Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: Ξεκινούν οι αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ στις 20 Φεβρουαρίου

Από το Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: «Από τις 20 Φεβρουαρίου, δύο μήνες δηλαδή ταχύτερα από αυτά που ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία, θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται οι αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ για ζημίες του 2023 στους δικαιούχους παραγωγούς

Όπως αναφέρεται, οι πληρωμές των αποζημιώσεων θα είναι στο 100% της υπολογιζόμενης αξίας, σύμφωνα με τα πορίσματα τα οποία καταχωρούνται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Οργανισμού.

Πλήρης είναι ως εκ τούτου η διάψευση, όσων κινδυνολογούσαν το τελευταίο διάστημα για οριζόντια μείωση των αποζημιώσεων προς τους παραγωγούς,

Όπως πλήρης είναι και η εστίαση της Κυβέρνησης της ΝΔ στην ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων του κόσμου της πρωτογενούς παραγωγής, με απόλυτο σεβασμό στους κόπους και στις ανάγκες τους».

11 σχόλια:

  1. Ασε τον ΕΛΓΑ και πες μας σε ενα θεμα στοιχειωδων ανθρωπινων δικαιωματων οπως ειναι η ισοτητα στο γαμο πως θα τοποθετηθεις. Απο τη μια εχεις την εκλογικη σου βαση που αποτελειται απο ηλικωμενους κυριως αλλα απο την αλλη εχεις τις μελλοντικες γενιες που ειναι αυτες που θα συνεχισουν να σε εκλεγουν η θα σε στειλουν σπιτι σου αναλογα με την θεση που θα παρεις σε ενα θεμα στοιχειωδων ανθρωπινων δικαιωματων. Διαλεξε και παρε κ. Τσαβδαριδη, Ελπιζω να σταθεις στην σωστη πλευρα της ιστοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή 10 μήνες μετά την ζημιά. Κι αυτό το θεωρείται είδηση επιτυχίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα Συμπύρηνα τι θα γίνει που είχανε μειώσει έως 40%
    η τιμές ήτανε ίδιες και το κόστος παραγωγής ήτανε αυξημένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μείωση είναι πάνω από 40% Στα πορίσματα σε ζημιά από βερίκοκα που δεν είχαν παραγωγή από παγετό με 100% ζημιά Ποιον κοροϊδεύετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΖΑΡΕ, οτι και αν ψηφισεις εσυ για τους ΛΟΑΤΚΙ πες τον ΚΥΡΙΑΚΟ οτι τον εχουμε ηδη χαιρετίσει τοσο αυτον οσο και το κομμα που στηριζαμε δεκαετίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιο και να μην μας γραφετε. Καλα τι νομιζετε οτι θα νοιαστει για εναν πληθυσμο που πεθαινει οπως οι ομοφοβικοι η για την νεα γενια που στηριζει τα ανθρωπινα δικαιωματα ; Περα βρεχει ειστε ολα τα ομοφοβικα ναζιδια.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ αδερφέ.τους στηρίξαμε και μας έχουν γραμμένους..αυτοί νομίζουν ότι και να γίνει πάλι θα πάρουν μεγάλα ποσοστά οι ευρωεκλογές έρχονται...κάνα δεν έχει ..είδαμε το μίσος που έχουν απέναντι στους αγροτες

      Διαγραφή
  6. Επιτέλους η κοινωνία αντιδρά! Για όποιο θέμα εμφανιστεί πολιτικός, του ασκείται κριτική για τον περιβόητο "γάμο" των κύναιδων. Και αυτοί κλασικά, το παίζουν αδιάφοροι.
    Κύριοι πωλητικοί, αν δεν ακούσετε την κοινωνία, θα σας έρθουν όλα μπούμερανγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2022 χαλάζι 100 τίς 100 ζημιά πόρισμα 35 τίς 100 πληρωτεο 13.4 έτσι αυτοί το100 τίς 100 το βλέπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα βάλετε όπως λέτε το 100 τις 100 των ζημιών του 2023 ενώ για το 2021 έχετε βάλει το 30 τις εκατό από τις πυρκαγιές ποσά ψέματα ακόμα. Παραιτήθηται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ