Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιες ήταν οι πρώτες κλήσεις για το 2024 που δέχθηκαν ΕΚΑΒ και 100 στην Ημαθία;


Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς χθες το βράδυ και χιλιάδες συμπολίτες μας γιόρτασαν την έλευση του νέου έτους με τις οικογένειες ή φίλους, σε κάποιο ζεστό σπιτικό ή σε κάποιο εστιατόριο ή κέντρο διασκέδασης.

Κάποιους, η αλλαγή του χρόνου τους βρήκε στη δουλειά, εξυπηρετώντας ή προστατεύοντας όλους τους υπόλοιπους.

Στη βάρδια άλλαξαν χρονιά επίσης, Αστυνομικοί, διασώστες και υπάλληλοι του ΕΚΑΒ, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων κτλ.

Στο ΕΚΑΒ Ημαθίας η πρώτη κλήση για το 2024 ήρθε πολύ νωρίς, μόλις στις 00:05 και επρόκειτο για πιθανό εγκεφαλικό επεισόδιο στην Κουμαριά.

Στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας, οι πρώτες κλήσεις του 2024 αφορούσαν μόνο παράπονα και καταγγελίες για διαταράξεις, από δυνατή μουσική και φωνασκίες, σε σπίτια και καταστήματα.

1 σχόλιο:

  1. Σοβαρά υπήρχε τέτοιο θέμα στην πόλη μας την Βέροια, διατάραξη κοινής ησυχίας, σοβαρό θέμα,άμα γίνεται εκτός γειτονιάς σας,διαμαρτυρεστε , έτσι γλεντηστε μέχρι το πρωί και να κάνετε φασαρία,οι βεροιωτες ξέρουν να ξεφαντωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ