Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόγραμμα εορτασμού του πολιούχου της Βεροίας, Οσίου Αντωνίου του Νέου


Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εορτασμού του πολιούχου της Βέροιας, Οσίου Αντωνίου του Νέου.

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει και τιμά την μνήμη του Οσίου Αντωνίου του Νέου, πολιούχου και προστάτου της πόλεως της Βεροίας.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεστούν στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Βεροιέως σύμφωνα με το πρόγραμμα:

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

6:00 μ.μ. Υποδοχή Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Δοβρά και Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός

11:00 μ.μ. Ιερά Αγρυπνία

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

7:00 π.μ. Όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και πάνδημη Ιερά Λιτανεία

5:00 μ.μ. Εσπερινός και Παράκλησις

3 σχόλια:

  1. Καλώς καμωμένο το πρόγραμμα. Το πανηγύρι που κλείνει τον δρόμο γιατί χρειάζεται; Αφού αυτός ο δρόμος είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ για την οδό Βερμίου και δεν υπάρχει άλλος νόμιμος τρόπος για να πας σε αυτήν την οδό, που είναι ΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, γιατί πρέπει να γίνεται το πανηγύρι επί του δρόμου; Η ερώτηση απευθύνεται στο δήμο που επιδεικνύει ή καλύτερα αποδεικνύει την ανικανότητα του για μια ακόμα φορά, αφού επικίνδυνο κτίσμα που δέχτηκε ο δήμος ως δωρεά έχει κλείσει χρόνια τώρα την μοναδική άλλη πρόσβαση. Αλλά ρωτώ και τους ιθύνοντες και όσους εμπλέκονται στον σχεδιασμό αυτών των εορταστικών εκδηλώσεων, εκκλησία, αστυνομία κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χρήματα που πληρώνουν αυτοί που στήνουν πάγκους, πηγαίνουν στον Δήμο Βέροιας, η, στον Άγιο;

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει Άγιος ...Όσιος είναι !

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ