Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ποδαρικό» για το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας - Δείτε φωτογραφίες

Τα «πρωτάκια», οι.. μετακομίσεις και τα κεράσματα
Δεύτερη ημέρα του 2024 και έγινε το «ποδαρικό» για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, με την πρώτη, ειδική συνεδρίαση να πραγματοποιείται το πρωί, προκειμένου να αναδειχθεί το νέο προεδρείο και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής.


Της ειδικής συνεδρίασης προήδρευε ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος έφερε και τα καθιερωμένα κεράσματα για την ονομαστική του εορτή. Ο κ. Παπαδόπουλος γρήγορα έδωσε την θέση του στον Γιώργο Μιχαηλίδη, ο οποίος εκλέχθηκε ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με αντιπρόεδρο τον Μιχάλη Σουμελίδη και Γραμματέα την Πετρούλα Παπαδίνα.


Οι 38 δημοτικοί σύμβουλοι πήραν τις θέσεις τους στα δημοτικά έδρανα, με πολλά γνώριμα πρόσωπα, κάποια σε διαφορετικές θέσεις και με αρκετό νέο «αίμα».


Σχεδόν πλήρως ανανεωμένη η δεξιά πλευρά, με την ομάδα του Κώστα Παλουκίδη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ισχυρός Δήμος», να είναι όλη -πλην του Μιχάλη Σουμελίδη- «πρωτάκια». Βενιόπουλος, Σακαλής, Ντάγκα, Μαλούτας, Μακρίδης και Λουκίδης. Γνώριμη η δεξιά πλευρά για τον Κώστα Παλουκίδη, καθώς εκεί καθόταν πριν ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη της Γεωργίας Μπατσαρά και μετακομίσει πιο δεξιά.


8 θέσεις πιο δεξιά, ο Θεόφιλος Κορωνάς, επικεφαλής της δημοτικής ομάδας «Νέα Εποχή-ΑλλάΖουμε», που έχει μαζί του 2 παλιούς, Θεοδωρίδη και Παπαδίνα (η οποία μετακόμισε στο προεδρείο) και 2 νέους, Σπυρόπουλο και Χατζησαλάτα. Πρώτη φορά... δεξιά ο Θεόφιλος, αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια, μέχρι την παραίτησή του, καθόταν απέναντι.


Μόνος στην ομάδα και «πρωτάκι» ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Παναγιώτης Χατζησάββας.


Λίγα τα νέα πρόσωπα στην παράταξη Βοργιαζίδη, όπως οι Χασιώτης, Σαμανίδης, Βασιλείου, Σαμανίδης, Βοργιάδης και Ν. Παπαδόπουλος.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τον θάνατο του Μανώλη Μπουντζόλα, στελέχους της Νέας Δημοκρατίας που εκείνη την ώρα τελούνταν η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη συνεδρίαση:



























































































5 σχόλια:

  1. Καθε περσι, και καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πολιτική σταθερότητα του προέδρου κυρίου Μηχαηλιδη με εξέπληξε.Τοσα χρόνια είναι σε πολιτική αντιπαλότητας με τον νυν δήμαρχο Βοργιατζιδη και τώρα φιλιούνται σταυρωτά..... πόση εμπιστοσύνη να έχεις σε τέτοιους ανθρώπους.Για τον Σουμελιδη δεν σχολιάζω τίποτα γιατί είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωστοι απολιτικ και τιποτακιδες και οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα γράψει ο ιστορικός του μέλλοντος για όλους αυτούς, γνωρίζω όμως τι λέει ο παρατηρητής του παρόντος. ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ. Α, ΝΑΙ. ΚΑΙ Η ΡΟΓΑ ΑΠΟ ΣΤΑΦΥΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ