Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια


Διανύουμε μόλις τις πρώτες ώρες του νέου έτους, με τους περισσότερους από εμάς να αλλάξαμε την χρονιά στα σπίτια, με την οικογένεια ή τους φίλους μας.

Η αλλαγή του χρόνου όμως, βρίσκει κάποιους συμπολίτες μας, που εργάζονται σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, στις επάλξεις, μακρυά από τις οικογένειές τους.

Όπως οι άνδρες και οι γυναίκες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Ημαθίας, που άλλαξαν την χρονιά στην υπηρεσία, με συναδέλφους, ελπίζοντας σε μια ήσυχη βάρδια.

Ευτυχώς φέτος, η πρώτη νύχτα του 2024 πέρασε ήσυχα για τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας.

Στη Βέροια, η πρώτη κλήση ήταν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της 1ης Ιανουαρίου, για παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο άτομο.

Στη Νάουσα, η πρώτη κλήση ήταν στις 03:20 τα ξημερώματα, για φωτιά σε κάδο, η οποία όμως έσβησε άμεσα χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση της Υπηρεσίας. Το πρώτο συμβάν που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι Πυροσβέστες της Νάουσας ήταν φωτιά σε καμινάδα τζακιού σε σπίτι στη Νάουσα, στις 10:20 το πρωί.

Στην Αλεξάνδρεια μέχρι στιγμής, μεσημέρι 1ης Ιανουαρίου 2024, οι βάρδιες κυλούν ήσυχα, καθώς δεν έχει δεχθεί καμία κλήση.

Να ευχηθούμε καλές και ήσυχες βάρδιες σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής Ημαθίας, καλή χρονιά και του χρόνου σπίτια τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ