Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (08/01 - 14/01)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Τετάρτη στις 10 Ιανουαρίου 2024, ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει την όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, προσφέροντας κινητοποίηση για την θεμελίωση στόχων και σχεδίων.

Ο Άρης δυνατός από τον Αιγόκερω μας παρακινεί να αναλάβουμε δράση, να θέσουμε και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας, δίνοντας αγώνα για τις φιλοδοξίες μας … Ο Κρόνος από τους Ιχθείς έρχεται για να βοηθήσει στην ωρίμανση συμπεριφορών, δράσεων κινήσεων και στην επίτευξη στόχων… Πιο συγκεκριμένα:
  • Ιδανική ημέρα για επιχειρηματικά και οικονομικά σχέδια
  • Συμφωνίες που θα επιτευχθούν σήμερα θα μπορούν να έχουν μία σταθερή ισχύ και καλή διάρκεια!
  • Μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία κάθε δύσκολη εργασία!
  • Νιώθουμε πιο δυνατοί ψυχικά και σωματικά!
  • Κερδίσουμε την εμπιστοσύνη!
  • Ιδανική μέρα θεραπείας αποκατάστασης για δόντια, ή άκρα!
Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 4η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να φανείς προνοητικός σε οικογενειακά θέματα. Μην είσαι απόλυτος και ευαισθητοποιημένος σε μια επαγγελματική ή συναισθηματική σχέση. Σε καταστάσεις έντασης, απόφυγε να παίρνεις θέση και να εκφράζεις ανοιχτά την άποψή σου. Σκέψου τι είσαι διατεθειμένος να χάσεις για να προχωρήσεις. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, παρέμεινε συντηρητικός στις επενδύσεις και θυμήσου ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για ρίσκο σε έξοδα και τυχερά παιχνίδια. Λίγη ξεκούραση θα βοηθούσε να ξεπεράσεις κάποιους εκνευρισμούς των ημερών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη αυτή την εβδομάδα σχηματίζει τρίγωνο με τον Χείρωνα από το ζώδιο σου και αυτή η όψη σε βοηθά να ξεπεράσεις ερωτικές πληγές του παρελθόντος αλλά και να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα ανανεώνοντας πλήρως την αισθηματική σου ζωή. Μία ερωτική περιπέτεια αναμένεται να φέρει και πάλι ενθουσιασμό στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες σπουδαίες ευκαιρίες παρουσιάζονται αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο ανακατατάξεων που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις την κορυφή στον τομέα της καριέρας σου. Προτάσεις νέων συνεργασιών, εύρεση μίας νέας εργασίας ή ακόμα και ένα νέο επαγγελματικό βήμα θα σταθούν η αφορμή για να ενθουσιαστείς και να κάνεις προοδευτικές κινήσεις που θα εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες σου και θα σε βοηθήσουν στην άνοδο των οικονομικών σου.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, θα υπάρξουν αντιθέσεις, αναβολές και έγνοιες στο άμεσο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον σου. Θα είσαι αρκετά εκνευρισμένος και κουρασμένος για να κρίνεις και να αντιδράς σωστά. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις για την εργασία σου καθώς και τις ανοιχτές αντιθέσεις. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει καλή όψη με τον Ήλιο σου, προσφέροντας ευκαιρίες για ανανέωση, συμφιλίωση ή ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή. Δώσε προτεραιότητα και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε η στιγμή να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου, να πιστέψεις πολύ περισσότερο σε εσένα και να εκπληρώσεις τις βαθύτερες προσδοκίες σου στον αισθηματικό τομέα. Διανύεις μία εβδομάδα αλλαγών αλλά και εκπλήξουν που θα φέρουν την ουσιαστική αναγέννηση στην αισθηματική σου ζωή με κάθε τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι επιβοηθητική για επαγγελματικές ενάρξεις, σπουδαίες προτάσεις και ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τα μεγάλα σχέδια που κάνεις για την επαγγελματική σου ζωή. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη φροντίζει ανεφοδιάζει το πορτοφόλι σου και να φέρνει έξτρα πηγές εσόδων.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η εβδομάδα της Νέας Σελήνης σου υποδεικνύει φίλε μου Δίδυμε να είσαι πολύ προσεκτικός στον οικονομικό τομέα. Υπάρχει κίνδυνος να χάσεις χρήματα ή να υπολογίσεις άσχημα τις δυνατότητές σου και να κάνεις αλόγιστα έξοδα. Ακόμη απρόοπτες δυσκολίες μπορεί να σε αφήσουν εκτεθειμένο σε υποχρεώσεις που έχεις δημιουργήσει. Όλα αυτά θα περάσουν γρήγορα, αλλά θα είναι αρκετά για να σου χαλάσουν το κέφι. Αισθηματικά προστάτεψε τη σχέση σου και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι, ευνοούνται σε νέες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι χρήσιμο να αποφύγεις τις παραπλανήσεις, τα μεγάλα λόγια και τις αποφάσεις αναφορικά με την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σε τρίγωνο με τον Χείρωνα σε βοηθά να διώξεις τα ερωτικά αγκάθια που στέκονταν εμπόδιο στην εκπλήρωση των επιθυμιών σου ενώ θα λυθεί και μία ερωτική παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου προσφέρει πρακτικές λύσεις σε θέματα οικονομικών. Ξεπερνάς τα επαγγελματικά εμπόδια και καταφέρνεις να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν έξτρα εισόδημα στο πορτοφόλι σου. Η στήριξη που θα δεχτείς από μία νέα συνεργασία θα είναι σημαντική.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, να μην αφήνεις εκκρεμότητες που ενδέχεται να σε δυσκολέψουν, και μη ριψοκινδυνεύεις με αμφίβολες επενδύσεις. Ακόμη, μην βιαστείς να κάνεις αλλαγές ή επεκτάσεις στην εργασία σου και απόφυγε όσο γίνεται τις αντιθέσεις και τις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Η εβδομάδα της Νέας Σελήνης σε θέλει σοβαρό και συγκρατημένο. Απόφυγε να λειτουργήσεις με άγχος, καθώς δεν είναι περίοδος να επιβαρυνθείς με αδιέξοδα. Αισθηματικά, έχεις πολλούς λόγους να είσαι αισιόδοξος και ικανοποιημένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα ερωτικής αναγέννησης αλλά και ευχάριστων να εκπλήξεων στην αισθηματική σου ζωή. Η νέα σελήνη του Ιανουαρίου εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο που θα σε φέρει μπροστά σε έναν καινούργιο έρωτα, σε μία νέα σχέση είτε θα κάνεις το επόμενο βήμα σε έναν ήδη υπάρχοντα δεσμό που φαίνεται ότι τώρα μπαίνει σε μία πιο σταθερή τροχιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου είναι ιδανικές για να προχωρήσεις στην έναρξη μίας νέας συνεργασίας ιδιαίτερα από την Πέμπτη και έπειτα. Από Δευτέρα ως και Τετάρτη η καθημερινότητα της εργασίας σου είναι στάσιμη και υπάρχουν αναβολές και καθυστερήσεις, μη χάνεις το κουράγιο σου οργάνωσε καλύτερα το πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές.

♌ Λέων

Γενικά

Η ψυχολογική σου κατάσταση δεν είναι ιδανική, και αυτό μπορεί να επιδράσει άσχημα στις σχέσεις σου με τους άλλους, τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη όμως σε βοηθά να δεις καλύτερα την αθέατη πλευρά των πραγμάτων και να προφυλαχτείς από κινδύνους που τυχόν παρουσιαστούν. Προσπάθησε να είσαι λιγότερο απαισιόδοξος και εύθικτος, γιατί δεν είναι εύκολο να λυθεί μία παρεξήγηση όταν είσαι προκατειλημμένος ότι οι άλλοι δεν σε υπολογίζουν. Σε δύσκολα θέματα, δώσε περιθώριο χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του τοξότη εκπληρώνει τις ερωτικές σου προσδοκίες και προσφέρει την άνεση για να περάσεις ωραίες στιγμές με το σύντροφό σου και να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Λύνονται παρεξηγήσεις και εμπόδια και κουβεντιάζεται εφ’ όλης της ύλης θέματα που αφορούν την εξέλιξη μεταξύ σας. Αν είσαι σε περίοδο χωρισμού προσπάθησε να αποφύγεις μέχρι και την Τρίτη τις φρούδες ελπίδες για την επιστροφή ενός παλιού έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου ευνοεί εργασιακές ενάρξεις και ανακατατάξεις τα επαγγελματικά σου όπου θα είναι ελπιδοφόρες και θα δώσουν και μία πνοή επέκτασης και νέων προοπτικών. Πετυχαίνεις κάτι πολύ σημαντικό για την καριέρα σου. Στον οικονομικό τομέα νιώθεις κάπως στάσιμος στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η εβδομάδα της Νέας Σελήνης σε θέλει πρακτικό και αποτελεσματικό φίλε μου Παρθένε. Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο, καθώς δυσκολίες οικονομικές και ψυχολογικές μπορεί να γίνουν αφορμή να αδρανήσεις στην επιδίωξη των στόχων σου και να αναβληθούν σχέδια που θα σε ικανοποιούσαν ηθικά και επαγγελματικά. Πάντως, γρήγορες, ευχάριστες αλλαγές θα σου επιτρέψουν να ανανεώσεις τα ενδιαφέροντα και τα σχέδια σου. Από εσένα εξαρτάται το ποσοστό της επιτυχίας, και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους ανάσα θα πεις στον αισθηματικό τομέα αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του αιγόκερω σε βοηθά να γυρίσεις μία νέα σελίδα στα προσωπικά σου και να δεις ότι τελικά υπάρχει ελπίδας σε κάτι που περίμενες εδώ και πάρα πολύ καιρό και ήταν μπλοκαρισμένο. Μία ερωτική συνάντηση, μία νέα αισθηματική γνωριμία ή η εξέλιξη μία σε ερωτική σχέσης μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι μέσα στα χαρούμενα των ερωτικών σου για τις μέρες που ακολουθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας είσαι μπερδεμένος και διχασμένος αναφορικά με αποφάσεις που χρειάζεται να λάβεις στον επαγγελματικό τομέα. Κάποιοι άνθρωποι σε προσεγγίζουν με σκοπό το κέρδος από εσένα προσπάθησε να διατηρήσεις αποστάσεις ασφαλείας. Στα οικονομικά λαμβάνεις μία προσωρινή ανακούφιση.

♎ Ζυγός

Γενικά

Πρόσφατες επαγγελματικές και οικογενειακές δυσκολίες σε ταλαιπωρούν, και τα αισθηματικά σου δεν υπόσχονται καμία σοβαρή ανακούφιση φίλε μου Ζυγέ. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται σταδιακά, και είναι σκόπιμο να επιταχύνεις αυτή τη βελτίωση με συντηρητικό χειρισμό και περικοπή περιττών εξόδων. Η Νέα Σελήνη θα διαταράξει κάποιες ισορροπίες που κατάφερες με κόπο, αλλά με λίγη διπλωματία και μικρές υποχωρήσεις θα τα καταφέρεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε φάση επαγγελματικών επιδιώξεων, ελαττώστε κάπως ταχύτητα και φυλάξτε δυνάμεις και σχέδια για λίγο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα ερωτικών συναντήσεων και επικοινωνιών έρχεται για σένα φίλε μου Ζυγέ. Τα λόγια που θα ακούσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει θα είναι λυτρωτικά και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις αμφιβολίες που σε κατέβαλαν εξαιτίας δυσάρεστων καταστάσεων που έχεις ζήσει στο παρελθόν. Μία νέα γνωριμία θα λειτουργήσει άκρως αναζωογονητικά για εσένα που είσαι ελεύθερος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εργασιακές ανακατατάξεις της περιόδου υπόσχονται μία καλύτερη οικονομική πορεία. Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που η σκληρή σου δουλειά θα ανταμειφθεί με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για αγοραπωλησίες, μισθώσεις, διεκπεραίωση χρεών.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η Νέα Σελήνη φέρνει στην επιφάνεια ανάγκες και επιθυμίες σου φίλε μου Σκορπιέ. Φρόντισε όσο μπορείς τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου, και μην αθετείς υποσχέσεις που έχεις δώσει. Ενώ η καθημερινότητα μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη όσο θα ήθελες, οι δυσκολίες δεν είναι ανυπέρβλητες. Αισθηματικά, δεν ευνοείσαι από αλλαγές, ούτε από προοπτικές. Παρέμεινε επιφυλακτικός εκεί που σε προειδοποιεί το ένστικτό σου, και μην ωραιοποιείς καταστάσεις μόνο και μόνο γιατί δεν θες να πιστέψεις το αντίθετο. Μην έχεις τύψεις για όσα πρέπει να απορρίψεις, αλλά μην βάζεις σε κίνδυνο την κοινωνική και επαγγελματική σου θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξαφνικές συναντήσεις, απρόσμενες γνωριμίες, και ένας αέρας ανανέωσης έρχεται σε αυτή την περίοδο του έτους στον αισθηματικό σου τομέα. Μέσα από συμπτώσεις και γεγονότα μη σχεδιασμένα, θα έρθεις σε επαφή με ένα νέο έρωτα. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση,ο σύντροφός σου σε ξαφνιάζει με μία ξαφνική πρόταση που θα σου δώσει χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πέφτουν τώρα στο τραπέζι των συζητήσουν προτάσεις και σχέδια που κρίνονται ευεργετικά για την πορεία σου. Μία νέα επαγγελματική συνεργασία αναμένεται να αποτελέσει την ευκαιρία σου. Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι άκρως ευεργετική.

♐ Τοξότης

Γενικά

Παρά το γεγονός ότι είσαι πια σίγουρος πως οι συνθήκες της ζωής σου αλλάζουν οριστικά και, μάλιστα, προς το καλύτερο, η διάθεσή σου είναι μάλλον απαισιόδοξη, και κάποιες καθυστερήσεις και οικονομικές δυσκολίες σε απογοητεύουν περισσότερο απ' όσο θα ήταν φυσιολογικό. Παρόλα αυτά, η Νέα Σελήνη φέρνει κοντά σου ανθρώπους που σε ενώνουν οι ίδιες αντιλήψεις, κοινές επιθυμίες και στόχοι. Απόφυγε δράματα στο οικογενειακό περιβάλλον και αντιμετώπισε με τη γνωστή σου αισιοδοξία τις καταστάσεις που σε ενοχλούν. Οι ελεύθεροι, φανείτε ρεαλιστές στις επιδιώξεις σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της το δικό σου ζώδιο και αυτή την εβδομάδα κρίνεσαι αρκετά ευνοημένος στα ερωτικά σου όπου οι αισθηματικές εξελίξεις των ημερών αναμένεται να γιατρέψουν πληγές του παρελθόντος. Ανακουφίζεσαι από την έκβαση μία σε ερωτικής ιστορίας και τονώνεται πολύ παραπάνω ή αυτοπεποίθησή σου μέσα από μία ερωτική κατάκτηση που θα έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις ένα εξαιρετικό διάστημα για να τονώσεις το εισόδημά σου και για να κάνεις νέες κινήσεις που θα βοηθήσουν στην οικονομική σου άνοδο. Οι συνθήκες στην εργασία βελτιώνονται αισθητά και ανοίγονται νέες προοπτικές.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου αυτήν την εβδομάδα φέρνει ευκαιρίες να προχωρήσεις σε υποθέσεις, να αλλάξεις τα κακώς κείμενα στο σπίτι, να πλησιάσεις ακόμα περισσότερο τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ή να τολμήσεις ένα ταξίδι εντελώς ξαφνικά. Ίσως χρειαστεί να δώσεις έμφαση σε μια επαγγελματική υποχρέωση, αλλά μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν. Οικονομικά, διαχειρίσου καλύτερα τα χρήματά σου, αποφεύγοντας μεγάλα ρίσκα ή περιττά, καταναλωτικά έξοδα. Γίνε πιο προσεκτικός και δοτικός στις ανάγκες των άλλων, κρατώντας όμως ενεργές τις δικές σου δικλείδες ασφάλειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσεις περισσότερο χώρο στη ζωή σου για ένα νέο έρωτα. Η νέα εβδομάδα φέρνει μαζί της και ένα ολοκαίνουργιο φεγγάρι στο δικό σου ζώδιο που εγκαινιάζει μία νέα περίοδο εκπλήξεων και όμορφών αλλαγών και ανανέωσης στην προσωπική σου ζωή. Ο αυθορμητισμός σου και οι επιλογές σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την έκβαση μίας ερωτικής ιστορίας

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας υπάρχει στασιμότητα και αστάθεια στα επαγγελματικά και καθυστερούν κάποιες απαντήσεις που περιμένεις. Μην σε πιάνει πανικός γιατί από τα μέσα της εβδομάδας ανοίγονται νέες σπουδαίες προοπτικές πού θα συμβάλλουν στην πρόοδο σου . Η Νέα Σελήνη από το δικό σου ζώδιο σε βοηθά να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο την Κυριακή χαρίζοντας μεγάλη επικοινωνιακή εύνοια.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η εβδομάδα της Νέας Σελήνης μπορεί να σου αποκαλύψει ένα παρασκήνιο στα πρακτικά ζητήματα ή στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να αποφύγεις διαφωνίες ή αλλαγές στην εργασία σου και προσπάθησε να μην κάνεις λάθη που μπορεί να βλάψουν στην πρόοδο σου. Ακόμη, φρόντισε να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την μονιμοποίηση ή το τέλος μιας αισθηματικής ή επαγγελματικής σχέσης. Δεν λείπει το αίσθημα της πίεσης από την καθημερινότητα, ενώ το περιβάλλον δεν σε εμπνέει να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Βρες κάποιον με τον οποίο μπορείς να συνεννοηθείς και βρες μαζί την άκρη του νήματος στα ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φλερτ και νέες ερωτικές προσδοκίες έρχονται αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε. Μία ερωτική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο αναμένεται να εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Η περίοδος αυτή κρίνεται αναζωογονητική και εμπειρική για τον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε αυτό το χρονικό διάστημα βάζει στα σκαριά κάποια επαγγελματικά σχέδια και προετοιμάζεις το έδαφος για τις μεγάλες αλλαγές που θα υπάρξουν στην εργασία σου κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Στα οικονομικά έχεις στασιμότητα μέχρι και την Τρίτη και από την Πέμπτη ανοίγονται ευκαιρίες που θα φέρουν ανακούφιση.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η εβδομάδα έχει ευκαιρίες ανανέωσης και ανακούφισης. Η Νέα Σελήνη βοηθά εσένα να ξεκαθαρίσεις τα αισθηματικά σου και να περιορίσεις το προσωπικό σου έλλειμμα σε αυτόν τον τομέα. Όσο βλέπεις τα λάθη σου, θα έχεις την ευκαιρία να τα διορθώσεις και να τα αφήσεις πίσω σου. Στα πρακτικά και καθημερινά σου ζητήματα, φρόντισε να δώσεις τις κατάλληλες προτεραιότητες και να τις υποστηρίξεις. Οικονομικά, δεν έχεις σημαντικές αλλαγές, αλλά ούτε και κινδύνους να εκτεθείς σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Θυμήσου όμως ότι κάποιοι πλησιάζουν ιδιοτελώς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ερωτικές σου προσδοκίες εκπληρώνονται αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ. Μπορεί το 2024 να ξεκίνησε κάπως άγαρμπα για τα αισθηματικά σου όμως η εβδομάδα κρίνεται αποκαταστατική φέρνοντας νέες προοπτικές για την πορεία μία σχέσης. Αρχίζεις και βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον και την εξέλιξη μίας σχέσης σου ή ωριμάζουν τα θέλω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ικανοποιητική για προτάσεις που θα δεχτείς μέσα από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ενώ έχεις στην ευκαιρία να τονώσεις το δίκτυο των πελατών σου. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη αναβαθμίζεις τη δουλειά σου και δέχεσαι υποστήριξη από πρόσωπα που κατέχουν υψηλότερη θέση από σένα. Στα οικονομικά σου δίνονται λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ