Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (29/1 - 4/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Επιτέλους καλά νέα !!!! Αυτή την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει τη θετική γωνία τριγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (στην 19 ο μοίρα)! Αυτό το τρίγωνο μας δίνει ξαφνικές, απρόβλεπτες που ενδιαφέρουν κυρίως τους πρακτικούς τομείς της ζωής μας και μας στηρίζουν να πάρουμε μία σημαντική ανάσα ανανέωσης!

Τι να αναμένουμε με το Τρίγωνο Άρη Ουρανού;;; Εκδόσεις, αλλαγές, επαγγελματικές πλήρεις ροές, προοδευτικά βήματα που θα ευχηθούν την καριέρα μας ένα βήμα παρακάτω, εγρήγορση, τόλμη, περιπέτεια, κατακτήσεις, άριστα που αλλάζουν τα γεγονότα των προσωπικών μας υποθέσεων!

Ποια ζώδια ευνοούνται; Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος του 2 ου και αρχές 3ου δεκαημέρου! Ευνοούνται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!


♈ Κριός

Γενικά

Η ένταση υποχωρεί ελαφρώς, και ο Φεβρουάριος που ξεκινά, σε διευκολύνει να βάλεις τάξη στη ζωή σου. Αξιολόγησε τις δυνατότητές σου και όρισε τις προτεραιότητές σου! Φαίνεται πως τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα στις συναλλαγές και τις οικονομικές σου υποθέσεις. Μόνο οι μετακινήσεις και οι καθημερινές σου υποχρεώσεις μπορεί να σε κουράσουν, ή να δοκιμάσουν την αντοχή των ήδη κουρασμένων νεύρων σου. Συναισθηματικά, απόφυγε να δοκιμάσεις τα νεύρα και την αντοχή του συντρόφου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με αντιθέσεις και καβγαδάκια ξεκινά αλλά και συνεχίζει η εβδομάδα στο αισθηματικά σου φίλε μου kριέ. Προσπαθείς με όλο το δυναμικό σου να πετύχεις αυτό που θεωρείς εσύ σωστό με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κόντρες με το άτομο που έχει στην καρδιά σου. Από την Κυριακή του κλίμα χαλαρώνει και υπάρχουν ευκαιρίες για να περάσεις πιο ωραίες στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες για τη βελτίωση των επαγγελματικών και των οικονομικών σου. Την Δευτέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δια προσφέρει μία σημαντική επαγγελματική ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να τονώσεις το εισόδημά σου. Την Τρίτη με το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό έρχονται ευχάριστα σε εκπλήξεις και αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα πού θα φέρουν μία νέα προοπτική στη ζωή σου. Η εβδομάδα παράλληλα είναι ευεργετική για την διεύρυνση των γνωριμιών σου και για να έλξεις κοντά σου νέους πελάτες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Είναι επεισοδιακό το διάστημα και η αλλαγή του μήνα, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Προβλήματα, τόσο πρακτικά όσο και συναισθηματικά, βρίσκονται στο προσκήνιο. Λίγος συμβιβασμός δεν θα έβλαπτε, και μερικές αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συμφωνίες θα σε διευκολύνουν. Ο έρωτας μπορεί να σε ταρακουνήσει, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς από το ανικανοποίητο. Μην βιάζεσαι, όμως. Ψάξε αυτό που πραγματικά θέλεις. Κάποιοι θα κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, άλλοι για δοκιμή και άλλοι αναγκαστικά. Η συμπεριφορά των παιδιών θα απασχολήσει την προσοχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία εβδομάδα με ευχάριστες εκπλήξεις έρχεται για τα αισθηματικά σου. Από τη Δευτέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία προσφέρει μία καλή ευκαιρία για να προχωρήσει μία νέα αισθηματική γνωριμία πού θα έχει πολύ καλές προοπτικές. Στην πορεία της εβδομάδας το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό προσφέρει εκπλήξεις ανανέωσης στην ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για το σχεδιασμό νέων επαγγελματικών εργασιών αλλά και για να δημιουργηθούν νέες καλές προοπτικές που θα προσφέρουν σιγουριά και οικονομική εξασφάλιση. Μία είδηση, μία πρόταση στα επαγγελματικά θα προσφέρει ικανοποίηση και από την Κυριακή που περνάει ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου ανοίγονται πολύ καλύτερες προοπτικές για συναντήσεις επαφές και συμφωνητικά επαγγελματικού χαρακτήρα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Στις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, αναμένεται ένταση στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής. Διατήρησε τη ψυχραιμία σου και απέφυγε να παρασυρθείς σε άγνωστα μονοπάτια. Ωστόσο, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις την αγάπη σου για κάποιον ή το ταλέντο σου σε κάτι που προσπαθείς να επιτύχεις. Η εργασία, οι νέες υποχρεώσεις και η υγεία ενός αγαπημένου σου προσώπου θα απασχολήσουν σημαντικά το ενδιαφέρον σου και θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος από τον χρόνο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα με τον αισθηματικό σου τομέα παραμελώντας το σύντροφό σου και θεωρώντας κάποιες καταστάσεις ως δεδομένες. Αν είσαι χωρίς σχέση η περίοδος ευνοεί το ερωτικό πάθος χωρίς όμως να σου δίνει εγγυήσεις σταθερότητας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία εβδομάδα με εξελίξεις και επίτευξη οικονομική και επαγγελματική σε περιμένει. Κάποια χρήματα έρχονται στα χέρια σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας δίνοντάς σου τον αέρα να καλύψεις τις ανάγκες σου. Στα επαγγελματικά υπάρχει η πρόταση για μία σημαντική αλλαγή.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Ο Κρόνος, που συνεχίζει την πορεία του στους Ιχθύς, δυσκολεύει λίγο τη ζωή σου. Σε καλεί να σκεφτείς και να πάρεις αποφάσεις. Καθώς γνωρίζεις ότι τίποτα δεν γίνεται αυτόματα, σκέψου το κόστος αυτού που θέλεις να κάνεις και προχώρησε! Επιπλέον, ένας καινούριος έρωτας θα λειτουργήσει ανατρεπτικά, ενώ θα βρίσκεσαι εν μέσω είτε πολλής δουλειάς είτε της υποχρέωσης να την εκτελέσεις, εφόσον δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Το διάστημα δεν θα είναι τόσο ήρεμο, και αναμένονται αιφνιδιασμοί και παρασκήνια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της το ζώδιο του Αιγόκερου σχηματίζονται τρίγωνο με τον Δία τη Δευτέρα προσφέροντες το άνοιγμα και την προοπτική μίας καλή σχέσης που θα καλύψει τα συναισθηματικά σου κενά. Αν είσαι χωρίς σύντροφο τότε οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές μέχρι και την Πέμπτη για μία νέα ερωτική ιστορία που θα σε βγάλει και την ρουτίνα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι εκπληκτική για να προχωρήσεις σε συμφωνίες νέων συνεργασιών αλλά και για να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα της δουλειάς σου και να εργάζεστε πιο ομαδικά πετυχαίνοντας στους στόχους σας. Στον οικονομικό τομέα από την Κυριακή υπάρχουν οι σκέψεις οι ιδέες για ένα περαιτέρω άνοιγμα.

♌ Λέων

Γενικά

Με την είσοδο του Φεβρουαρίου, αναμένεται ένταση στις συναισθηματικές και κοινωνικές σου συνεργασίες. Δεν είναι πάντα εφικτό να έχεις τον πρώτο λόγο, παρόλο που διαθέτεις τα προσόντα. Πρέπει να προλάβεις τα γεγονότα, να καθορίσεις τα όριά σου, να διαχωρίσεις τη θέση σου από ό,τι φαίνεται να επιδιώκουν οι άλλοι και δεν σε εξυπηρετεί. Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητά σου, αλλά όχι με την ταχύτητα που υπολογίζεις. Μη δειλιάζεις μπροστά στις αλήθειες και μην διστάζεις να θυσιάσεις κάποιον ή κάτι για το δικό σου ελεύθερο μέλλον. Ο Φεβρουάριος θα έχει αρκετή ένταση για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αποφορτίζεται το κλίμα στα αισθηματικά σου και αυτή την εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου λαμβάνοντας ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το πάθος σε κυριεύει και έχεις την ευκαιρία να ικανοποιήσεις όλους σου τις αισθήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα καταλήγεις σε επαγγελματικές συμφωνίες και βρίσκεσαι κερδισμένος οικονομικά κάνοντας μία σημαντική αλματώδη αλλαγή στην καριέρα σου. Τώρα είναι η ευκαιρία σου για να δεις την πρόοδο που πάντοτε περίμενες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Έχεις την τάση να μεταθέτεις εκκρεμότητες που σε ενοχλούν, ενώ δεν θα έπρεπε. Οι σχέσεις σου, ωστόσο, φαίνεται να σε επηρεάζουν περισσότερο από ό,τι συνειδητοποιείς. Ο Κρόνος απέναντί σου φέρνει γνώσεις και υποστήριξη από το σύστημα, αλλά όχι ευχάριστους ανθρώπους. Κάτι πρέπει να περιορίσεις για να ξεφύγεις από μια περιττή έγνοια. Γεγονότα αλλάζουν τη ροή των καταστάσεων και καταλύουν ένα προσυμφωνηθέν πρόγραμμα. Ερωτικά, νιώθεις να παρασύρεσαι σε νέες περιπέτειες. Αποφύγετε κακή οικονομική διαχείριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ερωτική εβδομάδα ξεκινάει για το δικό σου ζώδιο αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία αναζωογονώντας στην αισθηματική σου ζωή και φέρνοντας την προοπτική για μία καλή εξέλιξη με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι σε περίοδο μοναξιάς το διάστημα είναι άκρως φλογερό και ευεργετικό για να νιώσεις ότι και η τύχη είναι με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητα αποτελεί τη λέξη κλειδί για να πάρεις μία σημαντική ανάσα στα επαγγελματικά και για να δεις τις προσπάθειές σου να πιάνουν τόπο. Λαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και είσαι ικανοποιημένος. Από την Κυριακή με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Υδροχόου ανασυντάσσεις το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου και βάζεις σε μία σειρά της υποχρεώσεις σου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Κάποιες υποθέσεις γύρω από τα οικονομικά σου φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να επιλυθούν. Στο μεταξύ, μια σχετική πίεση στις ερωτικές σου σχέσεις σου δίνει την παρόρμηση για πρωτοβουλίες που θα αποσοβήσουν μια παρεξήγηση. Θα καταφέρεις να φθάσεις σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα είτε αυτό έχει τη μορφή της επιλογής είτε μιας αγοράς. Ο γάμος ανακυκλώνει μια αίσθηση ανασφάλειας, αλλά δεν σε αφήνει να δεις καθαρά ούτε τι φταίει, ούτε τι θα πρέπει να πεις και να κάνεις για να ορθοποδήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα θα λάβεις μία μορφή συναισθηματικής επιβεβαίωσης από ένα άτομο που υπάρχει εδώ και καιρό στην καρδιά σου. Αναπτύσσονται συναισθήματα οικειότητας και ζεστασιάς και φεύγουν μακριά οι αμφιβολίες και οι καχυποψίες. Μία σχέση χρόνια είναι φανερό ότι ξεπερνά τα εμπόδια που πέρασε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι μεγάλη οικονομική εύνοια για οικονομικά που συνδέονται με τρίτους και αυτή την εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αγοραπωλησίες ή συμφωνίες για έξτρα χρήματα που θα αποτελέσουν τον άσσο στη μανίκι σου. Στα επαγγελματικά καταφέρνεις και συντηρείσαι σε ένα σταθερό κλίμα και φεύγουν οι ανησυχίες που σε κατέβαλαν.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αισιόδοξη αυτή η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου για εσένα, με πιθανότητες να κερδίσεις μια δύσκολη μάχη ή να διακριθείς στα επαγγελματικά σου. Προετοιμάσου όμως για ό,τι θεωρείς πως θα εκδηλωθεί σύντομα και προφύλαξε την ασφάλειά σου! Ο Φεβρουάριος είναι δύσκολος μήνας, καθώς πιέζεσαι από καταστάσεις και ανθρώπους, κυρίως στην εργασία. Κάποιοι θα σε απασχολήσουν προκειμένου να σφετεριστούν τα δικά σου συμφέροντα. Επίσης, προσωπικά και ερωτικά ενδιαφέροντα θα σε δυσκολέψουν. Όσοι θεωρείς ότι βρίσκεσαι στο μεταίχμιο μιας σχέσης, μην αναλαμβάνεις δράση και μην παίρνεις ακατάλληλες πρωτοβουλίες, αν δεν θέλεις να χρεωθείς το αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μη αισθηματική γνωριμία αναμένετε να αποτελέσει τη δική σου τυχερή στιγμή για την εβδομάδα που διανύουμε. Μέχρι και την Τέταρτη να περιμένεις μία ξαφνική ερωτική πρόκληση η οποία θα έχει και πολύ καλές προοπτικές σε βάθος χρόνου. Η εβδομάδα έχει ένα τόνο ευχάριστης έκπληξης και ανανέωσης στα προσωπικά σου, είτε είσαι σε σχέση είτε διανύεις περίοδο ελευθερίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν βάζεις νερό στο κρασί σου και επιμένεις να προχωρήσεις μπροστά κάποια επαγγελματικά σχέδια, όπου όντως θα μπορούν να σου προσφέρουν θετικά αποτελέσματα. Η εβδομάδα είναι άκρως ευεργετική για την σύναψη νέων συνεργασιών! Στον οικονομικό τομέα ευνοούνται έγγραφα και συμφωνίες που θα αποφέρουν καρπούς!

♐ Τοξότης

Γενικά

Ο Άρης στο χώρο των οικονομικών σου ανεβάζει το θερμόμετρο των επιθυμιών και των διεκδικήσεων σου. Δεν θα είναι όμως εύκολη υπόθεση γιατί κάτι τέτοιο θα προκαλέσει τους άλλους, οι οποίοι θα αντιδράσουν. Αντιμετώπισε κατάματα τα προβλήματα σου και υπεράσπισε τις θέσεις σου στο χώρο των συνεργατών σου. Πολλοί λειτουργείς με γνώμονα το συναίσθημα και αυτό σε βάζει σε αχρείαστους μπελάδες. Αισθηματικά καλό θα ήταν να χαλαρώσεις, να λειτουργήσεις πρακτικά και να αποφύγεις να θίξεις παγιωμένες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα είναι η στιγμή να δεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική μίας σχέσης! Αρχίζεις και συνηθίζεις σε μία ρουτίνα με το ταίρι σου και απολαμβάνεις το «μαζί» χωρίς να σε πιάνουν οι κρίσεις ανεξαρτησίας σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε μία γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, αναμένεται να σου κινήσει έντονο ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης Δία αναμένεται αυτή την εβδομάδα να φέρει λεφτάκια στα χέρια σου και εσύ θα πάρεις τα πάνω σου! Παράλληλα κάποια επενδυτικά βήματα που κάνεις τώρα θα φέρουν μία καλύτερη εξασφάλιση σε βάθος χρόνου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Μέρες επαγγελματικής δράσης και νέων ευθυνών στον εργασιακό σου χώρο όπως και στον κοινωνικό. Οι άλλοι θα συνεργαστούν μαζί σου αλλά και θα σε πιέσουν για πράγματα που δεν είσαι ιδιαίτερα πρόθυμος να κάνεις γι' αυτούς. Βρες μια μέση οδό που δεν θα διακινδυνεύει τα συμφέροντά σου, ούτε θα επηρεάζει το στάτους σου. Πρέπει να προσέξεις αρκετά τη φήμη και την υπόληψή σου αυτήν την περίοδο, καθώς το περιβάλλον αιφνιδιάζεται από συμπεριφορές και γεγονότα. Περιορίστε την έκθεσή σας σε ακατάλληλους ανθρώπους και ζητήστε τη συμβουλή ανθρώπων που εμπιστεύεστε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα από ότι σχεδίαζες ή και φανταζόσουν φίλε μου Αιγόκερε στα αισθηματικά! Αυτή την εβδομάδα λαμβάνεις μία σημαντική συναισθηματική επιβεβαίωση, ή προκύπτει κάτι πολύ χαρμόσυνο στα ερωτικά που σε ενθουσιάζει! Ευκαιρία για μία νέα γνωριμία , μία νέα σχέση ή για μία ήδη αιφνίδια τροπή σε μία υπάρχουσα ερωτική ιστορία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προσπάθειές σου πιάνουν τόπο και η αγωνιστικότητα που επιδεικνύεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σύντομα θα σου προσφέρει την ανταμοιβή που πάντα ήθελες!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ο Φεβρουάριος είναι ένας καλός μήνας για σένα, καθώς όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και, κυρίως, η ψυχολογική σου κατάσταση. Ο Πλούτωνας έχει ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιό σου, και αυτό σημαίνει αλλαγές και νέες αντιλήψεις. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Ξεκίνα το μήνα με καλές συνεννοήσεις, ουσιαστική έρευνα δυνατοτήτων και περιβάλλοντος δράσης, και ενεργήσου ανάλογα. Στα οικονομικά σου επίσης, μετά από αρκετές δυσκολίες, έρχονται καλύτερες μέρες, και αυτή τη φορά θα είναι πραγματικά πολλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα κρυφό ερωτικό ειδύλλιο σε κάνει να βρίσκεσαι αυτό το διάστημα στα σκαριά περιμένοντας πότε θα προχωρήσει η κατάσταση! Διψάς για ερωτική ικανοποίηση και θα την έχεις, εξάλλου να σου θυμίσω ότι σου αρέσει το παιχνίδι του φλερτ, και αυτή την εβδομάδα μπορείς να απολαύσεις το ερωτικό παιχνίδι της προσμονής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά ησυχάζεις μέσα από την διεκπεραίωση υποθέσεων που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Στα επαγγελματικά μπαίνεις σε μία νέα πορεία και προετοιμάζεις το έδαφος για μία σημαντική αλλαγή που θα ακολουθήσει!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Καθώς αλλάζει ο μήνας, προβλέπεται μια μικρή επιδείνωση λόγω οικονομικών γεγονότων και υψηλών λογαριασμών που καταφθάνουν από δικά σου έξοδα ή από ανευθυνότητα των άλλων. Οι δυνάμεις και οι σκέψεις σου αναζωογονούνται, ενώ διάφορα επεισόδια γίνονται αφορμή να μπείς σε νέες μάχες και να έχεις καινούριες συνθήκες τόσο στην εργασία, όσο και στη ζωή σου. Αισθηματικά, θα έχεις παροδικές πιέσεις από τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι όμως ευνοούνται περισσότερο από τις συγκυρίες, τις συμπτώσεις και από κάποιες πληροφορίες που μαθαίνουν. Οι σχέσεις με το εξωτερικό, είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές, ευδοκιμούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρωτας ή φιλία; Φιλία ή έρωτας;; Αυτά τα ερωτήματα θα σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μία γλυκιά προσμονή αυτή την εβδομάδα όπου κάτι καινούργιο φαίνεται να παίζει στα αισθηματικά σου και να σου ξυπνά συναισθήματα ερωτισμού μέσω επικοινωνιών που θα έχεις! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, βελτιώνεται η επικοινωνία με το ταίρι σου και κάνετε σχέδια από κοινού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η στήριξη και η αξιοπιστία που δέχεσαι στα επαγγελματικά σου από πελάτες ή φίλους είναι σημαντική! Κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σου θα σου δώσει ένα χέρι βοηθείας σε μία επαγγελματική υπόθεση! Στα οικονομικά ηρεμείς από τις ανησυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ