Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η βασιλόπιτα του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ του Δήμου Νάουσας

Στο ζεστό χώρο του καφέ "Κιόσκι", πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας της, η όμορφη παρέα του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ του Δήμου Νάουσας. Τυχερή ωφελούμενη η Γεωργία Μισιρλίδου, ενώ τυχερή υπάλληλος του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ για φέτος ήταν η  Αμαλία Τσιακίρη.

Παράλληλα και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ έκοψε τη δική του βασιλόπιτα με τη φίλη του Κέντρου, Σωτηρούλα Ζαφειράτου να βρίσκει το φλουρί. Στους τυχερούς δόθηκαν δώρα από το Σύλλογο.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής προστασίας, αλληλεγγύης και εθελοντισμού Άννα Ασλανίδου και η αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας Άννα Βασιλειάδου, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με γονείς και παιδιά.

Μάλιστα τα παιδιά έδωσαν από ένα χειροποίητο, πήλινο ρόδι και πέταλο στο Δήμαρχο και τις αντιδημάρχους, με την ευχή για μία καλή και δημιουργική θητεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ