Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψαν την πίτα τους οι Φίλοι του Τριποτάμου

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 η εθιμική κοπή βασιλόπιτας και η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου «Φίλοι του ποταμού Τριπόταμου Βέροιας» με τη φιλοξενία του κοινωνικού συνεταιρισμού «Δεσμός», στο Φουαγιέ (Foyer) της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών και υπό την ευλογία Πανοσιολογιοτάτου Αμφίλοχου Πατρίκα, εκπροσώπου του Σεβασμιοτάτου Μητρόπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.


Παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους: ο Βουλευτής κ. Κοτίδης Βασίλειος, ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Βοργιαζίδης Κων/νος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπαδόπουλος Βασίλειος, Τσιφλίδης Ηλίας, Γρηγοριάδης Καλλίστρατος, Ασλανίδης Λάζαρος, Τζαφερόπουλος Μιχαήλ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Διαμάντης Στέργιος, Παλουκίδης Κων/νος, Χατζησάββας Παναγιώτης, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Βέροιας κ. Έλσα Ταϊπλιάδου, τοπικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων και φορέων κ.α.

Απεύθυναν ολιγόλεπτο χαιρετισμό προς τα μέλη: ο Βουλευτής κ. Κοτίδης Βασίλειος, δηλώνοντας τη συμπαράστασή του στο έργο του συλλόγου. Δήλωση που επιβεβαίωσε και έμπρακτα με την εγγραφή του ως μέλος του.


Επίσης χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος, επισημαίνοντας ότι η προστασία και ανάδειξη της υδάτινης κληρονομιάς της πόλης μας αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα Δημοτική Αρχή, κατεύθυνση προς την οποία γίνονται βήματα με τον απαιτούμενο προσεκτικό σχεδιασμό λόγω της ιδιαιτερότητας του Τριπόταμου.


Μεγάλη χαρά και συγκίνηση μας έδωσαν τα λόγια του μεγάλου χορηγού του Συλλόγου, κ. Καλλιγά Γεράσιμου, διευθυντή και ιδιοκτήτη των εκδόσεων Super Course Lexis, όταν αναφέρθηκε στο έργο του συλλόγου.

Έγινε μια συνοπτική παρουσίαση του έργου του συλλόγου της προηγούμενης χρονιάς, μια αναφορά στο τι προβλέπεται να ακολουθήσει φέτος και συζητήθηκαν θέματα διαδικαστικά με όλα τα παρόντα μέλη του συλλόγου.

Τέλος να αναφέρουμε, ότι το φλουρί βρήκε η κ. Φωτιάδου Τασούλα, στην οποία χαρίστηκε ένα βιβλίο.

Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά!










2 σχόλια:

  1. Κποιοι λιγο οψιμα καταλαβαν οτι οι "φιλοι Τριποταμου" το ειδαν σωστα αυτο το ποταμι ως ευτυχημα στην Βεροια...καλλιο αργα παρα ποτε...ολοι μαζι λοιπον χωρις υστεροβουλιες να αναδειχθει η φυση του ποταμιου με προοπτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό το έργο σας , αλλά όλοι σας είστε άνω των 63 ετών , νέους δεν βλέπω , όταν εγώ τα έλεγα πριν 45 χρόνια , όλοι σας αετό πετούσατε , έτσι είναι Νίκο , Στέργιο και λοιποί ...λυπάμαι δεν γνωρίζετε καλά το ποτάμι , δεν κάνατε μπάνιο , δεν κάνατε μπανιστήρι , δεν διασκεδάσατε , δεν είδατε το πλημμύρα το 1979 ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ