Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη της Συντονίστριας του γραφείου του Πρωθυπουργού στο Νοσοκομείο Βέροιας


Απόλυτα ικανοποιημένη από το έργο της Διοίκησης και την συνολική αναβάθμιση της Μονάδας

Την Μονάδα Βέροιας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 η Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού τη Θεσσαλονίκη, Έλενα Σώκου.


Την κ. Σώκου υποδέχθηκε ο Διοικητής Ηλίας Πλιόγκας και την ξενάγησε στη Νέα Πτέρυγα του Νοσοκομείου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.


Ακολούθησε σύσκεψη παρουσία του Σωματείου Εργαζομένων, όπου αναλύθηκαν διεξοδικά η συνολική αναβάθμιση του Νοσοκομείου τα τελευταία χρόνια, τόσο στο επίπεδο υποδομών, εξοπλισμού και υλοποίησης έργων όσο και στην πρωτόγνωρη και διαρκή ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό.


Η κ. Σώκου δεν έκρυψε την απόλυτη ικανοποίηση για το συνολικό έργο του Διοικητή κ. Πλιόγκα, τη συμβολή του στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και την υποδειγματική λειτουργία της Μονάδας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αμέριστη και ένθερμη υποστήριξη σε όλους τους στόχους της Διοίκησης.

8 σχόλια:

  1. Τα συντόνισε όλα η συντονίστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά έχουμε και στην Ν Δ Νοτοπουλου και ψώνια που θέλουν μόνο φωτό τα τίποτα την Ν Δ αυτοπροβάλλονται και νομίζουν ότι κάτι είναι με διορισμούς όχι με σταυρούς όλοι οι τεμπέληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα το πήρες μυρουδια; ίσα με δέκα Νοτοπουλου να μην σου πω!

      Διαγραφή
  3. Είναι κούκλα, δραστήρια πανέξυπνη και μεθοδική και δουλευταρού. Όχι σαν κάτι τεμπέλες……… και τεμπέληδες……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κούκλα; δραστήρια,έξυπνη δηλαδή νεοδημοκρατισα,μεθοδική δουλευταρου ή μήπως μετακλιτη και φυσικά όχι τεμπελα ,όπως οι αλλοι. Το πιάσαμε το υπονοούμενο, εντάξει.

      Διαγραφή
  4. Πήγε σε φιλικό περιβάλλον, στον διορισμένο από την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο απόβαρο άρθρο! Από ποτέ κομματικοί παράγοντες κρίνουν έργο; δεν είναι υπουργός η κυρία, κομματανθρωπος είναι! Έλεος πια , η κομματική προβολή έχει και ορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά αυτός ο πρόεδρος ποτέ δουλεύει. Όταν κοιμαται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ