Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Νοσοκομείο Βέροιας... ετοιμάζονται τα πρώτα μωρά του 2024


Πρώτη μέρα του 2024 σήμερα και η Βέροια υποδέχθηκε το νέο έτος με πυροτεχνήματα. Κάποιοι υποδέχθηκαν το νέο έτος κρατώντας στην αγκαλιά τους τα νεογέννητα μωράκια τους.

Όπως το ζευγάρι από την Νάουσα, που έφερε στον κόσμο τα διδυμάκια τους στην μαιευτική κλινική του «Ευαγγελισμός» στη Βέροια, στις 22:01 της 31ης Δεκεμβρίου 2023. Δύο υγιέστατα μωράκια, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, που επέλεξαν να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο μαιευτήρας - γυναικολόγος Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους, ο Παιδίατρος Ιάκωβος Παμπουκίδης και οι μαίες που υποδέχθηκαν τα δίδυμα στην κλινική «Ευαγγελισμός»




Μέχρι το μεσημέρι της 1ης Ιανουαρίου 2024 η ιδιωτική κλινική της Βέροιας δεν υποδέχθηκε κάποιο μωράκι.




Στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Βέροιας, η νύχτα κύλησε χωρίς καινούρια μωρουδιακά κλάμματα, αλλά από στιγμή σε στιγμή ετοιμάζονται να έρθουν στον κόσμο δύο νέα μωράκια, καθώς στην μαιευτική νοσηλεύονται δύο επίτοκοι.

Με το καλό να έρθουν στον κόσμο τα μωράκια. Να σας ζήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ