Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα είπε έξω από τα δόντια η Τζάκρη: Οι διασπάστες, η συγνώμη και η θεϊκή ατάκα... «τον ήπιαμε!»

Δεν μάσησε τα λόγια της η Θεοδώρα Τζάκρη στη Βέροια. Η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε με σκληρά λόγια, είπε αλήθειες που πονάνε το αριστερό ακροατήριο, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει και μια ατάκα για τον αγροτικό κόσμο που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. 

Η «σιδερά» κυρία της Πέλλας (εκλέγεται συνεχώς από το 2004), εξαπέλυσε σφοδρή κριτική προς τα στελέχη της Νέας Αριστεράς που έφυγαν από το κόμμα, λέγοντας ουσιαστικά πως ήταν διασπάστες, ενώ παράλληλα μίλησε ευθέως για υπονόμευση του Αλέξη Τσίπρα στην μάχη των εθνικών εκλογών. 

Καθ' όλη την διάρκεια της ομιλία της φαινόταν ξεκάθαρα πως... «έβγαζε στην σέντρα» την συντοπίτισσά της Έφη Αχτσιόγλου, η οποία είχε δηλώσει: «Να μην αδικούμε τα κανάλια και τους δημοσιογράφους για να μην μας αδικούν και αυτοί».

Έκανε σκληρή αυτοκριτική για τα αίτια της συντριβής και ζήτησε προσωπικά συγνώμη για λάθη και παραλείψεις. Η τοποθέτησή της αυτή, προκάλεσε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων που απ' ότι φάνηκε ήρθαν στην Sala της Ελιάς για να ακούσουν πικρές αλήθειες και όχι αόριστες και γενικόλογες τοποθετήσεις.

Πάντως, η ατάκα που προκάλεσε αίσθηση ήρθε για τα αγροτικά. Η Θεοδώρα Τζάκρη είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα στο θέμα των αγροτών ξεκάθαρα... «τον ήπιε». Όπως σημείωσε: «Ήταν μεγάλη αποτυχία που δεν καταφέραμε να έρθουμε κοντά στον αγροτικό κόσμο» και συνέχισε: «Ίσως δεν είχαμε σαφείς θέσεις, ίσως δεν έχουμε ικανά στελέχη, σε κάθε περίπτωση σ' αυτόν τον τομέα... τον ήπιαμε! Σε μια κοινωνία που το 80% της οικονομίας προέρχεται από τον πρωτογενή τομέα, δείτε σ' αυτήν την αίθουσα που είμαστε πάνω από 100 άτομα, πως έχουμε μόλις 3 στελέχη που ασχολούνται με την γεωργία. Κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά!»

Όσον αφορά για το μέλλον του αγροτικού κόσμου υπογράμμισε πως έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες για τους αγρότες της Ημαθίας και της Πέλλας, αφού ο ΕΛΓΑ είναι καταχρεωμένος 100.000.000 ευρώ! «Τα πορίσματα δεν έρχονται, όχι επειδή δεν είναι έτοιμα, αλλά γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για αποζημιώσεις» κατέληξε η κ. Τζάκρη.

19 σχόλια:

  1. Όντως τον ήπιατε. Κάποιοι που φύγανε προς τη νέα αριστερά όχι μόνο δε ήταν υπέρ της γης μας αλλά λέγανε και έξυπνες ατάκες αριστερές όταν τους έλεγες το πρόβλημα σου. Και τώρα το ίδιο θα κάνουν και εκεί που πήγαν. Μας αρέσει ή όχι είμαστε Νομός των χωραφιών,των ροδάκινων,του πρωτογενή γενικά τομέα και κάποιοι αριστεροί που κουνούσαν το δάχτυλο όντως τώρα...τον ήπιαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ 10 ΤΖΑΚΡΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έκανα και στο ΠΑΣΟΚ, ,,,,,,,,, ,

      Διαγραφή
    2. Με μια και φτάνει σε μονοψήφιο ποσοστό. Άλλες 9 να είχε, τώρα δεν θα θυμόσασταν καν τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    3. Σας βολεύει η μάσα γαλάζια όντα;;;; εεεεε;;;

      Διαγραφή
  3. Μόνο ένας Καμπούρης θα μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπονόμευση του Τσίπρα δεν το πιστεύω,όλα τα πρωτοκλασάτα τσογ....νια, στελέχη ήθελα να πω είναι εκτός κόμματος και με μια καλή θέση στις επόμενες εκλογές γίνονται φιλελεύθεροι γιατί δεν υπάρχει αντίπαλος ή ακολουθούν ( τώρα είναι αργά ) το δρόμο του Κατρουγκαλου. Γεια σου ρε Κούλη ότι πουλιέται το παίρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έξυπνη γνωστής αγωνίστρια καθαρή.... Και όσοι αμφισβητείτε με γεια σας και χαρά σας....ερχόμαστε με σοβαρές θέσεις για ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχααα έχετε τρέλα

      Διαγραφή
    2. Φεύγετε, δεν έρχεστε . . .

      Διαγραφή
    3. Η διαπλοκή της ζεχνει σε όλη την Πέλλα.

      Διαγραφή
    4. 10:03....εσένα ειδικά που ξέρω, θα σου στείλω μπλε μαντήλι όταν θα κλαίς...

      Διαγραφή
  6. Αυτή(οί), αυτού του κόμματος, ακόμη δεν κρύφτηκαν από ντροπή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ αυτοί που έχουν αδιευκρίνιστα και δικες σε αρχεία κατακοκκινισαν από ντροπή...πόσο να πόσο σανοφαγοι και εμπαθεις

      Διαγραφή
  7. η έκφραση (τον ήπιαμε) δηλώνει το επίπεδο της κυρίας και του χώρου κατ΄επέκταση.
    Εύχομαι να το είπε επιπόλαια και να μην γνωρίζει το νόημα της έκφρασης αυτής.
    Λυπάμαι πολύ για αυτή την κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ απολύτως

      Διαγραφή
    2. Το εκτσογλανισμος δεν σε πείραξε εσένα με τις παρωπιδες;;;;

      Διαγραφή
    3. 10:25 ας τα πάρουμε με την σειρά 1) το επίπεδο της κυρίας και του χώρου. Έχω τουλάχιστον 5-10 ατάκες των συστημικών κομμάτων παρόμοιες ή και χειρότερες κατ´ εσε,αν μου το ζητήσεις θα στις παραθέσω.2) να το είπε επιπόλαια χωρίς να γνωρίζει το νόημα ; Και το νόημα το ξέρει, και το έδωσε στην στεγνή του μορφη.3) Λυπάσαι για την κατάντια; Και όμως δεν λυπάσαι κατ επιλογή σεμνοτυφε ,γιατί αν λυποσουν θα λυποσουν για την ακρίβεια,την ανεργία,την αδιαφάνεια,την...την...την...αλλά ξέχασα για σένα φταίει ο χώρος της ξανθης κυρίας και η κατάντια του. Αξιολυπητος/η.

      Διαγραφή
    4. γάματα, δίκιο έχις!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ