Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το «Παλιό Σινεμά»;

Tότε το φλέρτ γινόταν από κοντά και όχι μέσω social media - Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

Η διασκέδαση στα 90's ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όσους τυχερούς την έζησαν και δεν πρόκειται να την ξεχάσουν ποτέ! Στην πρωτεύουσα της Ημαθίας υπήρχαν δεκάδες νυχτερινά μαγαζιά και η διασκέδαση κρατούσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Το «Παλιό σινεμά» του 1993, που βρισκόταν στην Κεντρικής, αποτελεί μια ανεξίτηλη στιγμή γεμάτη όμορφες αναμνήσεις. Εκείνα τα χρόνια, η μαγεία της διασκέδασης συνέπαιρνε μια διαφορετική διάσταση, καθώς ο κόσμος ενώνονταν για να ζήσει μια μοναδική εμπειρία. Η αναμονή στην ουρά, οι αρωματικές νοσταλγίες των μουσικών επιλογών του Ντί-Τζέι και της ορχήστρας, και το φλέρτ μεταξύ ανδρών και γυναικών αποτελούν συναισθηματικά κομμάτια της ιστορίας μας.

Το «Παλιό Σινεμά» ήταν ένας χώρος συνάντησης, όπου οι άνθρωποι μοιράζονταν γέλια, χορό, ποτά, σφηνάκια και έντονες στιγμές. Η μουσική της Disco θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων μας. Αν και ο χρόνος προχωρά, οι αναμνήσεις από εκείνες τις αξέχαστες ημέρες διατηρούνται ζωντανές, αναζωογονώντας τη νοσταλγία για έναν κόσμο που, με τον δικό του τρόπο, έζησε τη διασκέδαση και την κοινωνική σύνδεση μέσα από τη μαγεία της πραγματικότητας και όχι μέσω των smartphones και των social media.

2 σχόλια:

  1. ΟΜΟΡΦΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Ολύμπιο επί την Κεντρικής την δεκαετία του '90 , με Σταύρο Ελευθεριάδη (γιός του ιδιοκτήτη) μαζί με τον γαμπρό του τον γυμναστή Γαλάνη (+) και τον γνωστό Χωματά ....στην συνέχεια "Μούσες" με τον Βασίλη (+) τον τσιμπίδα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ