Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκλονίζει η Όλγα Λαφαζάνη: «Είχαν κουρέψει την κόρη μου στο σχολείο - Τους είπα ότι θα κινηθώ νομικά»

Στην αποκάλυψη ότι η κόρη της έχει υπάρξει θύμα μπούλινγκ προχώρησε η Όλγα Λαφαζάνη. Η Hμαθιώτισσα δημοσιογράφος, με αφορμή τα όσα κατήγγειλε η Μαριάντα Πιερίδη, δήλωσε ότι η κόρη της, Αλεξάνδρα, έχει πέσει θύμα άλλων παιδιών, τα οποία την κούρεψαν στο νηπιαγωγείο.

«Δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικό για το σχολείο ότι τρία χρόνια δεν υπήρχε καμία αντίδραση και μέσα σε μία ημέρα που βγήκε η Μαριάντα Πιερίδη στα Μέσα να άλλαξαν στάση» είπε, αρχικά, η Όλγα Λαφαζάνη στο «Happy Day».

Οι δηλώσεις της Όλγας Λαφαζάνη

«Μου έχει τύχει να κουρέψουν την κόρη μου, την Αλεξάνδρα, στο σχολείο. Γύρισε το παιδί κουρεμένο. Έγινε στο νηπιαγωγείο και εκεί κατάλαβα ότι κάτι γίνεται με μία παρέα που της έκανε μπούλινγκ. Την κούρεψαν με το ψαλίδι και γύρισε το παιδί χωρίς μαλλιά. Από το σχολείο είπαν ότι δεν τα είδαν τα παιδιά στο διάλειμμα. Αναγκάστηκα να πω στο σχολείο ότι θα κινηθώ νομικά και τότε ανέλαβαν τις ευθύνες τους. Μετά φύγαμε από το σχολείο», πρόσθεσε η Όλγα Λαφαζάνη.

2 σχόλια:

  1. Το ιδιο γινεται μερικες φορες και σε τεχνικα λυκεια δηλαδη ΤΕΕ η ΕΠΑΛ. Εγω ειπα σε μαθητριες που ειναι στον τομεα της κομμωτικης οτι δεν θελω κουρεμμα κι ας με πιεσουν η με πεισουν. Συνεχεια θα λεω οχι. Και ειμαι 18 ετων. Οσοι εχουν υποστει μπουλινγκ καλο θα ηταν να μην μιλανε με αυτα τα ατομα που τους εκφοβιζουν. Ουτε καλημερα. Ετσι θα καταλαβουν το προβλημα που δημιουργησαν. Εγω ως δημητρης δεν μασαω. Στους εκφοβιστες ακομη και να μου ζητησουν συγνωμη δεν θα την δεχτω ενω συνεχιζουν κατεξακολουθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ