Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο 23χρονος Γιώργος Ράδης έπιασε τον Σταυρό στη Βέροια - Δείτε το φωτορεπορτάζ


Ο... πονηρός βουτηχτής και η αντίδραση του Μητροπολίτη
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στη Βέροια.

Το πρωί τελέστηκε η Ακολουθία του Μέγα Αγιασμού στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου και ακολούθησε η πομπή με την εικόνα της Βαπτίσεως Του Κυρίου, συνοδευόμενη από τον κλήρο, τους τοπικούς άρχοντες, πλήθος πιστών και την μπάντα του Δήμου, προς τον Τριπόταμο, για τον Αγιασμό των Υδάτων.


Η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού έγινε με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και αρκετός ήταν ο κόσμος που έφτασε στις όχθες του Τριποτάμου πίσω από την ΔΕΗ για να παρακολουθήσουν τον Αγιασμό των Υδάτων.


11 ήταν φέτος οι βουτηχτές που έπεσαν στα νερά, με τους 10 να καταφέρνουν να φτάσουν μέχρι τον Σταυρό. Και φέτος, βρέθηκε κάποιος... πονηρός που ετοιμάστηκε να πέσει από άλλο σημείο, κοντά στην εξέδρα, αλλά ο Μητροπολίτης Παντελεήμων τον εντόπισε και αφού του έκανε νόημα να πάρει μια πιο δίκαιη θέση, έριξε τον Σταυρό μακρυά και αριστερά, προκειμένου όλοι οι βουτηχτές να έχουν την ίδια ευκαιρία να πιάσουν τον Σταυρό.


Τυχερός βουτηχτής ήταν φέτος ο 23χρονος Γιώργος Ράδης από τη Βέροια, που ήταν και η πρώτη φορά που έπιανε τον Σταυρό.


Στο τέλος, όπως κάθε χρόνο, στο νερό μπήκαν τα άλογα, που έκλεψαν τις εντυπώσεις, ειδικά των παιδιών.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


















































10 σχόλια:

  1. Όπου γάμος και χαρά η Συ.....α πρώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άξιος μπράβο, βοήθεια σού και δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το ΠΑΣΟΚ αν βουταγες για το σταυρό έμπαινες Γυμναστική Ακαδημία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τον χάλασε τον πονηρό που πήγε για άλλη μια φορά να εξαπατήσει τους πάντες για να πιάσει τον Σταύρο. Μπράβο στον Δεσπότη μας και μπράβο σου βεροιωτη που τον εξέθεσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άξιος ο Μητροπολίτης τα πρόλαβε όλα γέφυρα Μαουαρίφ , Αλιάκμονα , Νάουσα , κολυμβητήριο κλπ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά κάνει και καμμία άλλη δουλεια ολο τον χρονο!

      Διαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στο Γιώργο υγεία και τύχη στη ζωή του! Αποστολή να χαίρεσαι τον λεβέντη σου! Ο Δεσπότης μας δίκαιος κ σωστός! Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγγνώμη αυτός είναι πρότυπο τώρα? που ζούμε στο 1821?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον Μητροπολιτη να μην σχολιαζει κανεις,εαν δεν κανει αλλη δουλια μπορεις να το δοκιμασης,να παρης δεκα μετρα υφασμα μαυρο καντο ρασα και φορατα ,αλλα σε καφετερια και νυχτερινες διασκεδασης και γλεντια δεν θα συμετεχυς ουτε να το σκεφτεσε,και τοτες εξυπνε ελα να τα πουμε ποσο παει το καλαμποκι στην Ναουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ