θα καταφέρεις να νιώσεις πιο σίγουρος και σταθερός συναισθηματικά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επιμένων νικά και αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά μπορείς να έχεις επιτυχία αρκεί να μη σε πιάσει η ηττοπάθεια και καταθέσεις τα όπλα από φόβο μην αποτύχεις. Στον οικονομικό τομέα οι δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι εξαιρετικά ευεργετικές.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, πρέπει να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητές σου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η Πανσέληνος στον Λέοντα σε προκαλεί να ενεργήσεις άμεσα, να βρεις λύσεις σε θέματα που σε ταλαιπωρούν και να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ευδοκιμήσει ένα σου σχέδιο. Ακόμη, έχεις υπόψη σου ότι σε λίγο καιρό θα χρειαστείς αρκετά χρήματα για να πραγματοποιήσεις κάτι που θα είναι σημαντικό για σένα. Αισθηματικά, όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Με την προϋπόθεση ότι δεν θα είσαι υπέρ-αισιόδοξος ή απερίσκεπτος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα φαίνεται ότι αποτελεί ένα ιδανικό φεγγάρι για να φλερτάρεις, να παίξεις, να επιβεβαιωθείς αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν. Αν είσαι ελεύθερος άρπαξε τις ευκαιρίες που σου δίνονται τώρα. Αν είσαι σε μία σχέση η στιγμή είναι κατάλληλη για να αναζωογονήσεις τη σχέση σου με μία μικρή απόδραση (ταξιδάκι), είτε μέσω μίας ανοιχτής συζήτησης που θα σπάσει τον πάγο και θα σε φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα κρίνεται κατάλληλη για τη διαπραγματεύσεις οικονομικές και διεκπεραίωση χρεωστικών υπολοίπων. Το άγχος μπορεί να χτυπά κόκκινο όμως καταφέρνεις και δίνεις λύσεις σε χρόνια προβλήματα Το τέλος της εβδομάδας σε βρίσκει ικανοποιημένο και σταθεροποιημένο τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθάει αγαπητέ μου Καρκίνε, να αλλάξεις τη ζωή σου και να ζήσεις πιο ανεξάρτητος από αυτά που σε καταπιέζουν. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να είσαι αισιόδοξος, αλλά και αυτό με μέτρο. Η Πανσέληνος της εβδομάδας επηρεάζει τη σχέση σου με τα χρήματά σου, ενώ δεν θα είναι λίγες οι προκλήσεις να κάνεις έξοδα, άλλοτε χρήσιμα και άλλοτε περιττά. Επαγγελματικά, μπορείς να επιδιώξεις μία ουσιαστική βελτίωση, έστω και αν το τοπίο γύρω σου παραμένει ασαφές. Θυμήσου όμως ότι ο τολμών νικά και εφάρμοσε αυτή την παρότρυνση σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα θα είσαι αρκετά ευέξαπτος συναισθηματικά αφού σχηματίζεται η πανσέληνος στο ζώδιο του λέοντα που ιντριγκάρει τις ανασφάλειές και τους φόβους σου. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερου θα προκαλέσει αρκετά καβγαδάκια στην σχέση σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Άκρως ευεργετική και σταθεροποιητική για τα αισθηματικά σου είναι η εβδομάδα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον οικονομικό τομέα τα έξοδα τρέχουν και προσπαθείς να καλύψεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου, δεν παύει όμως να είναι εβδομάδα απαιτητική όπου αισθάνεσαι αβεβαιότητα στα οικονομικά. Στον επαγγελματικό τομέα διαπραγματεύεσαι νέες συμφωνίες και συνεργασίες.

♌ Λέων

Γενικά

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου δίνει ευκαιρίες να διορθώσεις πολλά «κακώς κείμενα» ή αν είσαι μόνος σου, να αρχίσεις μια καινούρια σχέση αρκετά αξιόλογη. Πρόβαλε καλύτερα τις ιδιότητες, τα ταλέντα και κάλυψε έξυπνα εκείνα τα σημεία στα οποία υστερείς. Επίσης, φρόντισε να βελτιώσεις τη σχέση με την άμεση οικογένεια και ιδιαίτερα με τη μητέρα. Μην αποκόπτεσαι από το περιβάλλον που σου προσφέρει ασφάλεια, ή τουλάχιστον κάποια στοιχειώδη άνεση. Οικονομικά θα δυσκολευτείς λίγο να συμμαζέψεις τα έξοδά σου, αλλά ευτυχώς δεν κινδυνεύεις από περισσότερα. Όσοι συνειδητοποιείτε τις αδυναμίες σας, μπορείτε τώρα να τις διορθώσετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η πανσέληνος το δικό σου ζώδιο η οποία και θα εντείνει τον εγωισμό σου και θα σε κάνει να λειτουργήσεις αρκετά απόλυτα και υπερβολικά απέναντι στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να μη μεγαλοποιείς τις καταστάσεις για να μην δραματοποιείς κάθε μικρό καβγαδάκι που μπορεί τώρα να προκύψει. Αν είσαι χωρίς σχέση θυμήσου ότι το αβυσσαλέο πάθος δεν σημαίνει πάντοτε ότι θα έχει και μία σταθερή πορεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο στη συνεργασίες σου και θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός στις επαγγελματικές επιλογές προστατεύοντας τα δικαιώματά σου γιατί είναι πολύ πιθανό κάποιοι να προσπαθήσουν να επωφεληθούν από εσένα. Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερου φέρνουν αναπροσαρμογές στο πρόγραμμα της εργασίας σου ενώ στον οικονομικό τομέα δεν φαίνεται να υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές ή σημαντικά εμπόδια. Η Κυριακή είναι μέρα που σε ευνοεί για να οργανώσεις ένα πιο σταθερό πλαίσιο στα οικονομικά.

♍ Παρθένος

Γενικά

Επαγγελματικά μπορείς να είσαι αρκετά αισιόδοξος. Οι δυσκολίες υποχωρούν και μία βελτίωση είναι κάτι που πρέπει να περιμένεις. Η Πανσέληνος στις 25 στο ζώδιο του Λέοντα θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις ευθύνες και υποχρεώσεις σου αν θέλεις να έχεις μακροπρόθεσμες και σοβαρές προοπτικές στα πρακτικά ζητήματα που σε απασχολούν. Μια ερωτική γνωριμία θεωρείται αρκετά πιθανή στο αμέσως επόμενο διάστημα και καλό θα ήταν να «ακονίσεις» τη γοητεία σου. Μικρά ταξίδια και μετακινήσεις θα φέρουν χαρά και κάποια ξεγνοιασιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία άκρως ερωτική εβδομάδα ξεκινάει για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Παρθένε αφού η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου εγκαινιάζει μία νέα περίοδο ικανοποιήσης, απόλαυσης και ευχαρίστησης στον αισθηματικό τομέα. Είναι φανερό ότι η εβδομάδα αυτή ευνοεί την προσπέραση εμποδίων σε μία σχέση αλλά και σταθεροποίηση των συναισθημάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα κρίνεται αρκετά κουραστική στα επαγγελματικά σου αφού καλείσαι να κλείσεις αρκετές εκκρεμότητες ενώ διακρίνεις ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο το οποίο δεν σου αρέσει. Δεν λείπουν κάποιοι φόβοι για το μέλλον και την προοπτική της εργασίας σου. Στον οικονομικό τομέα διαμορφώνονται ικανοποιητικές συνθήκες.

♎ Ζυγός

Γενικά

Το 2024 είναι μία καλύτερη χρονιά για σένα και θα το καταλάβεις στην πορεία. Η Πανσέληνος της Πέμπτης σου υποδεικνύει να μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες οι ευκαιρίες που θα σου δώσει μία συζήτηση ή γνωριμία σχετική με την εργασία σου. Αγνόησε όμως τη μαχητική διάθεση μερικών και προχώρα μπροστά. Αισθηματικά, τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει άσχημα. Αντίθετα πολλοί, θα αποφασίσεις τώρα ένα γάμο και, άλλοι, θα γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα παίξει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα γεμάτη πάθος, ερωτισμό και ευκαιρίες για περισσότερη δικτύωση, ανεμελιά και διασκέδαση. Αν είσαι ελεύθερος ντύσου στολίσου και βγες με τα φιλαράκια σου γιατί οι μέρες σε προδιαθέτουν για νέες γνωριμίες. Αν είσαι σε μία σχέση θα καταφέρεις να ανάψεις και πάλι τη φλόγα του πάθους περνώντας ιδιαίτερα παθιασμένες στιγμές με το σύντροφό σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε υπερένταση βρίσκεσαι κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας γιατί στα επαγγελματικά δημιουργούνται κάποιες συνθήκες που προκαλούν αναταραχή και σου αλλάζουν το σταθερό πρόγραμμα που είχες μέχρι σήμερα. Στον οικονομικό τομέα προκύπτουν κάποια ξαφνικά έξοδα τα οποία σου προκαλούν εκνευρισμό.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Άρχισε τώρα να προετοιμάζεσαι για κάτι καινούριο που δεν θα αργήσει να έρθει. Στον οικονομικό τομέα, τυχόν δυσκολίες θα ξεπεραστούν και θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε μία αποταμίευση με μακροπρόθεσμους στόχους. Μην αμελείς τυχόν περιουσιακές εκκρεμότητες. Επαγγελματικά, προβλέπεται δραστηριότητα, ένταση αλλά και βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Η Πανσέληνος της εβδομάδας θα φέρει θέματα σχετικά με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και προοπτικές. Πολλοί θα ασχοληθείς με την καλλιέργεια ενός ταλέντου το οποίο είχες αφήσει σε αδράνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας αυτή την εβδομάδα γίνεται το καταφύγιο για να ξεπεράσεις δυσκολίες που περνάς στους υπόλοιπους τομείς στη ζωή σου. Ο Ερμής η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του αιγόκερω σου φέρνουν όμορφα μηνύματα τρυφερές συναντήσεις και ένα ανοιχτό, ζεστό κλίμα στη σχέση σου όπου σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες σου. Αν δεν έχεις σχέση τότε αυτή την εβδομάδα κάποια γνωριμία ή κάποια είδηση θα σου δώσει την ελπίδα για μία καλύτερη αισθηματική πορεία σε βάθος χρόνου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα οι οποία επηρεάζει άμεσα τον επαγγελματικό σου τομέα προκαλώντας την έκρηξη γεγονότων που σου προξενούν θυμό και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι κάποιοι συνεργάτες προσπαθούν καταπατήσουν τα συμφέροντά σου είτε και σε παρακάμπτουν σε θέματα που αφορούν την εργασία. Στον οικονομικό τομέα ή εβδομάδα είναι ιδανική για συμφωνίες διαπραγματεύσεις αλλά και για ειδήσεις που θα είναι αρκετά ευχάριστες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η Πανσέληνος της εβδομάδας στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα σε βοηθά να οργανώσεις ένα ταξίδι, να δεις πιο αισιόδοξα το μέλλον σου και να βρεθείς με ανθρώπους που αγαπάς. Τακτοποίησε θέματα που μπερδεύουν τη φαντασία με την πραγματικότητα, απαλλάξου από ανέφικτες ιδέες και γενικά, αποφύγε άσκοπες ταλαιπωρίες. Αισθηματικά μην πτοείσαι από κάποιες ανατροπές, αλλά δες πιο καθαρά και πιο θετικά την ευεργετική επίδραση των συναισθημάτων των άλλων απέναντί σου. Οικονομικά, μην ξεχνάς ότι για να υπάρξει κέρδος, πρέπει τα έξοδα να είναι λιγότερα των εσόδων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αέρας ενθουσιασμού πλανάται αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου αφού με την πανσέληνο στο ζώδιο του λέοντα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις οι οποίες θα ντοπάρουν ιδιαίτερα την αυτοπεποίθησή σου. Μία νέα ερωτική περιπέτεια αναμένεται να αφήσει το δικό της ιδιαίτερο μοναδικό στίγμα στην αισθηματική σου ζωή. Η Αισιοδοξία σου θα αποτελέσει το κλειδί για να περάσεις ευχάριστης στιγμές με το σύντροφό σου εφόσον είσαι σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι άκρως ευεργετική για τον οικονομικό τομέα όπου μέσα από συζητήσεις αποφάσεις και κινήσεις που θα γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες θα καταφέρεις να δεις το εισόδημά σου να αυξάνεται. Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο πικ της και αυτό σε βοηθά στα επαγγελματικά να παρουσιάσεις πρόοδο παράλληλα το κλίμα της εργασίας γίνεται πιο ευχάριστο.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα της Πανσελήνου σε προκαλεί μια αδιόρατη ανησυχία. Φρόντισε να μην είσαι αφηρημένος όταν εργάζεσαι και βάλε σε μια σειρά τις δραστηριότητές σου. Το ευχάριστο είναι ότι ένα οικονομικό ζήτημα, αρχίζει, σιγά-σιγά, να διευθετείται. Ο έμφυτος συντηρητισμός θα σε βοηθήσει πολύ σ' αυτό και, σύντομα, θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη γενική σου κατάσταση. Μην ανακόπεις τη δραστηριότητά σου, αλλά οργανώσετε τον χρόνο σου. Στα αισθηματικά, μην αντιδράς αρνητικά στις προσπάθειες του συντρόφου σου, ενώ οι ελεύθεροι θα χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποιους ενδοιασμούς, ώστε να περάσετε το μήνυμα που θέλετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο σου φίλε μου Αιγόκερε και μπαίνεις σε μία εκπληκτική περίοδο για τα αισθηματικά σου όπου θα μπορείς να έλξεις σαν μαγνήτης αυτό που πραγματικά θέλεις να έχεις δίπλα σου. Ως το τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου δίνει μία μορφή σιγουριάς και επιβεβαίωσης για τα αισθήματα του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η πανσέληνος στο ζώδιο του λέοντα που γεννά αρκετούς φόβους αναφορικά με την οικονομική σου πορεία. Τα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους σε πιέζουν ασφυκτικά. Η μαχητικότητά σου και η ικανότητά σου να πάρεις τη σωστή πρωτοβουλία την πιο κατάλληλη στιγμή θα αποτελέσουν αυτή την εβδομάδα τον άσσο στο μανίκι σου για να προσπεράσεις κάθε εμπόδιο.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αρκετή προσοχή πρέπει να δώσεις σε ένα αισθηματικό ζήτημα, καθώς η Πανσέληνος από τον Λέοντα επηρεάζει την κρίση και προβάλει τις αδυναμίες σου. Ίσως δεν έχεις εκτιμήσει σωστά μια κατάσταση. Ίσως, πάλι, δεν είχες προβλέψει πόσο σημαντική μπορούσε να γίνει για εσένα. Απόφυγε τις περίπλοκες και τις ασάφειες στη ζωή σου. Οικονομικά, δεν έχει βελτιωθεί τίποτα σημαντικό. Σύντομα όμως θα τεθούν οι βάσεις για αισιόδοξες προοπτικές. Φιλίες, μετακινήσεις, απρόοπτα στην καθημερινότητα θα έχουν ιδιαίτερη επίδραση στον ψυχισμό και στη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα η οποία σε φέρνει σε αναμέτρηση με τη σχέση σου ή με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Λειτουργείς καχύποπτα επιφυλακτικά και αρκετές στιγμές σκληρά στα ερωτικά γιατί δεν σε καλύπτει η στάση του συντρόφου σου.Φλογερά καβγαδάκια πάθους αναμένονται αρκεί να μην μεγαλοποιήσεις και δραματοποιήσεις τις καταστάσεις περισσότερο πόσο πρέπει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα προετοιμάζει στο έδαφος για σημαντικά επαγγελματικά ξεκινήματα τα οποία θα κάνεις κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Στα οικονομικά δίνονται σταθεροποιητικές λύσεις ως το τέλος της εβδομάδας και ξενοιάζεις από κάποιο πρόβλημα που σε βάραινε.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Εβδομάδα Πανσελήνου και δοκιμάζονται τα αισθήματά σου για κάποιον άνθρωπο. Φρόντισε να είσαι διπλωμάτης για να κερδίσεις χρόνο εκεί που χρειάζεται. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και μη θεωρείς ότι αδικείσαι από τη συμπεριφορά κάποιων κοντινών σου ανθρώπων. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ένα μεταίχμιο και θα πρέπει να υπολογίσεις σωστά τις επόμενες κινήσεις σου. Επιδίωξε μικρές αλλαγές στις καθημερινές σου συνήθειες, βελτίωσε το προσωπικό σου περιβάλλον, τακτοποίησε εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν και, γενικότερα, ασχολήσου με ό,τι σε ευχαριστεί και δεν περιπλέκει ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα είναι η στιγμή για να δεις πιο ανάλαφρα και χαλαρά κάποιες υποθέσεις στα αισθηματικά σου και να ελαφρύνεις το κλίμα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου. Με όμορφες δραστηριότητες και περισσότερες εξόδους θα καταφέρει να στρώσει στο κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας η κοινωνικοποίησή σου θα σε φέρει στην αγκαλιά ενός νέου έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει αναπροσαρμογές στο εργασιακό πρόγραμμα αλλά και αρκετό στρες. Φρόντισε να μη φορτώνεις το πρόγραμμά σου περισσότερο από αυτό που μπορείς να βγάλεις εις πέρας. Στον οικονομικό τομέα ανοίγονται καλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να εκπληρώσεις τις προσδοκίες σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ