Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα όσα έγιναν στο Gala του Πρωτοψάλτου: Οι εκλεκτοί καλεσμένοι, το dress code και η άψογη φιλοξενία του οικοδεσπότη

Ήταν ένα από τα κορυφαία Χριστουγεννιάτικα Gala που διοργάνωσε ο Τάσος Πρωτοψάλτου. Παραμονές Χριστουγέννων, ο Βεροιώτης ενδυματολόγος και σκηνογράφος φιλοξένησε στο ατελιέ του στην οδό Ιεραρχών, φίλους, συνεργάτες και εκπροσώπους του επιχειρηματικού, νομικού, ιατρικού, καλλιτεχνικού και ακαδημαϊκού χώρου της Βέροιας και όχι μόνο, με την βραδιά να εξελίσσεται όπως κάθε χρόνο στο πιο glamourous event της χρονιάς.


Ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ, όταν ο Τάσος Πρωτοψάλτου ξεκίνησε να δέχεται τους πρώτους καλεσμένους στο ατελιέ του στην Κυριώτισσα. Όλα ήταν σχεδιασμένα στην εντέλεια, μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια!


Οι καλεσμένοι του κ. Πρωτοψάλτου απόλαυσαν εκλεκτό κρασί και σαμπάνια, ενώ γεύθηκαν υπέροχες γαστρονομικές εκπλήξεις, δια χειρός του chef Τάσου Ιακωβίδη.


Οι συζητήσεις μεταξύ των προσκεκλημένων περιστράφηκαν γύρω από θέματα που είχαν να κάνουν με την μόδα, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τον πολιτισμό αλλά και την πολιτική, καθώς οι συνεχείς πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας δεν έμειναν ασχολίαστες από κάποια... παραπολιτικά πηγαδάκια.

Η άψογη φιλοξενία και η μουσική από μπαρόκ εορτινά ορατόρια


Ο Τάσος Πρωτοψάλτου, λάτρης του savoir vivre, υπήρξε άψογος οικοδεσπότης. Δεν δίστασε μάλιστα να... σπάσει το πρωτόκολλο και να περιποιηθεί ο ίδιος τους καλεσμένους του. Φρόντιζε καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς να ανανεώνονται τα ποτήρια των καλεσμένων του και οι πιατέλες με τα εδέσματα, ενώ επιμελήθηκε ο ίδιος τη μουσική, επιλογές από μπαρόκ εορτινά ορατόρια και διάσημα χριστουγεννιάτικα μιούζικαλ.

Το dress code και το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Τάσου Πρωτοψάλτου

Στα gala του Τάσου Πρωτοψάλτου, ως είθισται, στην πρόσκληση αναγράφεται και το dress code που πρέπει να ακολουθήσουν οι καλεσμένοι. Ένδυμα βραδινό.


Το μαύρο ήταν το χρώμα που κυριάρχησε στις ενδυματολογικές επιλογές ανδρών και γυναικών. Μαύρο κοστούμι επέλεξε και ο οικοδεσπότης, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο με λεπτές πιέτες και μαύρο παπιγιόν.

Οι άνδρες καλεσμένοι, ακολουθώντας το dress code, επέλεξαν μαύρα κοστούμια, με παπιγιόν ή γραβάτες, τιράντες ή θεατράλε πουκάμισα. Οι γυναίκες επέλεξαν στην πλειοψηφία τους μαύρα φορέματα ή φούστες συνδυασμένες με περίτεχνα τοπ και πουκάμισα, ψηλοτάκουνα και φροντισμένα χτενίσματα και μακιγιάζ.


Οι καλεσμένοι, εκτός από την άψογη φιλοξενία που απόλαυσαν, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και τον... μαγικό κόσμο του Τάσου Πρωτοψάλτου, θαυμάζοντας παράλληλα και μια μικρή έκθεση που φιλοξενείται στο ατελιέ του, με θεατρικά κοστούμια, σκηνικά, μακέτες και σχέδια του καλλιτέχνη από διεθνείς λυρικές παραγωγές καθώς και υλικό από τις πρόσφατες παραγωγές του παρουσιασμένες στη Νέα Υόρκη.



24 σχόλια:

  1. Ρε Βεροιότη μας κάνεις πλάκα ,θέλεις να έχει σασπένς το Σ/Κ ,από τον σχολιασμό που θα γίνει ,δεν εξηγείται αλλιώς !!!
    Τρίτο άρθρο για το ίδιο θέμα μέσα σε λίγες μέρες ,παράξενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι είναι αλήθεια, γέμισε με πανάκριβα SUV και Mercedes εκεινο το βραδυ η Κυριώτισσα. Εσεις φτωχοί κλάψτε στην μιζέρια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχε και σολωμό το μενού ή αστακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είχε. είχε και χαβιάρι Sevruga και σαμπάνια Dom Pérignon Rosé Vintage!

      Διαγραφή
  4. Τελικά ρε παιδιά ,ο πτωχός πλην τίμιος βιοπαλαιστής απ' το Μακροχώρι ,πήγε ή δεν πήγε στο gala ;
    Θα μας ενημερώσει κανείς ή με αυτήν την απορία θα μείνουμε για όλο το 2024 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην πήγε.... θα έτρωγε πόρτα από χιλιόμετρα! Ήθελε κοστούμι dolce Gabbana για να μπει στο γκαλα.... στο μακροχωρι το πολύ καμία καμπάνα να φορούσε ο πτωχος πλην τίμιος βιοπαλαιστης

      Διαγραφή
    2. Να πάρει θέση αμεσως ο καλλιτέχνης θα προσκαλούμε ποτε έναν πτωχο πλην τίμιο βιοπαλαιστη;;;;

      Διαγραφή
  5. Έτσι βεροιωτη, θελουμε κάθε μέρα η μίζερη και άδεια καθημερινότητα μας να γεμίζει λάμψη και γκλαμουριά με μουστάκι και καρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δυστυχώς η μιζέρια φαίνεται. Μάλλον και καραφλιτσα γιατί έχεις φαγωθεί με τα μαλλιά των άλλων.

      Διαγραφή
  6. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. dress code είναι οι γραβάτες του πένθους και της κηδείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Black tie λέγεται πρόβατο

      Διαγραφή
    2. Βραδινο ή black tie λέγεται που να το ξες...μόνο σε κηδείες έχεις δει άντρες με κοστούμια

      Διαγραφή
  8. Οι χωριαταραίοι δεν έχουν δεύτερο σώβρακο να φορέσουν θέλουν και Gala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια σειρά 8 επεισοδίων, για το Gala, θα έφερνε τη Βέροια στα κόκκινα χαλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φτάνει με τη μιζέρια και την κακοήθεια. Έλεος! Σας βαρεθηκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ρούχα, η αισθητική, οι φωτογραφίες είναι όλα υπέροχα. Πολλά μπράβο μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι ιν του γκαλα ορε παλληκάρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακόμα τα καρδάρδια και οι τζαντήλες κρέμονται στις αποθήκες των σπιτιών τους και μοστράρονται σαν hi society αστοί. Και που γίνονται αυτά: Στη Βέροια , τη γνωστή μέχρι πριν μερικές δεκαετίες σαν προβατούπολη της βλαχιάς . Α, ρε βρεγμένη σανίδα που τους χρειάζεται. Για όλα φταιει εκείος ο Ζαμπούνης με τον οδηγό για τη θέση της κουτάλας στο τραπέζι. To savoir vivre ντε για αρχοντοχωριάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ