Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (15/1 - 21/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ώρα για όνειρα, σχέδια, επιθυμίες αλλά και για καλές ανθρώπινες πράξεις! Αυτή την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, ο Ήλιο από το ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζει την θετική γωνία εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ (25ο 21’)

Αυτό το τρυφερό εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, προσφέρει μία όμορφη πινελιά στην ημέρα μας, όπου είμαστε πιο τρυφεροί,συγκαταβατικοί και συναισθηματικοί έτοιμοι να μοιράσουμε αγάπη αλλά και να δεχθούμε και τα δώρα της. Ο αισθησιασμός, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα γλυκάνουν για τα καλά τις ανθρώπινες σχέσεις. Η τέχνη γίνεται μία όμορφη διέξοδος δημιουργικότητα! Εκφράστε ελεύθερα αυτά που αισθάνεστε, αφεθείτε στο όνειρο, δείτε πολλές από τις επιθυμίες μας να οδεύουν σιγά – σιγά σε στάδιο υλοποίησης ... Πείτε ναι σε κάθε τι δημιουργικό! Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που ευνοούνται περισσότερο είναι του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), αλλά και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνοι του 3ου δεκαημέρου.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα ο πρακτικός σχεδιασμός του οικονομικού πλάνου σου να θυμάσαι πως σύντομα θα αποδώσει καρπούς. Μην ενδίδεις στη διάθεση για περιττές σπατάλες, που θα επιβαρύνουν τόσο το πορτοφόλι σου όσο και τον προϋπολογισμό σου. Μην είσαι απαιτητικός με τους άλλους, γιατί όχι όλοι μπορούν να είναι τόσο αλτρουιστές όσο εσύ. Αισθηματικά, μπορείς τώρα να μιλήσεις καλύτερα για τα θέματα που σε απασχολούν και σε ενοχλούν. Η εβδομάδα προσφέρεται για ήπια ξεκαθαρίσματα, ειλικρινείς συζητήσεις και την επιδίωξη μιας πιο εύκολης διαχείρισης της καθημερινότητάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα παρατηρείται στα αισθηματικά σου συγχρονισμός για την υλοποίηση των επιθυμιών σου. Αυτό σημαίνει ότι πολλά από αυτά που προσδοκάς για την πορεία της ερωτικής σου ζωής θα μπορέσουν πολύ πιο εύκολα να γίνουν πραγματικότητα και αυτό οφείλεται στο τρίγωνο της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό από το ζώδιο σου που σε επηρεάζει στενά. Το σύμπαν βάζει τα δυνατά του για να σε ενώσει με έναν άνθρωπο που δεν είναι τυχαίο να είστε μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή και τον Άρη να κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερω τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει προς την ανοδική πορεία της καριέρας σου. Η πέμπτη και η παρασκευή είναι ιδανικές μέρες για να διαπραγματευτείς μία καλή επαγγελματική συμφωνία που θα αποφέρει καρπούς και στον οικονομικό τομέα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, καιρός να ξεφύγεις από τις καθημερινές υποχρεώσεις, διοργανώνοντας ένα μικρό ταξίδι που θα μπορούσε να συνδυάσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου με την ψυχαγωγία. Τώρα η διάθεσή σου και η περίοδος που διανύουμε στο επιτρέπουν. Όσο και αν αυτή την εβδομάδα σου βγαίνει η κούραση των εορτών, τόσο θα πρέπει να την καταπολεμήσεις με ευχάριστες ασχολίες και πιο χαλαρή διάθεση. Η επικοινωνία ωφελεί τον ψυχισμό σου και η αλλαγή παραστάσεων ενεργοποιεί τα εγκεφαλικά σου κύτταρα. Οικονομικά, έχεις ευκαιρίες βελτίωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου θα καταφέρεις να βρεθείς και κερδισμένος εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο αλλά και στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Βασική προϋπόθεση μιας ομαλής ερωτικής πορείας είναι να συγκρατήσεις τις ανασφάλειες και τους φόβους ότι μία σχέση θα αποτύχει ή ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν τρέχει αισθήματα για σένα. Αν είσαι ελεύθερος οι μέρες είναι ιδανικές για μία νέα γνωριμία που θα σε συνεπάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να κουβεντιάσεις νέες προοπτικές για την πορεία της καριέρας σου και για να εφαρμόσεις ιδέες που θα μπορούσα να πάνε την εργασία σου ένα βήμα παρακάτω. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο του Υδροχόου το Σαββατοκύριακο και μπαίνεις σε μία περίοδο ουσιαστικής μεταμόρφωσης στον τομέα της καριέρας όπου θα γίνεις αρκετά πιο ανταγωνιστικός και διεκδικητικός σε αυτά που θέλεις να κατακτήσεις για την πορεία σου.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, το σπίτι και τα θέματά σου ενδέχεται να σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ενώ κάποιος δικός σου ίσως απαιτήσει τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την ενασχόλησής ου με υποθέσεις τρίτων που οδηγούν σε αδιέξοδο. Να θυμάσαι ότι πάντα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να ξέρεις πού να κοιτάξεις, και αναφέρομαι κυρίως στα οικονομικά σου. Αισθηματικά, είναι καιρός για σένα να κάνεις πιο τολμηρές κινήσεις. Θυμήσου μόνο να μη βάζεις όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της το ζώδιο του τοξότη δίνοντας έμφαση στον αισθηματικό σου τομέα και τονίζοντας την επιθυμία για συντροφικότητα. Μία ερωτική επιθυμία αναμένεται να εκπληρωθεί, σημαντικό ρόλο για την πορεία και την έκβαση μία σε ερωτικής ιστορίας θα παίξουν ωστόσο και οι δικές σου επιλογές αλλά και κατά πόσο έχεις αποσαφηνίσει το τί θέλεις για το μέλλον και την πορεία σου. Την Παρασκευή σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα με αποτέλεσμα να βρεθείς λιγάκι μπερδεμένος στον αισθηματικό τομέα καλό είναι να μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις, θα τις μετανιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχωράς και υλοποιείς επαγγελματικά σχέδια και ο οραματίζεσαι ένα καλύτερο μέλλον. Η εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία διαπραγματεύσεων οικονομικού χαρακτήρα και θα καταφέρεις να βρεις λύσεις για ζητήματα χρεωστικών υπολοίπων και εκκρεμοτήτων που σε βάραιναν.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, πολύ ευνοϊκό το μεσοδιάστημα του Ιανουαρίου για τα φλερτ, τον έρωτα, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα. Όμως, αν δεν έχεις σχέση, καλό είναι να μην βιαστείς να καλύψεις τη μοναξιά σου με μια κακή επιλογή. Αξιοποίησε σωστά τον χρόνο σου και αφήστε τα βράδια σου ελεύθερα για επαφές και ξεκούραση. Εκεί που πρέπει να προσέξεις, όμως, είναι τα θέματα της επαγγελματικής σου φιλοδοξίας, του ανταγωνισμού που κυριαρχεί σε αυτόν τον τομέα και τα ευαίσθητα ανακλαστικά σου απέναντι σε προκλήσεις κάθε είδους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα αναμένεται να φέρει την πλήρη του ουσιαστική αναγέννηση στον τομέα των σχέσεων αφού στην πορεία της πραγματοποιείται η τελευταία σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του αιγόκερω. Διανύεις ημέρες κάθαρσης όπου θα καταφέρεις να διώξεις μακριά από τη ζωή σου οτιδήποτε τοξικό που σου στερούσε τη ζεστασιά της συντροφικότητας. Μετά τις αποκαλύψεις που έχεις δεχτεί ξέρεις πλέον καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι αξίζεις και πώς μπορείς να το έχεις

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η φαντασία και δημιουργικότητά σου μπορούν να σταθούν ο άσσος στο μανίκι σου για να έχεις την επαγγελματική επιτυχία που πάντοτε ήθελες. Κατά τη διάρκεια της πέμπτης με το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο η καθαρή και συγκροτημένη σκέψη σου θα σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστές αποφάσεις για την επαγγελματική σου πορεία.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, είναι σίγουρο πως θέματα που υπάρχουν στην καθημερινή σου ζωή σε κουράζουν. Αυτήν την εβδομάδα όμως οφείλεις να παραδεχτείς πως υπάρχουν και ενδιαφέροντα πράγματα ανάμεσα σε αυτά που θεωρείς πως οφείλεις να κάνεις. Ανακάλυψέ τα και θα δεις την ευεργετική τους επιρροή επάνω σου. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο που προβληματίζεσαι με τη στασιμότητα μιας σχέσης που δεν είναι γάμος, απόφυγε να πιέσετε καταστάσεις για να πάρεις απαντήσεις. Γενικότερα οι σχέσεις σου με τους άλλους περνούν μια φάση αναπροσαρμογής τώρα. Φρόντισε να μην επιδεινώσεις την κατάσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινά με το επιβοηθητικό τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Βόρειο Δεσμό από τον Κριό που προσφέρει την ευκαιρία για μία νέα ερωτική γνωριμία που θα έχει κάτι πολύ σημαντικό να σου προσφέρει. Μην επιτρέπεις στις ανασφάλειες του παρελθόντος να στέκονται εμπόδιο στη χαρά και στην ικανοποίηση του παρόντος. Αν αναζητάς την ευκαιρία για να ξανασμίξεις με έναν έρωτα του χθες θα σου πρότεινα πως δεν σε συμφέρει να ξύνεις πληγές του παρελθόντος

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερου στρέφουν όλο το ενδιαφέρον σου στην ανασυγκρότηση της εργασίας σου και οι μέρες σου είναι αρκετά απαιτητικές και αγχώδεις. Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και της Παρασκευής οι πειθαρχημένες σου αποφάσεις θα σε βοηθήσουν να κάνεις κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις ή να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν σπουδαίο ρόλο για την πρόοδο τόσο την επαγγελματική όσο και την οικονομική.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, ο τομέας των σχέσεων είναι στο προσκήνιο αυτές τις μέρες για το ζώδιο σου και καλό θα ήταν να επωφεληθείς από την πλανητική εύνοια του Ερμή που έχει περάσει στον Αιγόκερω, προκειμένου να έχεις μια καλοπροαίρετη συζήτηση με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή κάποιον άλλο συνεργάτη σου, επιλύοντας κοινά θέματα που σας αφορούν. Ευνοείσαι σε διευθετήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, καθώς σε ενδιαφέρει να προσφέρεις μια δίκαιη λύση. Πάντως υπάρχουν και νέα επαγγελματικά προγράμματα στα σκαριά, τα οποία θα κληθείς σύντομα να υλοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναμένεται να βρεθείς εξαιρετικά ευνοημένος αυτή την εβδομάδα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ιδιαίτερα την Πέμπτη και την Παρασκευή εννοείται η έναρξη μίας νέας σχέσης ή και μία νέα επικοινωνία αισθηματική που θα φέρει την έκπληξη, την αισιοδοξία και την ικανοποίηση. Αν είσαι Παρθένος του τρίτου δεκαημέρου διαψεύδονται κάποιες προσδοκίες σου και νιώθεις μπερδεμένος συναισθηματικά κατά τη διάρκεια της Παρασκευής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα ικανοποιείσαι από την έκβαση μία εργασιακής σου υπόθεσης και νιώθεις πιο ανάλαφρος. Οι επαγγελματικές συνεργασίες προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όμως θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στην επιλογή των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά του σπιτιού βελτιώνονται.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ μου, πολύ σημαντική αυτή η εβδομάδα για την επίλυση κληρονομικών, γραφειοκρατικών ή περιουσιακών θεμάτων, αν υπάρχουν φυσικά. Με επιτυχία επίσης μπορείς να προσεγγίσεις τραπεζικά θέματα, λήψη δανείου ή τακτοποίηση κάποιου λογαριασμού. Λύσε τις παρεξηγήσεις που έχουν προηγηθεί ανάμεσά σου και κάποιους δικούς σου. Είναι πολύ πιθανό να σου βγαίνει η κούραση από τις γιορτινές δραστηριότητες, ή να δυσκολεύεσαι να επιστρέψεις στην καθημερινότητα που είχες πριν τις γιορτές. Παρέμεινε ρεαλιστής και ασχολήσου με τα σημαντικότερα από τα θέματα της ατζέντας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία μοιραία ερωτική στιγμή σε περιμένει από το ξεκίνημα της εβδομάδας που η Αφροδίτη από το Τοξότη συναντά με τρίγωνο τον βόρειο δεσμό από τον Κριό. Αυτό μπορεί να σημαίνει την έναρξη μιας νέες σχέσης είτε ακόμα και ένα ερωτικό κάλεσμα το οποίο θα σου δώσει νέα πνοή και ενθουσιασμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα βιάζεσαι να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και λειτουργείς με ταχύτατους ρυθμούς όμως φέρνεις και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Ευνοείται η σταθεροποίηση συμφωνητικών και η προσπέραση οικονομικών εμποδίων.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να βρίσκεται στον Αιγόκερω σου φέρνει πιο κοντά σε νέα μονοπάτια σκέψης και συνείδησης. Ενθουσιάζεσαι με τις αλλαγές που έχεις καταφέρει στην καθημερινότητά σου και δίνεις τα εύσημα στην τόλμη σου. Επωφελήσου από την βελτιωμένη σου αυτοπεποίθηση, κατάργησε τις προκαταλήψεις και επικοινώνησε σωστά, ακόμα και με άτομα του εξωτερικού χρησιμοποιώντας μια διπλωματική προσέγγιση σε θέματα που σε ενδιαφέρουν. Αισθηματικά, τα πράγματα φαίνεται να ηρεμούν, με αποτέλεσμα να νιώθεις πιο ασφαλής και πιο δικαιωμένος στις επιλογές και στις πράξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα αναμένεται να φέρει την εκπλήρωση μίας ερωτικής σου επιθυμίας ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Η εβδομάδα είναι τυχερή και άκρως ερωτική για σένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο όπου κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και της Παρασκευής θα λάβεις κάποια χαρούμενα νέα ή θα έχεις κάποιες ευχάριστες συναντήσεις που θα αναζωπυρώσουν την ελπίδα και θα φέρουν ικανοποιήσεις την αισθηματική σου ζωή

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα εφαρμόζεις σημαντικές αποφάσεις στα επαγγελματικά σου και είσαι σε εγρήγορση να πάρεις πρωτοβουλίες αλλά και για να βάλεις σε μία σειρά επαγγελματικές εκκρεμότητες. Συζητήσεις για μία νέα επικείμενη συνεργασία θα στεφθούν με επιτυχία. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του τοξότη τονώνει το πορτοφόλι σου και αυξάνει τα έσοδα σου.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη οι εξελίξεις που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα φέρνουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, σε θέματα τουλάχιστον που αφορούν τις αξίες που εσύ θέτεις στη ζωή σου. Τόλμησε να πείς τα πράγματα με το όνομά τους και να διεκδικήσεις αυτά που νομίζεις ότι σου ανήκουν, αποφεύγοντας φυσικά δυσαρέσκειες και φασαρίες. Αισθηματικά ξεπερνάς κάποια εμπόδια που εμπόδισαν την σωστή αξιολόγηση κάποιων καταστάσεων και βρίσκεις τον πιο βολικό τρόπο να μην διαταράξετε τις ισορροπίες που σε εξυπηρετούν. Ένα πολυπόθητο ταξίδι, ή μια νομική διευθέτηση αποκτά πρακτική υπόσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη και από το ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό από τον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας και βρίσκεσαι σε μία περίοδο ενθουσιασμού για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα. Επιθυμείς να κάνεις γρήγορα βήματα για την πορεία μίας νέας σχέσης ή γνωριμίας θα σου έλεγα ωστόσο τα βήματά σου να είναι πιο συγκρατημένα και να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Την Παρασκευή με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη που θα φέρουν ερωτικά μπερδέματα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι απόλυτα κερδοφόρα στον οικονομικό τομέα αφού Ερμής και ο Άρης κινούνται στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο σχηματίζοντας θετικές γωνίες με τον Δία και τον Κρόνο προσφέροντας πολύ καλές προοπτικές για σταθεροποιήση και επίτευξη μίας καλύτερης οικονομικής ισορροπίας. Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να μην πείθεσαι από προτάσεις που ακούς αυτή την περίοδο.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Ο Ερμής και ο Άρης στο ζώδιό σου φροντίζουν να στηρίζονται οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες σου. Η εργασία αποδίδει, οι συμφωνίες προχωρούν και μια αλλαγή φαίνεται να ωφελεί τους στόχους σου. Οικονομικά χρειάζεται να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, ή να αντιμετωπίσεις έξυπνα κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Κάποιοι κοντινοί σου άνθρωποι θα σε απασχολήσουν με δικά τους ζητήματα, αλλά φρόντισε να μην σε επηρεάσουν περισσότερο από όσο χρειάζεται. Κάνοντας τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, θα διαπιστώσεις ότι, με δεδομένες τις συνθήκες, δεν τα πήγες καθόλου άσχημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι έτοιμος για να πάρεις πρωτοβουλίες για την αισθηματική σου ζωή και τα αστρολογικά δρώμενα της εβδομάδας σε βοηθούν να δημιουργήσεις ένα πολύ πιο όμορφο κλίμα ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου. Η επικοινωνία σας βελτιώνεται ενώ οι αποφάσεις που θα πάρετε και την πορεία της σχέσης θα σκορπίσουν τον ενθουσιασμό. Αν δεν είσαι σε σχέση η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις σε ένα καινούργιο ερωτικό βήμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τελευταία σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου, σου προσφέρει ανεξάντλητη δύναμη για να κλείσεις κεφάλαια και στη συνέχεια να ανοίξεις καινούργια. Ο φόβος και η ανησυχία για τα οικονομικά είναι υπαρκτός όμως κάνεις και τα βήματα εκείνα για να εξασφαλίσεις μία καλύτερη οικονομική πορεία και αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνεις.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, οριοθέτησε με έναν πιο εποικοδομητικό τρόπο όλες τις δυνάμεις σου και ξεπέρασε σκέψεις ή καταστάσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν ανατρεπτικά τη διάθεσή σου, αλλά και την επιτυχία σου. Ενίσχυσε το αίσθημα αυτονομίας, που είναι απαραίτητο για να μπορέσεις να λειτουργήσεις. Η εβδομάδα σου επιτρέπει λίγη χαλάρωση, που θα ανακουφίσει το νευρικό σου σύστημα. Πρόσεξε όμως τις διατροφικές συνήθειες σου, περιορίστε τις υπερβολές που τείνουν να γίνουν συνήθεια λόγω των εορτών που πέρασαν, και πίεσε τον εαυτό σου να είναι εγκρατής για το δικό σου καλό και μόνο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα σταθμός για την προσωπική σου ζωή είναι ή εβδομάδα που διανύουμε αφού ο Ήλιος και ο Πλούτωνας κάνουν το πέρασμά τους κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου στο δικό σου ζώδιο. Σε διακρίνει το έντονο πάθος και ο ερωτισμός. Μία γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον αναμένετε να εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα διανύεις περίοδο που κουράζεσαι για να κλείσεις εκκρεμότητες και καταβάλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σταθείς και πάλι στα πόδια σου και να νιώσεις δυνατός εργασιακά αλλά και οικονομικά. Οι μέρες θα φέρουν την επίτευξη ενός επαγγελματικού σχεδίου όμως στον οικονομικό τομέα θα συνεχίσεις να νιώθεις ασταθής και αδύναμος.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η παρουσία του Ερμή και του Άρη στον Αιγόκερω είναι ευνοϊκή αυτή την εβδομάδα για το ζώδιο σου . Βρίσκεσαι σε περίοδο προετοιμασίας για να είσαι αποτελεσματικός στις επιδιώξεις σου. Κατασκεύασε λοιπόν με λεπτομέρεια τα σχέδια προόδου σου, δες αν έχεις υπολογίσει όλα τα ενδεχόμενα, και τοποθετήσου πιο καίρια στο περιβάλλον σου. Οι δικοί σου άνθρωποι θα παίξουν ενισχυτικό ρόλο στις επιδιώξεις σου, αρκεί να τους έχεις ενημερώσει για τις προσπάθειες που καταβάλεις. Αισθηματικά, μη δίνεις τόση σημασία σε λεπτομέρειες που σε ενοχλούν και δες καλύτερα τη μεγάλη εικόνα που σχηματίζεται γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο αισθηματικό τομέα αναμένετε να υπάρξει η εκπλήρωση προσδοκιών και η αναζωπύρωση μίας σχέσης όπου πολλά από τα όνειρά σου θα τα δεις να γίνονται πραγματικότητα. Καλό είναι ωστόσο να είσαι λίγο πιο συγκρατημένος συναισθηματικά γιατί η συναισθηματική υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και χωρίς να το θέλεις θα πνίξεις το ταίρι σου με την υπερπροστατευτικότητά σου και τις ανασφάλειές σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία σημαντική στιγμή για τα επαγγελματικά σου έρχεται από τη Δευτέρα που η Αφροδίτη από τον Τοξότη συναντά με τρίγωνο τον βόρειο δεσμό από τον Κριό. Μία σπουδαία πρόταση αναμένεται να σε στηρίξει και οικονομικά. Τα μικρά και σταθερά βήματα θα σου εγγυηθούν αυτή την περίοδο μία πιο ανοδική εργασιακή πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ