Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τίτλοι τέλους για τον Αδαμίδη στην Α.Δ. Ημαθίας - Αποστρατεύτηκε στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, ο Γιώργος Αδαμίδης αποτελεί πλέον παρελθόν από την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή. 

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά τις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, εξέδωσε ΦΕΚ με τους Ταξίαρχους που προάγονται και αυτούς που αποστρατεύονται. Μέσα σ' αυτούς που ολοκληρώνουν την θητεία τους, με τον τιμητικό βαθμό του Υποστρατήγου είναι και το όνομα του Γιώργου Αδαμίδη, ο οποίος μένει εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευτεί μετά από τριάντα (30) ημέρες από την προαγωγή του αυτή, με άλλο προεδρικό διάταγμα.

Μένει να δούμε ποιος θα αναλάβει τα ηνία της τοπικής αστυνομίας. Θα προτιμηθεί κάποιος ανώτατος αξιωματικός με καταγωγή από την περιοχή μας ή θα έρθει κάποιος άλλος από όμορο νομό;

4 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε παιδιά? Τέτοια μυαλά ανεκμετάλλευτα. Πώς είναι δυνατόν.Τι κάνει ο υπουργός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί είχαμε Ταξίαρχο στην Ημαθία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί υπάρχει Ημαθία.Τον τελευταίο καιρό μόνο φωτογραφίες βλέπουμε. Ατελείωτες. Με μια φωτογραφία γίνεσαι και υπουργός

      Διαγραφή
  3. Συντηρείς και συντηρεισαι , εύκολα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ