Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βοργιαζίδης: «Τα χρήματα από τις ΚΑΠ δεν επαρκούν για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων»

«Όταν η Πολιτεία δίνει αυξήσεις, καλό είναι να δίνει τα λεφτά στους δήμους»

Με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού του δήμου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αναφέρθηκε στα χρήματα που δόθηκαν στον δήμο από την νέα ΚΑΠ, λέγοντας πως για πρώτη φορά δεν επαρκούν για την μισθοδοσία των υπαλλήλων.

«Δόθηκε, πολύ καλώς, αύξηση στους μισθούς των υπαλλήλων, αλλά όταν η Πολιτεία αποφασίζει να δώσει αυξήσεις, καλό είναι να δίνει και τα λεφτά στους δήμους. Δε νοείται τα λεφτά που δίνονται από τις ΚΑΠ να μην επαρκούν για να καλύψουν τις μισθοδοσίες των υπαλλήλων», σημείωσε, καλώντας την επόμενη Διοίκηση της ΚΕΔΕ, η οποία θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές, να α πιέσει για να μην ξανασυμβεί αυτό.

Τέλος, χαρακτήρισε «ατυχή εφεύρεση» το τέλος ταφής, το οποίο όπως είπε, στερεί από τους δήμους χρήματα που θα μπορούσαν να δαπανήσουν σε άλλες ανάγκες και το οποίο θα μπορούσε να είναι συμβολικό και όχι δυσθεώρητα ποσά που καλούνται οι δήμοι από φέτος να πληρώσουν.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ