Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Viral σ' ολόκληρη την Ελλάδα έγινε το νυχτερινό χιονισμένο Σέλι

Οι φωτογραφίες του Πέτρου Παλουκίδη ταξίδεψαν σ' όλα τα social media


Πανελλήνιο θαυμασμό και πολύ εγκωμιαστικά σχόλια κέρδισαν οι εικόνες που απεικονίζουν το Σέλι να είναι ντυμένο στα λευκά. Ο φετινός χειμώνας στο Βέρμιο μπήκε με την έλευση του νέου έτους, με τον χιονιά να κάνει την εμφάνισή του στις αρχές Ιανουαρίου και να ασπρίζει ολόκληρη την περιοχή.


Οι νυχτερινές φωτογραφίες από το χιονισμένο Σέλι ταξίδεψαν σ' ολόκληρη την χώρα, με τους χρήστες του ίντερνετ να την αναπαράγωγουν σ' όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Πολλοί είναι εκείνοι που ανέφεραν πως το τοπίο θυμίζει κάτι από... Άλπεις και δεν διστάζουν να εκφράσουν την επιθυμία να το επισκεφθούν σύντομα...


9 σχόλια:

  1. αντε καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.. αντι να κοιταξετε να κανετε κατι καλο για το χωριο σας.. βγαζετε καθε χρονο την ιδια φωτο… γελα ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελα με σενα κομπλεξικε.....για δες λιγο καλα την φωτογραφία....χθες τραβηχτηκε η συγκεκριμένη φωτο....αλλα το κομπλεξ καμπισιε σου μπλοκαρει τον εγκέφαλο...

      Διαγραφή
  2. Τη μα..........ς γράφετε εν δεν ρίξετε χρήμα δεν γινεται τίποτα .Σας χουν αφήσει πίσω ούλα τα χιονοδρομικέ κέντρα .Με πορδές δεν βάφονται αυγά έτσι και σεις χωρίς επενδυσεις περιμένετε να βγάλετε λεφτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο που στο φως της ημέρας φαίνονται τα χαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλια εχει ο βαλτος στον καμπο ..οχι το βουνο με το δάσος...

      Διαγραφή
  4. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέρα απο την πλάκα το Σελι δε λεει και ...πολλα. σχεδον τιποτα ειδικά εδω και χρόνια που δεν λειτουργεί το χιονοδρομικό . ηταν γνωστο και μαζευε κοσμο κυριως για το χιονοδρομικο ( τοτε δεν υπηρχαν και πολλα) και καθολου για το ιδιο το χωριο που ειναι αναρχα δομημένο χωρις κάποιο χαρακτηριστικό γνωρισμα.
    φυσικα το βουνο απο μονο του και το δασος ειναι πανεμορφο αλλα αυτα τα βρίσκεις σε καθε δασωμένο ορος.
    τωρα εαν συνυπολογίσεις και κάποιους, "ενδεχόμενα περίεργους", που γράφουν ορισμένοι τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ενα τεταρτο απο το αιωνιο καλοκαίρι του καμπου της Βεροιας βρισκεσαι σε χιονισμενο προαστιο του Δημου το Σελι.Με ομαλο οδικο δίκτυο και αποχιονισμο.Οχι αυτα δεν τα βρισκεις σε καθε δασωμένο μερος.....!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ